IRC-Galleria

^KaT^

^KaT^

*naiset rakastuu renttuihin.piste.com*
Kaikki alkoi kolme viikkoa sitten, kun ystäväni/tyttöni kummitäti ja hänen serkkunsa lähtivät kännipäiten urkkimaan kevätyönä taskulampun voimin autiotalon ikkunoista... Talo ei ollutkaan niin autio kuin luultiin; siellä oli ystäväni silmien mukaan pelkässä eteis-ja keittiötilassa 15 kissaa!

No siinä vaiheessa minäkin halusin mukaan juttuun ;) Ja seuraavana päivänä löysin itseni ystäväni kanssa autiotalon pihasta päiväsaikaan. Eikä talo niin ihmisautiokaan enää ollut; pihassa oli parkissa punainen ruosteinen farmari auto ja vanha liki 60v ukko ja 5 kissaa. Pyydettiin muodonvuoksi lupaa tulla kissoja katsomaan ja kysyttiin onko kissanpentuja. Small talkin varjossa ukko väitti, ettei talo tyhjillään ole ja että hän asuu siinä. Kysyttiin monta kissaa hänellä on ja vastaus oli että viisi ja nämä penikat. Samalla näin autiotalon ikkunassa vilahtavan kissan ja menin ihan pokkana ikkunoista tiirailemaan. Eteisaulassa ja keittiössä oli äkkiseltään laskien 11 kissaa erikokoisia, -ikäisiä ja - kuntoisia. Huomoitavaa on vielä se, että talo on puoltoistakerroksinen ja alhaalla on muitakin huoneita ja ylhäällä vintti, minne ei nähnyt, joten monta kissaa sielläkin lienee. Talo oli sisältä aivan paskaisen purun ja romun peitossa... Sääli niitä kissa raukkoja ja in my ass ukko siellä mitään asunut.
Kissanpennut, emo (musta kissa), isoäiti Tiikeri (kilppari kissa), kaksi oranssia kissaa ja yksi musta kissa asuivat pihassa olevassa autotallissa tai liiterin suojissa. Autotallissa oli rojua enemmän kuin talossa, sekä traktori ja kaikkea mahdollista sontaa ja moskaa. Isoäiti kissalla oli aivan karhea (kuollut) turkki ja suuri nisäkasvain.
Kysyimme ukolta saisimmeko kissanpennut. Hän lupasi eikä pyytänyt mitään maksua.
Kävimme vielä puolentoista viikon aikana siellä päivittäin. Myöhemmissä small talkeissa kävi ilmi, että talo oli kuin olikin autio, tosin ukon omistama. Ukko myi pihasta käsin perunoita ja halkoja sekä säilytti autoaan autotallissa. Muutoin ukko itse asui tien toisella puolella omakotitalossa. Kissat elivät talossa siis vallan ilman ihmisiä. Ukko kertoi syöttävänsä kissoille ihmisten valmisruokia.

Viime viikon maanantaina ja tiistaina haimme kissanpennut pois ukolta. Ikää vekaroilla oli vajaa 8vkoa vaikka kissanpennut kuuluisi vasta 12 viikkoisina luovuttaa. Tässä tapauksessa oli parempi, että penikat lähtivät tuollaisista oloista pois. Olisivat olleet 12viikon iässä vielä "villikissampia" kuin jo nyt olivat.

Perjantaina Maisa Kyllikki kävi eläinlääkärissä ja ihme ja kumma ei ollut ulkoloisia. Vain matoja. Maisa lääkittiin paikan päällä ja Miinalle ostettiin kotiin mukaan samat mömmöt.

Vielä pitäisi tehdä ukosta eläinsuojelu ilmoitus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.