IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

[Ei aihetta]Tiistai 06.02.2007 13:13


huRRR! -21,2astetta.

ONNEKSI. minun ei tarvitse liikkua kotoa ennen kello neljää, ellen toisin halua.

tapasin eilen erään ihmisen jonka kanssa olen tottunut jakamaan kaikki likaiset yksityiskohdat elämästäni ja toisinpäin. tällä kertaa juttu meni tosin aivan pipariksi. minulla ei ollut kertoa hänelle likaisia yksityiskohtia juurikaan ollenkaan ja toisinpäin. mitä ihmettä?.
päätimme olla lannistumatta asiasta kuitenkaan ja siirryimme suhteessamme hieman toiselle asteelle. (ei emme tehneet rakkautta, kahvilan pöydällä tai edes asiakkaiden vessatiloissa).
hän avautui.
toivon vaan niin kaikkea parasta hänelle<3.
hän oli siinä pisteessä missä minä olin juuri hänen iässään. halu päästä pois on jopa pakonomaista toisinaan. on ihanaa huomata etten ehkä ole ainoa joka on/oli niin sinisilmäinen tuossa iässä tulevaisuutta ajatellen. niin paljon kuin muutto muutti elämääni parempaan suuntaan, niin yhtä paljon ellei jopa enemmän se minulta verotti.
oli kiva kertoa omakohtaisia kokemuksia jollekkin joka niitä oikeasti juuri nyt tarvitsi.
toivon vaan ettei hän tee samoja virheitä, mistä minä olen jo pelottava esimerkki.

muuttokortteja odottelemaan jääkäämme siis. toivottavasti ei kuitenkaan yllämainitun henkilön. tai jos hän kokee sen ainoaksi keinoksi niin en voi muutakuin tsemppaa!. :)

olen myös aloittanut lähtölaskennan. 23-22-21..

eräs yllättävänkin läheiseksi muodostunut ihminen on hyppäämässä junaan arviolta 24 tunnin kuluttua, asemana tuttu ja "turvallinen" pasila. OU!. oon odottanut tätä taas niin kauan. nyt mua jo hieman pelottaa ja ahdistaa se kuinka nopeasti viikko meneekään ja sit taas PAM!. jään odottomaan seuraavaa kertaa,kun tuo tyttö hyppää junaan ja valitsee jälleen saman aseman jonne jättäytyy. mutta, voihan olla että poika saa itsestään irti sen verran että hyppää junaan ja jättäytyy tytön asemalle. tshi.

kuluvasta viikosta tulossa kohtalaisen nestemäinen, uskaltaisin veikata.
tipattomat tammikuut on vietetty. (toiset hieman paremmalla menestyksellä kuin toiset)&lt;puna&gt;

mutsiis. hymyillään kun nähdään.<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.