IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Miksei taaskaan nukutaTorstai 24.07.2008 04:01

Viimesimpinä öinä on tullu mentyä nukkumaan siinä 1:30-2:00. Sit kun menee sänkyyn, nenä tuhisee, yrittää kääntyä välillä selälleen että nenä aukeis mutta ei auta. Pakko laittaa suihketta että voi edes saada unta. Mitäpä jos meniskin nyt "jo" yhdeltä nukkumaan ja laittais suihketta heti eikä puolen tunnin päästä kun on menny sänkyyn.

KirjautuneitaTiistai 22.07.2008 17:25

tällä hetkellä 0? :D Päivitin pari kertaa uudestaan etusivun ja sama häikkä on silti.
Iski kiva nenänvuoto päälle töissä torstaina. Kiva lipoa omaa räkää... Ei oikeen voinu koko aikaa pyyhkiäkään nenän alustaa koska piti tehdä aamupalasämpylät loppuun. Olin helpottunu ku pääsin lähtemään veke! Tai niin helpottunu ku nenä tukkosena pärskiessä vaan voi olla. Oli vähän kuumeinen olokin sit illalla Matskupupulla, sanoin että varmasti lähetään Nummelaan vaikka oisin aamulla kipee.

En onneks ollu, ja mentiin Nummelakeikan jälkeen lintsille. Mukavasti muljahteli mahassa kaikki laitteet ku oli muutenki vähän heikko olo :D Enkä nynnynä suostunu menemään kirnuun enkä kieppiin/kieputtimeen (se hurjempi +120cm versio). Yggh. Ois ehkä tuntunu asteen liian pahalta ku heikko-olosena tuntemukset korostu muutenkin.

Käytiin Jarrumiehessä syömässä, huvitti pikkasen Matskupupun säälittävä pizzanpala ja meikän "mega-annos" muusia, lihapullia ja salaattia :'D Määrällisesti se pizzanpala olis täyttäny mun mahan sopivammin ja pullamuusit M-pupun mahan. Mutta kun halusin muusia ja pullia niin piti saada. Sit kun aloin tutkia lihapullia ja löysin niiden sisältä sipulinpalasia ja muusista pieniä kökköjä niin Riemastuin! AITOA KOTIRUOKAA! Oi nam. Arvostus nous ihan kattoon. Jotenkin luulis että tollasessa paikassa ois jotain jauhomummonmuusia, valmiskastiketta ja jtn täydellisen muotosia tasakokoisia lihapullia. Noi oli niin isoja ja epämääräsiä ettei voinu olla tehtaalta. Vai kuinka monesta tehdaspullasta voi löytää sippenpalasia? Muusissakin oli selkeesti pieniä perunakökköjä. Yleensä ne vähän ällöttää mutta nyt ne oli vaan plussaa, koska niistä tunnistin itse tehdyn soseen.

*Ravintolakokki kiittää, kumartaa ja röyhtäisee*

[Ei aihetta]Torstai 10.07.2008 02:31

En oikeen keksi/muista mitkä mun kuvista oli liian paljastavia ja siksi poistettiin (koska en selaile omia kuviani enkä siks muista mitä kaikkea arkistoista löytyy). Sitä vaan että toivottavasti en lisää niitä vahingossa uudestaan jossain vaiheessa.

Valinnan vaikeusTiistai 08.07.2008 03:36

Elämässä on liikaa valintoja. Tänhetkinen probleema on se minkä shampoon otan mukaan (matskupupulle menossa yöks), mitkä vaatteet, mikä laukku, mitkä meikit... Minäkö turhamainen? Phahh. Pitäis päättää tän yön ja huomisen aamupäivän aikana koska meen suoraan töistä matskulle.

