IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Voihan kemiaTorstai 01.02.2007 01:34

Tilasin tänään pääsykoekirjan netistä. 10 min kuluttua tilauksen aloittamisesta pystyin jo lukemaan sitä. Mielenkiintonen tapaus tää e-book. Nyt vaan lukemaan kemiaa ahkerasti! Ja ala oli... Kauneudenhoitoalan koulutusohjelma. Ei olis heti uskonut. Mut kaikki liittyy kaikkeen...

Ei väsytäSunnuntai 21.01.2007 02:42

Nukuin viime yönä jotain 11h vaikka en ollu mitenkään väsyny työviikon takia. Nukkumaan vois mennä että herää ennen kun matskupupu tulee kylään :P

Nyt on 2 viikkoa kahvilatyöharjottelua takana. Edelleen siellä on kyllä kivaa! Ja päivät menee tosi nopeesti, ei kerkeä tylsistymään, mikä on plussaa. Voishan tuolla jatkaakin, mutta mutta... Kova hinku päästä kokeilemaan jotain muutakin nyt kun ei ole opiskeluja tiellä.

Ajokortti!Torstai 11.01.2007 03:13

Keskiviikkona eli eilen sain viimein muovisen ajokorttiläpyskän. Nyt on hyvä fiilis.

Päivemmällä hain postista Briteistä tilatun paketin, aika nopeaa toimintaa kun lauantaina tilasin. Voisin syödä ne purkelot...:D Tai viimeistään syön tukkani kun laitan niitä hiuksiin ja sit ne tuoksuu niin nannalta.

Nyt nukkumaan, aamulla taas työharjoitteluun kanavan kahvilaan ysiksi. über-reilu Dirk varmaan passittaa mut välittömästi aamuteelle :P Meininki on melkein päin vastoin kuin Unelmissa. Kaffilassa saa pitää tauon just sillon kun haluaa, välillä hoputetaankin tauolle. Unelmissa pidetään tauko jos sattuu muistamaan tai ehtimään.

Happy New Year 2007Maanantai 01.01.2007 19:07

Olin matskupupun mökillä koko miespainotteisen perheen kanssa ja oli hauskaa. Taannuin johonkin pikkupojan tasolle kun innoissani pamauttelin pommeja sun muuta pikkusälää :P Ehdottomasti küüleinta oli uiva roomalainen kynttilä! :D Se sukelsi veden alle pienestä avantoreiästä, pösötteli eteenpäin rauhallista vauhtia ja ampui samalla himmeitä valopalloja (pari kertaa tuli pari isompaakin välähdystä).

Nuorta paria rupesi väsyttämään jo 11 jälkeen, joten jäätiin sisälle lorvailemaan ja tyydyttiin katselemaan keskiyön pommitusta vain ikkunasta.

"Kyllä se läpi meni"Torstai 28.12.2006 01:59

Cheval on uusi onnellinen ajokortin omistaja! Onnellinen siksi että meni kerrasta läpi (ja jopa ihan kivasti, ei paljoa virheitä tullut tai oikeestaan vain yksi kun tarkemmin katoin :P) ja että 9kk kestänyt ajoharjoittelu on ohi. Tosin tästähän se tosiharjoittelu vasta alkaa...

10hKeskiviikko 27.12.2006 01:55

Ei kovinkaan montaa tuntia kun on tiedossa onko tällä blondilla ajokortti. Jos vaiks menis nukkumaan ja näkemään unta kolareista sun muusta kivasta :D

Cheppa osaaKeskiviikko 20.12.2006 20:31

Päättäjäisjuhla meni todella kivasti, ohjelmaa oli järjestetty sopivasti ja puheetkin jaksoi kuunnella. Päivä keittiössä -dvdpätkä oli aika jees ja niin todenmukanen ;D Sitten tuli todistusten jako. Sen jälkeen jaettiin stipendejä. Koskaan, never ever en ole saanu mitään stipendejä mutta nyt sain "hopealusikat" -sipendin! Eli 6 hopeista kahvilusikkaa hh- nimikirjaimilla ja tällä päivämäärällä. Myöhemmin kyselin mistä hyvästä, siihen ope vain sanoi että parhaat palkitaan. :)

Kemujen lopussa lähdin tyytyväisenä Hemppiksen kanssa pois Vipusenkadun 5 F:n aulasta. Paimelan suoralla tajusin että hemmetti en ottanutkaan mukaan todistusta, ruusuja ja stipendiä! Piti tietysti kääntyä takaisin hakemaan ne :D Olis vähän kyrsinyt jos hyvä todistus ja hienot hopealusikat olisi jääneet pyörimään koululle ja hävinneet.

Ei kai tähän enää muuta voi sanoa kuin että kannatti herätä, kannatti herätä joka aamu kuudelta.

Edit 28.6.07: About kuukausi sitten näin koruliikkeen mainoksessa noi Suomi -kahvilusikat, arvo huimat 130e. Huh... Rumia kun mitkä. ;D Kaippa ne täytyy pitää kerta on ne kaiverruksetkin ja onhan ne muisto mukavasta ajanjaksosta.

Ajokortiin toivottavasti 7 päivääKeskiviikko 20.12.2006 00:23

Teoriakoe meni hyväksytysti läpi 15.12 kuudella virheellä. Tänään varattiin inssiaika ensi keskiviikoksi. Menis nyt vaan läpi ykkösellä jotta sais polkimen pois autosta :P Ja muutenkin, koko homma on rassannu ja painanu päälle jo melkein 9kk.

Huomenna päättäjäiset.

AaaarghKeskiviikko 13.12.2006 01:35

Tarvin ihan oikeasti kohta koiran. Musta on tullut niin koiraihminen etten voi elää onnellisesti ilman dogia. Sitä odotellessa silittelen matskupupun pehmokoiraa :P

Voihan jalkasilsaTiistai 12.12.2006 00:48

Ihonhoitoa 12-16. Jalkojenhoidon teoriaa. Tulos = tuntien päätyttyä vaivaiset 7 paperia, suunnilleen jokaiseen kirjoitettiin molemmille puolille käsin. Kovasti siinä kynät sauhusi.

**

Mukava loppukevennys: Löysin mielenkiintoisen pätkän netin syövereistä.

http://www.yle.fi/kadonneet/osa6_i.html

Epätietoisuus on kuolemaakin kovempi kohtalo.