IRC-Galleria

Viikonloppu jatkui ja jatkui.

Perjantaina porukalla katsomaan Jo-Jo -teatterin tulkintaa rakkaudesta akvaariossa. Saarat menivät sekaisin suuntaan jos toiseenkin. Niin, kenen luona ne juhlat nyt olivatkaan? Brahenkadun tytölle löytyi tähän vastaus viimeistään tiistaina, kun postin seasta löytyi erittäin ystävällismielinen huomautus turhan kovaäänisestä vieraskatraasta.

Tampereelta saapui kaksi kipaletta viinaanmeneviä ihmisiä. Pojat olivat niin hyvässä hapessa jo alkuillasta, että porttikielto Forteenhan siitä kehkeytyi - ennen kuin sisälle edes pääsivät. Kyllä sitä taas niin osa porukasta käveli ovista sisään ihan vain kytkösten avulla. Taluttakaan te toi sisään. Okei, no me tullaan perässä. Mitäh, tämä sentään kävelee omin jaloin? Ai, no ei sitten. Ai, ei Forteenkaan. Koko kaupunki oli tarkoitus kiertää, mutta yhden yrityksen jälkeen neljän hengen eristäytynyt osio päätti retkensä Rentoon.

Hesburgerin pitakebab tuplavalkosipulilla (noin 20 kipaletta valkosipulinkynsiä).
"Arvaa, vaan niin iskä kysyy ensimmäisenä huomenna, oonko syönyt valkosipulia."

"Sä olet syönyt valkosipulia."

Lauantaina enemmän tai vähemmän juhlineen näköinen joukkio saapui vähitellen Littoisiin nauttimaan kunnollisesta perhe-elämästä nauttien puusaunan lämmöstä ja chili con carnesta. Sotamuistoina oli mustelmaa, päänsärkyä, pahaaoloa ja litistettyjä ranteita. Yksi ei mahtunut kulkemaan tankojen alta. Kunnon vieras sitten juo tampereilaisten mukaan viinansa parkkeeratussa autossa ja saapu juhliin vasta humalansa saavutettuaan. Allekirjoittanut piti hengähdystauon HG:n, Lostin ja Everwoodin seurassa ennen kuin illalla taas jatkettiin häikäisysuojat päässä taas Turun yöhön. Matka kuljetti Brahenkadun kauttaa Rentoon, Silvermooniin, Amarilloon, snägärille raneja tilaamaan ja Brahenkadulle. Meno hieman kenties lässähti jossain määrin...ehkä...kyllä joo...mahdollisesti.

Kotona jo normaaliin aikaan eli about nollaneljä. Sunnuntain puolella melko tasan kello 19 tultiin toteamaan, että voisi olla aika herätä jo. Okei.

P.S. Minua muistutettiin, että käväistiinhän me testaamassa suuseksiäkin - viisiitti Suxes-baarissa. Sisustus ei miellytä eikä ole edes A-oikeuksia. Ei taida muodostua kantapaikaksi tälle poppoolle.

--

"Tuolla oven takana on joku mummo."
"Ei se mikään mummo ole, se on Atte."
"Voi vittu, se on mummo."

"Täällä on joka viikonloppu juhlat."
"Eihän - viime viikonloppunakin olin Tampereella."

"Mä en ole koskaan saanut valituksia...ai niin, eihän tää ole mun kämppä edes."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.