Keskiviikkona pääsee taas kerran Viroon shoppailemaan, jesh. Meinaan ostaa ihan liikaa teetä, ehkä hiusväriä/vaalennusainetta ja tukalle hoitoaineita. Ja ehkä jotain meikkejä jos on mielenkiintosia. Oispa jo keskiviikkoaamu.. Tosin herätys tulee olemaan jossain 5 maissa ehkä ja nyt on tullu mentyä nukkumaan 1-2 aikoihin, saattaa olla vaikeuksia saada unen päästä kiinni jossain 11-12 aikaan. Mutta parempi ois, koska viimeks muistaakseni mulla oli mahollisimman karsea olo. Väsytti niin että tuntu ihan känniseltä, EI kuitenkaan positiivisessa mielessä! Vaan lamaannuttava väsymys. Siihen päälle nälätystä ja heikotusta, ugh. Nyt on tiedossa kunnon aamiainen laivalla olikohan hintaan 5e. En meinannu syödä liikaa, siitä tulee ihan yhtä kauhea olo kun väsymysheikotuksestakin.

Alkaa jopa väsyttää, jee. Miks meikkien peseminen kestää niin kauan... Pakkelit naamassa ei viitti kellahtaa sänkyyn.

SchaisseLauantai 05.07.2008 03:05

Kaamee päivä. Hiqi, Qura, Öljy, Musta Rägä, Zuonenveto.

P.1 On se kivaa kun on lämmintä, tais olla ihan hellettä päivällä. Mutta se lämmin päivä on yhtä HELvettiä jos pitää istua autossa 2h, tuuletus ei pelaa (ei voinu huudattaa puhallinta koska piti kuulla radiopuhelin) ja ilkeet sedät moittii vihamielisesti ku teit väärin!! Sori ku oon niin tyhmä etten osaa kuunnella ohjeita, jotka ei musta ollu kovin selkeitä. En ees usko oppineeni kovin paljoo siitä selityksestä, mulle jäi vieläkin epäselväksi miten pitää täsmälleen jarruttaa jos haluaa pysyä tiellä. Enkä usko oppineeni 230e:n teoriatunneistakaan kuin ehkä 20e edestä: mm. jotain katvealueista, taloudellisesta ajosta, perseessä kiinni ajajista ja hirvi(öi)stä. No mut paskat, nyt on käyty koko homma eikä tarvi todistella osaamistaan noin viiteenkymmeneen vuoteen. Toisaalta myös huono asia. Tiedän jo nyt että parinkymmenen vuoden päästä mun kaltaset huonosti liikennesäännöt osaavat blondit on liikenteessä vaarallisia ;D

A.1 Kun radalla oli hikoiltu ehkä kymmenen litraa, tuli sählinkiä kun lähdin ajamaan Autokoulu Baanaan (mukana oli yks joka jäi melkein ilman kyytiä, pelastin sen). Kun piti mennä suoraan aka kääntyä itse asiassa loivasti oikealle, vedin liikenteenjakajan VASEMMALTA puolelta. :D Kaveri sano että hei mun piti ajaa tosta... Piti vähän koukata mutta peltirysy kenenkään kanssa ei onneks ollu lähelläkään. Ihmetyksellä selvittiin.

S.1 Teoriatunnit meni hitaasti mutta hyvin. Sain loistavan idean; veisin sen kakkosvaiheen todistuksen samant tien Lahden poliisiasemalle. Yllätys, en ollut ainoa joka sai saman idean... :D Plus vielä ihan muiden asioiden hoitajat. Jonotin numerosta 94 omaani 20. Siis 26 vuoroa ennen mua. Tunti meni mut sainpas senkin asian vetämään. Tymä mikä tyhmä, sen paperin olis voinu viedä myös Vägeen...

K.1 Parkkipaikalla lähtiessä huomasin että olin hommannu kuskin puolen "kynnykseen" (mikä se alaosa onkaan jos ei kynnys) jotain mustaa räkää. Schaissea. Purkkaa. Mönjää. Whatever olikaan, pirun tahmeeta ja mustaa se oli. Kotona pesasin autoa kevyesti ja revin väkivalloin irti niitä mönjäklimppejä kunnes koin ahaan. Kun huuhtasin kädet vesisangossa, musta rägä liukeni heti näpeistä. Vedellä ne muutkin klöntit läks irti. Uskomatonta, ne kököt tuntu just sellasilla että viimeks niihin tehois vesi!

