IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Muna vai kanaSunnuntai 01.02.2009 01:51

Kumpi tuli ensin, muna vai kana? Vaihtelee, joskus kana kerkiää ensin ja toisinaan muna on nopeampi. Helpompaa olisi jos kana tulisi ensin, sillä jos muna tulee eka niin se on otettava äkkiä pois kanasta, ja kana ei jää tyytyväiseksi. Muna ja kana on molemmat tyytyväsiä jos kana saa tulla ensin.

Power of 10 eiku 12Lauantai 24.01.2009 22:57

- Matsku: otin perhepizzan.
- Cheval: maksoko paljon? eiku älä sano, arvaan...12e?
- Matsku: joo. just tasan 12e :D

Telkassa pyörii Power of 10. Piti arvata tyyliin kuinka monta prosenttia Suomen kansalaisista pälä pälä sitä ja tätä.

- Cheval: arvaan että 10%. eiku 12% sittenki.
- Juontaja: oikea vastaus on 12%!

Päivän luku oli siis 12.

Töitä tulee nukkumallaTorstai 15.01.2009 16:08

Heräsin matskupupun soittoon vähän yli 10 tänä aamuna. Se tarjos mulle huomiseks ja ens viikoks töitä kouluavustajan tuuraajana (hähää, taitaa kohta koko Lahti city olla kipeenä yrjöömässä mahalaukkunsa pihalle :P) faijansa koululla. Mikäs siinä, ei mulla muutakaan tekemistä oo ja rahaa tosta tulee sen verran ettei tarvi perua tai palauttaa opintotukea.

Mikä siinä on että onnistuin taas hommaamaan töitä ihan viime hetkellä? :D Sama juttu oli kesätöiden kanssa viime vuonna. Hain töitä ku viimesiä koulupäiviä vietiin, pääsin haastatteluun ja sain paikan. Täytyskö tehä samalla tavalla tänä vuonna että laittaa kesätyöhakemuksen jossain 28.5 ja toivoo vaan parasta.

Ai nii, mikä parasta ni pääsen koko ens viikoks yöpyilee pupun luo <3

EDIT la 24.1:
Ei nää työt loppunukaa vielä! Oon toisen viikon koska avustajista on pulaa. Piti soittaa Kelaan että miten opintotuki, ei kuulemma tarvi tehä mitään koska vuositulot merkkaa enemmän ku se mitä nyt tienaan poikkeuksellisesti tässä kuussa (menee vähän yli rajan). Eli saan useemman satkun plus opintotuet, jee. Palkka tosin tulee vasta joskus yli kuukauden päästä koska vein verokorttini Nummelaan... En kyllä tajuu että miks, en mä siellä töitä tee. :D Pääasia että rahaa on tulossa.

TJ 1!!Tiistai 13.01.2009 01:01

Huomenna loppuu mun työssäoppiminen, sit on tietääkseni kaikki tähän tutkintoo kuuluvat topit (10 + 10 ov + hotellijakso 4 ov) suoritettu! Jee :D Mutta tulee vähän tyhjä olo että mitäs NYT... Pidin just 2,5 viikon joululoman ja olin niin kypsä sen jälkeen menemään taas töihin, koska oli melko tylsää lomailla. Ois tiedossa taas 3 viikon loma (koulu jatkuu 4.2) jos en keksi mitään! Aaargh! Pitäkää vaan hulluna, mut mä en just nyt haluu lomailla. Unirytmi käänty myöhemmäks loman aikana, eli mua alkaa nukuttaa siinä 2-4 aikaan vähän vaihdellen. Viime perjantaina nukahdin joskus klo 6 AAMULLA valvottuani eka melkein koko yön sängyssä! Herätys oli 7:30, v***n jee. Alkaa kohta tosissaan ahistaa sänkyyn meneminen jos tietää ettei saa unta ja herätys on vaikka puol 7 (niinku varmaan sit onki ku koulu alkaa). Sellasilla 3-5h unilla kun vetää hetken niin ei oo kohtaus kaukana. Jotain pitäs tehä, esimerkiks laittaa kone tarpeeks aikasin kiinni. Joojoo kohta ;D

Ladies NightLauantai 10.01.2009 21:44

Thanks Summer tyttöjen illasta ;D Pääsin mm. Hunks-Samulin kanssa samaan kuvaan (se vaan tuli siihen viereen jostain takavasemmalta ja Summeri näppäs kuvan koska sillä oli kamera valmiina kädessä)! Toiset kerjää Hunkseja yhteiskuvaan, mun ei tarvi ees pyytää ku yks on jo käsi olkapäällä suu hymyssä valmiina kuvattavaks. Ähhähhää ;D

Sit joku tuntematon anto selän takaa läpyskät joilla saa ilmasen kaljan/ siiderin/ valkkaria/ punkkua. En ees ehtiny kääntyä ja kattoa että kuka se oli, ois voinu myös kysyä että mistä hyvästä just meille :P Nimittäin siinä vieressä oli muitaki ihmisiä, ni miks ne muut sitte ei saanu. Kai meillä oli vaan hyvä tuuri. Pitihän se ilmanen sidu käydä hakemassa.

