IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

olisin/KO.Keskiviikko 25.10.2006 20:12


en ois voinu koskaan uskoa. mutta mä omistan nykin & rollon! en tee tästä helppoa, mutta jotku kai tajuu. "aivan niinkuin oisin mennyt biitistä sekaisin..." hähäää ;D. GRAU!
en oo fiilistelly galleria päiväkirjaan pitkiin aikoihin, mutta pääni sisällä on tapahtunut paljonkin. varsinkin näiden kahden ostoksen jälkeen tai silleeesti. faffu. ehkä yks voi vaan tajuta, tai sit sekään ei tajua? :o.
täytin jokunen aika sitten 20. OMFG. "sä oot 14 ja toinen on 15!" joku heitti samana iltana paarissa mulle ja frendille. joo ei siin midist. pienet niille humalatiloille<3.
mun lempi landekin piipahti stadissa. alias ira. vedettiin mamassa koomat & luxissa "heimärakastansua"-kännit. jälkimmäinen oli muutes uskomaton paikka! namnam.
ainoo et eräs tarjoilia sai voimaan pahoin, erittäin! "tiedäks sä missä mä oon töissä?" da4.

huhhei. syksy masentaa. haluaisin lappiin,lappiin. UIH. jonnekki leville ois aivan mahtis päästä. ei tosin ehkä vielä.. kuukauden päästä. tiedä jos sais vaikka jonkinmoisen poppoon kasaan tai jtn. (; ooooo0h. mutta sitä ennen masennutaan täällä jossain junaradan varrella ja odotetaan ensilumea maahan. tiesitkö että se on ehkä yks hienoimmista jutuista koko vuoden aikana?

sitä odotellessa<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.