A.2 Kun luulin että pääsisin rauhassa dataamaan mun lempifoorulle, järkytyin pahasti kun tuli vain ilmotus "palvelu on poissa käytöstä." Siiiis mitämitä?11 Eihän toi voi olla mahollista. Sama kun IRC-gallerian etusivulla jotain päivänä ilmotettais että ei käytössä! Huono vitsi. Kummallista oli sekin että just kun kiinnostuin ostajana yhdestä kosmetiikkanettikaupasta niin sen meikkivalikoimasta katoaa yli puolet! Taas whattaa. Roskiinko ne on ne meikit heittäny.

Herättäkää mut jo tästä epätodellisesta painajaisesta. :P Kohta tosin pitää mennä oikeesti nukkumaan et jaksaa nousta aamulla suihkuun (ja töihin), olo on kohdassa A.1 mainitun hikoilemisen takia tahmasen lähmänen.

P1
A1
S1
K1
A2
Yle.fi uutisissa tänään 3.7:

"Suomalaiset ostivat viime vuonna kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita keskimäärin 151 eurolla. plaa plaa..."

Vai että vuodessa tollanen summa. Mulla on PUOLESSA vuodessa menny pelkästään pakkeleihin lähes puoli tuhatta euroa (eikä mun talous oo moisesta horjunu koskaan). Lisäks tohon hiustenhoito (enkä mitään kolmen euron elvitaleita tai fruktiksia käytä), päivittäishygienia, ihonhoito... Ha. Voishan sen rahan ehkä paremminkin käyttää. Mutta mihin? Tupakkaan, alkoholiin? Juu ehkei kuitenkaan. Se joka sanoo mua turhamaiseks blondiks niin voin vastaavasti haukkua sen harrastuksen/harrastukset lyttyyn. Sitä paitsi mitä pahaa siinä on että nainen pitää huolta ulkonäöstään ;) Kunhan ei sentään liiallisuuksiin mennä. En mäkään mitään Tukias-lookkia tavottele ja voin mennä ruokakauppaan ilman meikkia ja tukka vähän lähmäsenä, kuten tein tänään.

MiksTorstai 03.07.2008 22:29

Miks oon ihan yksin? Toissapäivänä, eilen, tänään, huomenna, ehkä vielä ylihuomenna ja yliylihuomenna.

Miks kahvi aiheuttaa mahan myllerrystä vaikka juon sitä vaan kupin?

Miks en oo vieläkään siivonnu keittiön kappeja vaikka uhosin siitä jo ennen juhannusta?

Miks en voi mennä nukkumaan ennen klo 1:10?

Miks mulle soittelee joku 016- tai 09-alkusesta numerosta? EN tilaa mitään lehteä tai jatka tilausta. Enkä vastaa noihin numeroihin.

Miks tekee joka päivä mieli jätskiä? Miksen oo läski vaikka syön sitä suklaan ohella mielestäni ajoittain paljon :D

Miks en saa viisureita pestyä kunnolla? Sinne jää jotain sontaa lillumaan ja niitä on vaikee saada kaivettua pois.

Miks mun päässä soi joko Sam Sparron Black And Gold tai Chisun Tämä rakkaus?


***

Miks.

TestiraitaLauantai 28.06.2008 03:13

Tein sellasia päälaelle muutaman kappaleen. Kun huuhdoin ne pois, en huomannu yhtään mitään vaalennusta. Aine oli kestoväri, sävyltään "ultra kirkas tuhkanvaalea" ja kuvittelin että mun tukka vaalenis sillä vähän ja juurikasvu häivyttys. Tästä voi ehkä päätellä että mun oma hiustenväri on aika lähellä tota erittäin kirkasta tuhkanvaaleaa ellei jopa just sen värinen... No joo, tänään päivällä uus yritys ja nyt koko juurikasvuun. Jos ei näy mitään ni en sitte tiiä mitä tekisin tälle juurikasvun riivaamalle reuhkalle.

Ei paljoo nukutaPerjantai 20.06.2008 05:36

Harry Potterin vikan osan 40 viimestä sivua lukematta, en todennäkösesti pysty nukkumaan ennen kuin oon lukenu. Potteria lukeneet todennäköisesti ymmärtää.

Nyt sänkyyn lukemaan loppuun tarina jonka ekat lauseet luin vajaa 10 vuotta sitten ekaa kertaa.