IRC-Galleria

^KaT^

^KaT^

*naiset rakastuu renttuihin.piste.com*

joulu tuli ja joulu meni...Tiistai 27.12.2005 23:38

Joulu ei tuntunut oikein joululta, kun se osui viikonlopulle. Se oli ohi niin äkkiä. Tuntui kuin aika olisi loppunut kesken... ja monta asiaa jäänyt tekemättä/toteuttamatta...

Hernikin sairasti lähes puol toista viikkoo just joulun alla. Kaikki energia meni siihen... Oma lekurimme Hanski väitti, että pojallani olisi mahatauti. Ja paskat! Flunssa se oli rajulla kuumeella. Kunnan oma lekurit on niin idiootteja liukuhihnaduunareita että ei oo totta! Kunpa olisi sitä rahaa, niin voisi viedä poikaa yksityiselle...

Joulupukki kävi lauantaina illasta... oli sitten pienehkö pukki. Liekkö laihduttanna? No herni oli otettu kun joulupukki toi lahjoja etenkin isoja lahjoja!

Herni sai pukilta: vaatteita mm. ralliauto kuvioisia pitkiä kalsareita, tumput ja uniasuja. Lisäksi mm. sähkökäyttöisen poliisimopon, paloamesan, merirosvolaivan, autoja, moottoripyörän, soittorasian, kirjoja ja videon.

Mää sain pukilta: parit tumput, villiksen, yöasun, viinikirjan, ketjun, suklaata, dvd:n, pyyhkeitä ja kauneudenhoitotuotteita.

Mää ja juhis taas saatiin pukilta yhteisesti: suklaata, satiinisia petivaatteita, saunatontun, 8kpl lautasia ja pöytäliinan.

Joulupäivän vietimme Vuolle Oy:n seurassa.... kuten galleriani kuvista voi huomata...

Tapaninpäivä meni siivotessa, jonka jälkeen loikoilin ja kiukkusin kaikesta mahd. lapsellisesta.

Tänään palasin työelämään. Luojan kiitos :) On niinku kaksi to-päivää suorittamatta ja sit oon koululle sujut ja voin puhtaalla omalla tunnolla paiskia sijaisuuksia. Ainakin jonkin verran. Liikaa ei voi ku sit tippuu opintoraha veke... ja se on pyllystä. Pyllystä.

Terveisin Gätjä Gurapiaru

P.S.Ootte homoja. Rakastan teitä!
P.S.ovikello on rikki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.