IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

TahdonTiistai 31.10.2006 01:37

koiran. Ikävä sitä yhtä.

Vihdoin valmisSunnuntai 29.10.2006 21:55

Tilastoja:

Pituus 174 cm
Leveys 22 cm
Silmukoita 34 808 kpl
Aika n. 1,5 kk

=Lila kaulaliina. Valmistuikin just talveksi :)

Dreaming againTorstai 26.10.2006 15:15

Tällä kertaa unessa Piku oli taas elossa meidän parvekkeella. Iskä tuli sanomaan että Piku ei kuollutkaan ampumisesta huolimatta vaan heräsi takaisin henkiin. Mietin että miten se sitten lopetetaan, kirveellä vai unilääkkeellä... Mua kauhistutti ajatus kirveestä, iskäkin oli samaa mieltä joten päädyttiin unilääkkeeseen.

DreamingTorstai 26.10.2006 03:10

Näin viime yönä kivaa unta.
Kävelin meidän pihaa kohti, iskä ja Piku käveli hitaasti mua vastaan. Sanoin jotain tyyliin "Ai saan halata sua vielä viimeisen kerran". Tiesin kuitenkin että Piku oli jo kuollu, en silti ollu mitenkään yllättyny. Sitten halasin sitä ihan onnessani :) Näkisinpä useammin mukavia unia.
Oon monesti miettiny että tulispa se haukku edes käymään joskus, en pyytäis sitä jäämään. Mietin nähtävästi niin paljon että toive sitten toteutu unessa.

Uneksimaan-->

Ystävänpäivä on joka päiväTiistai 17.10.2006 23:57

Niitä harvoja asioita, jotka tekevät mut vilpittömän iloiseksi, ei ole kovin monta. Nyt multa vietiin yksi niistä.

Halin sua aina rakkaudella koska tiesin ettet ole siinä ikuisesti. Lupasin äidille että jaksan ruokkia sua aina, olethan mun koira. Niin jaksoinkin monta vuotta, eikä se tuntunut ikävältä velvollisuudelta. Syötin sua rakkaudella ja vaikutit nauttivan siitä. Ikinä et ollut mulle vihainen vaikka joskus hermostuinkin suhun. Mitä vanhemmaksi tulit, sitä enemmän aloin osoittaa sulle rakkautta ihan vain siksi että olet niin tärkeä.

En ole katkera kun lähdit, mulla on vain ikävä.
En saanut jättää viimeisiä hyvästejä, mutta se ei sittenkään haittaa. Kaikki ne halaukset, rapsutukset ja paijaukset jotka sait elämäsi aikana, ovat mun hyvästejäni. En nimittäin olisi pystynyt yhdessä hetkessä pitämään sua hyvänä niin paljon kuin olisin halunnut. Et ollut mulle ystävänpäivä, jolloin osoitetaan välittäminen kerran vuodessa.

Vietin kanssasi ystävänpäivää vuoden jokainen päivä.
Tänään oli huomisen sadonkorjuujuhlan valmistelut. Mä tein kaverin kanssa "vain" salaattia, pikkuhomma olikin tosiaan. 60 perunaa. Pestiin niitä 45 minsaa kahdestaan. Ja arvatkaa pitikö ne kuoria keittämisen jälkeen? Hyvä ettei kädet liimaantuneet löllölimapottuihin kiinni.

I cry me a riverSunnuntai 15.10.2006 23:02

Ei kuulunut enää kynsien kopinaa kun porukat tuli kotiin. Kysyin veikö ne Pikun ulos. Hemppis huikkasi oven raosta että Piku lopetettiin eilen ,-_- Onneksi olin matskupun kanssa jo valmiiksi makaamassa sängyllä ja sain heti lohdutusta <3 Raukka ei kuulemma ollut syönyt mitään perjantina illalla ja sen alapäästä tuli verta...

Nyt sen on hyvä olla. <3

Seitsemäs nenäliina.

"Mä vihaan siivoamista"Lauantai 14.10.2006 23:22

Heräsin 11,5h unien jälkeen kymmeneltä tänä aamuna. Eilen ei tullut käytyä kaupassa vaikka olis päässyt kyydillä joten jouduin sotkemaan pyörällä tihkusateessa kauppaan.

Kun sain syötyä kiinalaisen Kung Po -kanaruoan, aloin tiskata. Keittiö oli muualtakin vähän sotkuinen joten putsasin lieden ja kaksi muuta työtasoa. Roskikset tursuili jo melkein yli, vein nekin ulos. Edellisestä kämpän imuroimisesta on jo viikko joten otin imurin tiskaamisen kuivattamiin käsiini ja aloitin imutusoperaation omasta huoneestani (kalkkisten ja Hemppiksen huoneista pysyin poissa ;P). Pikuli oli kussut eilen kuulemma jätti-isoja lammikoita olkkarin lattialle --> moppaus kostealla. Astianpesukoneenkin jaksoin tyhjentää.

Neljän jälkeen oma pupuseni laittoi viestiä ja kyseli mitä oon tehny. Totesin että oon kohta siivoillut 3h putkeen. "kreisii :D" sain vastaukseksi. No oon mä sitten kai vähän kReisi. Ei edes yhtään väsytä kaiken ton jälkeen.

LÄPSPerjantai 13.10.2006 00:02

Olin ruokalassa kauhomassa lautaselleni ruokaa kun tunsin läpsäisyn arsessani. Senkin Pupu ;D Häivyitkin vielä mitään sanomatta.