IRC-Galleria

^KaT^

^KaT^

*naiset rakastuu renttuihin.piste.com*

uuden vuoden aatto...Lauantai 31.12.2005 11:04

vuosi humahti taas niin ettei sitä oikein edes tajunnut...

alkuvuodesta hernikki alkoi käyttämään pimmälaseja säännöllisesti ja puhetta alkoi syntymään tasaisen tappavasti...
Alkuvuodesta muutin uhani kanssa yhteen... ja nyt loppuvuodesta kihlauduimme. Rakkautta, intohimoa ja seksiä ;)
Minä itse olen selvinnyt ensimmäisestä kouluvuodestani ja vielä toisen vuoden puolikkaasta lähes kunnialla, jos ei oteta lukuun tekemättömiä koulutöitä ja kokeita joiden deadline on tammikuun alkupuolella.

Hyvää uutta vuotta vain kaikille!

joulu tuli ja joulu meni...Tiistai 27.12.2005 23:38

Joulu ei tuntunut oikein joululta, kun se osui viikonlopulle. Se oli ohi niin äkkiä. Tuntui kuin aika olisi loppunut kesken... ja monta asiaa jäänyt tekemättä/toteuttamatta...

Hernikin sairasti lähes puol toista viikkoo just joulun alla. Kaikki energia meni siihen... Oma lekurimme Hanski väitti, että pojallani olisi mahatauti. Ja paskat! Flunssa se oli rajulla kuumeella. Kunnan oma lekurit on niin idiootteja liukuhihnaduunareita että ei oo totta! Kunpa olisi sitä rahaa, niin voisi viedä poikaa yksityiselle...

Joulupukki kävi lauantaina illasta... oli sitten pienehkö pukki. Liekkö laihduttanna? No herni oli otettu kun joulupukki toi lahjoja etenkin isoja lahjoja!

Herni sai pukilta: vaatteita mm. ralliauto kuvioisia pitkiä kalsareita, tumput ja uniasuja. Lisäksi mm. sähkökäyttöisen poliisimopon, paloamesan, merirosvolaivan, autoja, moottoripyörän, soittorasian, kirjoja ja videon.

Mää sain pukilta: parit tumput, villiksen, yöasun, viinikirjan, ketjun, suklaata, dvd:n, pyyhkeitä ja kauneudenhoitotuotteita.

Mää ja juhis taas saatiin pukilta yhteisesti: suklaata, satiinisia petivaatteita, saunatontun, 8kpl lautasia ja pöytäliinan.

Joulupäivän vietimme Vuolle Oy:n seurassa.... kuten galleriani kuvista voi huomata...

Tapaninpäivä meni siivotessa, jonka jälkeen loikoilin ja kiukkusin kaikesta mahd. lapsellisesta.

Tänään palasin työelämään. Luojan kiitos :) On niinku kaksi to-päivää suorittamatta ja sit oon koululle sujut ja voin puhtaalla omalla tunnolla paiskia sijaisuuksia. Ainakin jonkin verran. Liikaa ei voi ku sit tippuu opintoraha veke... ja se on pyllystä. Pyllystä.

Terveisin Gätjä Gurapiaru

P.S.Ootte homoja. Rakastan teitä!
P.S.ovikello on rikki.

Haistakee paska!Keskiviikko 21.12.2005 23:10

Tänään on vittu päivä!!!!!!!! Suoranainen vitutuksien vuosipäivä... Voitte siis haistaa kaik miun puolesta kökön ripaska paska pierun... juuu mutger fukkerit!!! Vihaan tätä maailmaa!!!! Jos voisin, hajottaisin koko paskan!!! Saatana! Perkele!!! Homo!!! Kuspo... urpo!!! AAAARRRGGGHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[Ei aihetta]Lauantai 17.12.2005 23:29

Miehet on perseestä! Selkään niille pitäisi antaa!!!! *mrrrr*

rahat tuli rahat meni... v***u, PRKL!!!!Lauantai 17.12.2005 23:28

Mä en käsitä... mun pitäis säästää, mutta miesväen ei...
Taitaa olla niin, että meillä miesväki omaa naisväen tavat ja mä miesväen...
Heti ku sain oman tilini sijaisuuksista ja olisin halunnut ostaa joululahjoja niin heti se käytettiin multa kysymättä!!! Idiootti olin kun siirsin palkkani yhteistilille. tyhmästä päästä kärsii koko ruumis!!! olkoot vittu ilman joululahjaa. En mä enää mistään 200euroa revi...

