IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Huh hellettäMaanantai 08.05.2006 02:56

Olikohan tänään vai eilen kun oltiin lähdössä ajamaan jonnekin Joutsassa ja katsahdin kauhuissani auton sisälämpötilaa: ~47c... Tai sitten oltiin tulossa jostain. Joka tapauksessa järkyttävä sauna!
Tänään kotiin päin ajellessa ei sentään niin kuuma ollut mutta hikistä kuitenkin. Asikkalan kirkon kohdalla meni useampi auto ohi, makein niistä oli tummanpunainen Qpla! (meninkö tosiaan niin hitaasti..?) Kärsivällisyyttä nyt vaan, hätähousut, kun on tälläinen valkoinen kolmio liikkeellä ;)


Oman huoneen remppa on vihdoin VALMIS! Nyt tää on paljon kivempi. Ikkunaseinä vaaleanpunainen, muut seinät valkoisella joka taittuu hieman vaaleanpunaiseen. Järjestys on epäkäytännöllinen mutta menkööt. Mummolan kätköistä löytynyt 70-luvun Pink Panther-juliste pääsi tietysti kunniapaikalle seinälle :) Loppusilaus eli 3 neliönmuotoista taulua (joissa iskän vanhalla kameralla itse otetut kuvat) pitäisi vielä laittaa seinälle. Vaikeaa tuppaa olemaan mussa piilevän pikku perfektionistin takia... Toisia tauluja varten mittailin hartaasti viivottimella oikeat kiinnityskohdat ;D

En aina itsekään jaksa itseäni. Hu0h...

Tervetuloa vain
valkoiseen,
vaaleanpunaiseen,
punaiseen,
mustaan ja
kukalliseen
huoneeseeni!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.