IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.11.2006 17:51


Joo-o! hengissä ollaan, vaikka joku taho ois saattanut tätäkin epäillä lauantai aamuna kun oli duuniin lähtö. Mirkalle/kumppaneille kiitos yöunista jotka oli jtn -2h. Ihan vaan siitä syystä että olin huolesta kankeena ja naurussa oli pidättelemistä. "Joo,ota vaan siltä suihin. Vittu, kiitti Niko" -mirka oot ehkä semisti vainoharvaisempi kuin minä. :X

Joulun jälkeen ois muutto paikkaan X. Mutta Nikomaisesti tää voi venyy esim. Juhannukseen. Mutta koitan ihan kympillä kaikkeni. Oikeasti, kaikkeni. Ainoa ongelma tässä on se että en voi sietää yksinäisyyttä. Siis asumisen saralla, muutenhan siihen on totuttu viime kuukausina enemmän kuin hyvin. Ellei lasketa satunnaisia automatkoja talmaan jossa on viety autoneitsyydet tjt. Haha. (tää tapahtu tosin hieman yli 12tuntia sitten) YÖ k.

Eli tälläistä tänä Sunnuntaina.

Ensi viikosta on tulossa vallan mukaansatempaava. On ainakin paljon juttuja joita odottaa. Toivotaan että laiskuus ei ota yliotetta. Lisäksi jos joku osaa selventää mulle mitä vaaditaan että saadaan käyttöluottoa tai jotain vastaavaa olisin erittäin iloinen. Sitten ois vielä parempi viikko luvassa. Tokihan voisin googlaa tän jutun. Muttadaa. Nykypäivänä tää on kätsympää, tiesiks. Kirjotan kysymyksen päiväkirjaan jota ei välttämättä ainutkaan ihminen lue.. ja sitten mä vaan odottelen vastauksia ja käyttöluotot jää ottamatta. Näinollen sossun luukuilla ei välttämättä ole köyhää poika rukkaa muutaman vuoden päästä.

Eli tää on teistä kiinni.

Mutta nytten kutsuisi sunnuntai sauna ja sen jälkeen voisi maistua vaikka kilo mättöä ja joku jo nähty elokuva hyllystä. Aihettä.

<3.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.