Shaisse.Keskiviikko 14.12.2005 11:38

Mun poikani sai tämän pirskatin flunssan. Nyt tulee lisää saikkupäiviä. Ja koulu kusee. Armotonta ja julmaa tämä elämä. Saamarin pisaratartunnat *mrrrr*

-Klonkku-

Salapoliisiksi!Keskiviikko 14.12.2005 00:00

Hemmetti ja permannon paskasuti tuota nykynuorisoa...
Kun selkänsä kääntää niin johan kakkaa puhutaan... Satikutia niille pitäisi antaa!
Otan asiasta selvää kunhan aamu valkenee...
Suatanan kakrut! Liian lepsua tää nykykasvatus. Vanhempiaan ja yms. ei kunnioiteta enää yhtään. Saati sitä vähää mitä ennen.

Kehitin teorian. Ne on vain kadeja mulle ku mun ukko armas on niin syötävä... Ne yrittää nyysiä raksun multa. Siinä eivät tule onnistumaan. Olen kova pala purtavaksi.

Grrrr...

Pitää näemmä avata lakossa ollut yrityksemme:

Detectives Marjamäk & Poikjärv Oy

*ottaa yhteyden Teehiin...*

Huomiseen. -KLONKKU-

Mietteissä...Tiistai 13.12.2005 21:14

Vakavaa harkintaa.
Liittyisinkö lesboliittoon ja jakaisinko mieheni Ziibas Von Tiituskan kanssa...????

hmmm...
asiassa on monta muttaa...
mutta saisin kyllä Tiituskan kaupan päälle...

njam njam?

Korvan nuolentaa? Suuteloa????

Täytyy kyllä harkita vielä...

Illan jatkot kaikille... jatkan pohdintaa...

Vittisoikoon ja sutturat suoroon :D

Päässäni kummittelee lauantai...Tiistai 13.12.2005 16:05

Ei kuumetta. Pää humisee. Ykstoista roikkuu nenästä. Hartiat ovat halvaantuneet. Etulohkoa jomottaa. Kurkussa läjä kasa karvoja (Teehin pimpsakaravoja???)

Olen siis kipeä. Kotona. Tylsistynyt.

Haluan töihin!!!! Tai siis mun pää haluaa töihin, mutta raihnas ruumiini kieltäytyy ja vaatii lepoa... *snif snif*

Papparaiset ja mummut lakois kaik kerralla hautaan, jos vänkäisin työpaikalle... Joten uskollesena ammattini etiikalle, sairastan kotona.... Omatunto soimaa!!! KÄÄK!!!

Aloin sitten tylsyyteni ja kurjuuteni keskellä virkkaamaan jättikokoista hartia huivia... Suunnitelmissa laittaa siihen hapsut loppu viimetteeks. Kaik johtaa chipsivimmastani... Halajan ja rakastan kaikkia isoja, pitkiä, leveitä rimpsuhameita... Huivi sopii kuin nakutettu suunnitelmaan... :)

Tästä kaikesta huolimatta toivotan kaikille aurinkoista päivää! Rakastan teitä!!!

Kickboxingia Bee Popissa!!!!Sunnuntai 11.12.2005 23:52

Määkin haluun oppii kickboxingia...
Sain eilen mukavia ja staileja tyylinäytteitä Ziibas Von Tiituskalta... Neiti kumos ainaski neljä aika raavaan kokosta äijää tieltään jos äijän ikä tai ulkonäkö ei silmää miellyttäny... Yksikin lensi muuta väkijoukkoa päin... Oli pakko sulkea silmät! Niin hurjaa menoa...

Oon aikas nysverö tuohon meirän Ziibas Von Tiituskaan verrattuna! Se on oikee matamien matami! Hurja lyyli! Ukot vaan lakoo sen eteen on tyyli mikä hyvänsä...

Vielä kun on näinkin nuori ehkä mun täytyis opetella tuo kickboxing... kohta oon liian vanha ja raihnas eikä jalatkaan oo iän myötä enää niin notkeita... Tai siis eipä nuo nytkää järin paljoo taivu!

Ziibas! Mä rakastan Tiituskaa! Hervoton mimmi!