IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Mmmmmmmmudcakeeeeee...Torstai 26.03.2009 22:54

...eeeeen jaksa oottaa että se jäähtyy tuol parvekkeella! :D

Huomen vapaapäivä, nam. Samoin pe 3.4 (taide ja kulttuuri: suoritettu). Ja pe 10.4 (påsk). Eli meinaa sitä että meen seuraavan kerran perjantaina kouluun 17.4.

Huomen ViroonLauantai 21.03.2009 00:43

Ja herätys on ööh ehkä 5 aikaan, lähtö Nummelasta 5:55 Hesaan, Hesassa 6:40 ja satamaan jonottamaan, laiva lähtee klo 8. Ihanan aikasta <3 Mut sen kestää helposti koska pääsen taas ostamaan teetä mun kokoelmiin. Tänää sain 312:nen pussin, wipii! Huomen ainaki 10 lisää.

EDIT: joo, ostin 27 pakettia = 555 pussia ja makso 50 euroa yhteensä. En tiiä onks tässä mitää järkeä, mut kyl nauran paskasesti niille jotka raahaa hikikarpalo otsalla niitä alekokkeja, sakuja ym. Mun teet ei paina melkein mitään! Hähää :D Eikä niistä tuu krapulaa eikä ne sisällä energiaa niin paljon ku alkoholi.

338 pussia.

Perjantai 13 ja hammaslääkäri,Perjantai 13.03.2009 17:26

kuulostaapas lupaavalta yhdistelmältä... Menin sinne kumminki "ei se satu" -asenteella ku eihän viimekskään sattunu. Sain 2 puudutusta, ne sai vaikuttaa ihan tarpeeks kauan ennen ku alettiin repiä. Ei sitte ollukaa niin helppo poisto ku viimeks, mötikkä ei meinannu lähteä irti eikä siitä meinannu saada otetta! Alko vähän jomottaa siinä vaiheessa ku hammasta oli saatu vähän irti, toivoin vaa että se ois jo ohi... Sit kun sitä riuhdottiin suuntaa ja toisee ni alko prkl sattua. :( Vertaki tais roiskua poskelle ku lääkäri pyyhkäs poskea siihen malliin.

Sit alko helpottaa ku hammas oli pois suusta. Ku olin istumassa tuolilla ja odotin laskua ni alko kaiken päälle vielä pyörryttää, silmiiin tuli lumisadetta. Sanoin siitä ja menin vielä makoilee tuolille hetkeks ja tuoli laskettii alemmas. Sit ku lääkäri nosti taas tuolia ja sano että anna tuolin nostaa (eli että en pomppaa siitä nopeesti ylös niinku hetki sitte tein) mutta mä tyhmänä pomppasin kumminki :D Meni vähän ohi se "anna tuolin nostaa". Mjoo kai olin vähän pökerryksissä. Selvisin silti autolla kotiin koukkaamatta ojan kautta.

Hyvästi hammas nro 18. Ei tuu ikävä.

KeittolinjallaPerjantai 06.03.2009 23:30

Tänään on nimenomaan keittopäivä. Koulussa oli minestronea, nyt nautiskelen kylmää sitruunaista omppukeittoa* ja Lämmin kuppi -pussikeittoa.


*hitaasti hiffaaville tiedoksi että kyse on sour applesta joka on pidennetty sitruunalimulla

5,78GTorstai 05.03.2009 02:19

tyhjää levytilaa D:llä, lähtötilanne 100% täys asema. Seittemän dataustunnin jälkeen olin saanu poistettua turhat musat ja kuvat ja vielä vähän järkättyä jäljelle jääneitä. En enää ikinä jätä lajittelematta (ja kuuntelematta pätkiä) noin montaa gigaa musaa, ärsyttävää käydä biisit yksitellen läpi ja heittää talteen tai roskikseen. Löyty sentään kuuntelematonta musaa jota voi laittaa vaihteeks ämppäriin, johan edelliset biisit on pyöriny siinä yli vuoden :P

Haluun hammaslääkärii!Perjantai 20.02.2009 18:01

vaikka just vasta kävin :D Haamuviisuri on parantunu niin hyvin että haluun äkkiäkkiäkkiä eroon toisestakin kerta se on näin helppoa. Selvisin yhellä buranalla, seuraavana päivänä oli leuka jumissa eikä mitään muita "kipuja" enää myöhemmin. Onneks jo 13. maaliskuuta pääsen, soitin sinne ja vaihdoin ajan aikasemmaks. En jaksais odottaa että pääsen toisestaki mötikästä eroon. Oikeen tuntuu kun se hinkkaa limakalvoa ja on tehny siihen pienen haavan...

Enää 3 viikkoa. En koskaan aiemmin oo näin innoissani odottanu hammaslääkäriin pääsyä. ;O

Menin hammaslääkäriinMaanantai 16.02.2009 19:38

tarkastukseen. Menin sillä mielellä että ei tässä mitään, katotaan onko hamput kunnossa (yap, hyvässä kunnossa onki kuulemma, oon ylpee itestäni :P) mutta että yläviisurit kannattais poistaa koska en kumminkaa saa niitä puhdistettua kunnolla... Vähän järkyttyneenä (ja henkisesti täysin valmistaumattomana :D) piti sanoa et okei sitte. Ei tosin molempia samalla kertaa poistettu, toinen vaan. Alko vähän tärisyttää tossa vaiheessa. Mut eihän se repiminen kovin pahalta tuntunu, ihme riuhtomiselta vaan. Ku hammas oli pois suusta niin sain tupon sinne koloon ja kouraan läpyskän, jossa oli uus aika kesäkuulle sen toisen hampaan poistoon. Kävin vielä viemässä parit pullot kauppaan ja hampaatonta koloa alko jo vähän jomottaa, halusin vaan äkkiä kotiin. Tuntemukset vaan ylty kun pääsin kotiin, otin Burana 400:n joka autto onneks heti. Nyt ei enää tunnu oikeen miltään.

Loma loma loma loma loma lo...Sunnuntai 08.02.2009 23:19

Cheval: mul on sit kohta taas loma
MAtskupupu: *katsoo kummeksuen* miten sulla voi TAAS olla loma? mikä loma muka?
Cheval: *räkästä kröhänaurua* no mietipä vähän, oisko talviloma.. :D

Joillaki vaan on koko ajan LOMAA. Joululoma 19.12 - 6.1, eimikäänloma 13.1 - 3.2, sairasloma 4.2 - 6.2 :P Eimikäänlomalla oli tosin 2 vk 1 pv töitä koulussa etten kumminkaa hengaillu toimettomana.

Huomenna täytys mennä pitkästä aikaa (viimeks ollu öö 1.10?) kouluun, sitä riemua kestää 5 päivää ja sitte onki se talviloma. :P

Uus lemmikkiPerjantai 06.02.2009 20:22

Sain toissapäivänä uuden lemmikin itelleni. Se on sarvikuono ja se on sininen.

Muna vai kanaSunnuntai 01.02.2009 01:51

Kumpi tuli ensin, muna vai kana? Vaihtelee, joskus kana kerkiää ensin ja toisinaan muna on nopeampi. Helpompaa olisi jos kana tulisi ensin, sillä jos muna tulee eka niin se on otettava äkkiä pois kanasta, ja kana ei jää tyytyväiseksi. Muna ja kana on molemmat tyytyväsiä jos kana saa tulla ensin.