IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.09.2006 21:57porukat lähtivät möksäileen saimaalle ja minun olisi selvittävä su-ti aivan yssiksein.
kelasin et oisin voinu kutsuu tänään sakkia meille ja oltais otettu muutamat, muttamutta.
perjantaina oltiin mamassa ja eilen (elikkäs lauantaina) lähdettiin jennin 20vuotis pippaloista jäkeen! HERRANJUMALA, miten siellä voi olla niin paljon kp-sakkia? o.O ,joka kerta jaksan yllättyä sen kaupungin tarjoamista antimista. mut mun mieltä ei ilmeisesti oo luotu jäken yöelämään, KOSKA joka ikinen kerta mä nuolen työkavereitani. (ok,on ne muutakin kuin pelkkiä kavereita..töistä!) ettäs tiedät silleen sujuvasti juu-juu. mut ei morkkista. jyvajyva.

tänään meinaan koomata himassa ihan vaan, juu-juu. V*TTU, joku vois soittaa mulle ja kysyy että "maistuisko mäkkäri mättö jos hakisin ja tulisin teille kattoon bb;n?" tttodellakin mmmaistuis. en vaan yksinkertaisesti jaksa lähteä kävellen/pikellä. huoh, ei oo helppoa olla nälkäinen. kelasin et voisin tilaa vaikka jtn pastaa tai pizzaa. oisko helmee jos ne vois tuoda sulle samalla tupakkia? ,koska sitä mun pitää ilmeisesti lähteä hakemaan. edelleenkään ei jaksais innostaa juuri lainkaan. onneksi matka taittuu lähimpään murjuun alta viidessä minuutissa kävellen, mutta SILTI!.

missä te kaverit ootte nyt?

ou, huomenna mennään lounastaan mirkan kanssa. ja me niin suunnitellaan mun synttäreitä. mä pestaan mirkan mun järkkäriks tai jtn vastaavaa.

<3.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.