IRC-Galleria

Ei voi vielä todeta, että se oli se juhannus, mutta ihan viihdyttävää on ollut. Älyvapaata tosin ja mahdollisesti hieman pakkomielteistä ("mun on oikeasti pakko saada se Sunrise Avanuen albumi").

Perjantain piti olla se ainoa vierastilaisuus, mutta niin vain on juhlijoita riittänyt lauantaista sunnuntain aamutunneillekin. Vaihtuvuutta on tapahtunut jonkin verran osaanottajapopulaatiossa, viimeiset uudet kasvot saapuivat noin kolmen aikaan hihhulireissauskaverin kanssa, ja ikähaitarin ollut suhteellisen laaja, välillä 13 ja 29 vuotta. Hemmetti, yksi tuntematon tyyppi kysyi ensimmäisenä "missä se Lempinen asuu?"

Naapurin rambo-liini (lupa kysytiin pomppimiseen, ja kysyinpa tollaisen kuntoiluvehkeen hintaakin etukäteen) on viihdyttänyt kaikkia tarpeellisen määrän, eikä ketään ole edes jouduttu kuskaamaan ensiapuun. Perinteiset juhannustouhut on suoritettu: grillaus, saunominen, alasonurheilu ja juominen (Paraisilla humalaisten tai vähintään humalahakuisten tiennäyttäjänä toimiva henkilö tosin epäili, ettei niistä pulloista kuitenkaan kuin muutaman eruon saa). Pari osallistujaa on myös herännyt aikaisin aamulla tekemään töitä ja käynyt varmistamassa, ettei ole tarvetta kätilölle.

Saldona muun muassa lasinsiruja pesuhuoneen lattialla, stopparin irtomainen kuistin portitsa ja grillin kaatuminen sekä yksi pahoinvoiva alkoholia nauttinut ja erittäin stressaantunut kissaeläin. Emäntänä simahdin jo kolmen aikaan ensimmäisen illan päätteeksi.

Tervetuloa vaan takaisin kotiinne äiti ja isä!

--

"Se oli ihan oikeasti vahinko!" (x4)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.