IRC-Galleria

^KaT^

^KaT^

*naiset rakastuu renttuihin.piste.com*

Eläinsuojeluilmoitus tehty!Keskiviikko 20.05.2009 19:05

Ystäväni soitti tänään kunnaneläinlääkärille ja teki autiotalon kateista eläinsuojeluilmoituksen. Vihdoinkin!
Ei meillä miestä vastaan mitään ole. Ihan mukava ukko, mitä nyt puhuu välillä hieman palturia. Ukolla ei vain ole minkäänlaista käsitystä kissojen pitämisestä ja hoidosta. Käyttää kissoilla vessalaatikossa purua, mitä tulee puutöistä. Pissaiset ja kakkaiset purut kaataa vain pihaan ja lähistöllä on kuitenkin asutusta!!! Pihassa löyhkää kamala kissan ulosteen haju, puhumattakaan siitä miltä autotallin sisässä haisi, kun kävin penskoja kuvaamassa. Talossakin on varmaan "hyvä" haju, kun kuistille asti pistää kissan kusen haju. Puhumattakaan siitä miten monta kissanraatoa talon uumenista löytyy.
Pihakissoja onkin kuusi. Ja tämä kuudes naaras on nyt tiineenä ja kollit pörrää meidän kissanpentujen emon ympärillä, joten kai sekin kohta taas on tiine. Sääliksi käy. Eniten ottaa päähän kunnaneläinlääkärin "juu, jaa, niin" -asenne!! Ehkä tämä tapaus ei kamalimmasta päästä ole, mutta silti voisi hieman vakavammin suhtautua. Ehkä sitten suhtautuukin, kun näkee tilanteen paikan päällä.


Sitten hieman "penikoista"... Maisa ja Miina olivat hyvin matoisia meille tullessaan ainakin turkista ja sen laadusta päätellen. Muksuille laitettiin Strong Hold tahnat niskaan ja Maisalle ruiskeena leveä heisimato häätö. Penskat olivat syöneet elämänsä ensi hetkistä emon maidon lisäksi mm.Saarioisten valmisruokia. Todella terveellistä. Nyt reilu viikon ovat saaneet kunnon kissanruokaa ja turkitkin alkavat kiiltää. Maisa on edelleen arempi kuin Miina, joka puolestaan alkaa olla jo melkein normaali KOTIkissa pentu :) Nyt kun luottamus ollaan ansaittu Miinan kanssa, on aika alkaa opetella pelisääntöjä. Ei -sana on opittava ja pian. Nim.Pentukissan kynnet ja hampaat ovat terävät ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.