Jossain vaiheessa katoin jostain syystä lattialle ja huomasin kolikon, katoin että ei näytä suomen rahalta mutta olihan se. Saman tien huomasin lisää kolikoita ihan parin metrin säteellä ja niistä tuli yhteensä 1e. :D Hyvin oli vaihtorahat tipuskellu just siihen baaritiskin viereen. Baarissakin voi siis "rikastua".

Narikkajonossa pari epätoivosta heeboa yrittää vielä kai iskeä: "siinähän on kaks kaunista naista". Ne sanoo epäilevänsä että saisivat nyrkistä jos yrittäisivät jotain, mutta sanoin etten oo väkivaltanen enkä löis. Sit Summer "muistuttaa" mua, ja heebot miettii että meillä olis joku salanen koodi josta puhutaan. Sanoin sit heeboille että se koodi on vaikka mun kihlasormus. Siihen jäi se yritys :D

Et joo hauskaa oli.

Ei nukutaKeskiviikko 07.01.2009 03:27

Ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta... :D

Eikä varmaan tuu uni vielä tuntiin. Tuntuu ihan illalta, oon päin vastoin piristyny yötä kohti kun vielä 18 maissa väsytti. Parempi onni sit vuorokauden päästä kun oon ollu keskiviikon huonoilla unilla.

Ei nukutaSunnuntai 04.01.2009 02:51

:S Ja tiiän että en tuu saamaan unta 1,5-2 tuntiin ainakaan, vaikka menisin nyt heti nukkumaan. Tää on näitä pitkän loman huonoja puolia. Ärsyttävää.

301Lauantai 03.01.2009 21:17

Ostin tänään teetä. Mulla on nyt erilaisia teepusseja kolmesataa ja yksi! Tuntuu aika paljolta, mutta vieläkin Suomesta löytyy kääreitä, joita mulla ei oo (en oo kerinny ostaa tai en tykkää ja ostaminen tökkii). Kerääminen jatkuu edelleen, ehkä joku päivä saan lähes kaikki Suomessa myytävät pussit kokoelmiini ainaki hetkeks. Ennen kun tulee taas uusia laatuja markkinoille :P

Mission PossibleTiistai 30.12.2008 02:19

Tehtävä: Syödä joululoman (19.12 - 6.1) aikana vähintään kilo suklaata tai jotain hyvin suklaapitoista. Saldo:

- Pandan juhlapöydän konvehtirasia 300g
- suklaakääretorttua epämääränen pala, 150g?
- belgialaisia konvehteja rasia 170g
- Fazerin sininen levy 300g
- Fazerin ja Pandan konvehteja, n. 100g

YHT: 1020g :D

Suklaakääriksen määrää on aika vaikee arvioida, mut syön varmasti vielä vaikka mitä suklaata tässä viikon aikana eli kilo ylittyy ja reilusti.

Vaakailemassa en oo uskaltanu käydä pitkään aikaan, pitäskö uskaltaa lähiaikoina... Ihan varmuuden vuoks ettei kilot pääse kertymään liikaa. Laihdutus evvk joten pitää olla lihomatta.

AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMaanantai 29.12.2008 02:09

aaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAa-aau. :D

Nyt tiedän miltä tuntuu oikeesti kärsiä kauneuden takia. Halusin eroon jalkakarvoista, joten otin joululahjaks saadun epilaattorin käteen ja kävin hommiin. Voi VEETU ku sattu! ! ! ! ! !
Ei sillä voi vedellä ihan samaan tahtiin ku höylällä. Ihan kaikki karvat ei oo lähteny (jotain keskenkasvusia 0,001mm pitkiä tuntuu olevan vielä) joten ei tullu 100% sileet kintut. Täytyy vedellä myöhemmin uudestaan. Vaikka sattuu etenki nilkoista pirusti ni kyl sen kestää ku tietää että palkinnoks tulee posliinisääret. On muuten täysin samanlainen epi kuvassa minkä sain lahjaks, kiitos matskupupulle <3 :P