IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Haluun hammaslääkärii!Perjantai 20.02.2009 18:01

vaikka just vasta kävin :D Haamuviisuri on parantunu niin hyvin että haluun äkkiäkkiäkkiä eroon toisestakin kerta se on näin helppoa. Selvisin yhellä buranalla, seuraavana päivänä oli leuka jumissa eikä mitään muita "kipuja" enää myöhemmin. Onneks jo 13. maaliskuuta pääsen, soitin sinne ja vaihdoin ajan aikasemmaks. En jaksais odottaa että pääsen toisestaki mötikästä eroon. Oikeen tuntuu kun se hinkkaa limakalvoa ja on tehny siihen pienen haavan...

Enää 3 viikkoa. En koskaan aiemmin oo näin innoissani odottanu hammaslääkäriin pääsyä. ;O

Menin hammaslääkäriinMaanantai 16.02.2009 19:38

tarkastukseen. Menin sillä mielellä että ei tässä mitään, katotaan onko hamput kunnossa (yap, hyvässä kunnossa onki kuulemma, oon ylpee itestäni :P) mutta että yläviisurit kannattais poistaa koska en kumminkaa saa niitä puhdistettua kunnolla... Vähän järkyttyneenä (ja henkisesti täysin valmistaumattomana :D) piti sanoa et okei sitte. Ei tosin molempia samalla kertaa poistettu, toinen vaan. Alko vähän tärisyttää tossa vaiheessa. Mut eihän se repiminen kovin pahalta tuntunu, ihme riuhtomiselta vaan. Ku hammas oli pois suusta niin sain tupon sinne koloon ja kouraan läpyskän, jossa oli uus aika kesäkuulle sen toisen hampaan poistoon. Kävin vielä viemässä parit pullot kauppaan ja hampaatonta koloa alko jo vähän jomottaa, halusin vaan äkkiä kotiin. Tuntemukset vaan ylty kun pääsin kotiin, otin Burana 400:n joka autto onneks heti. Nyt ei enää tunnu oikeen miltään.

Loma loma loma loma loma lo...Sunnuntai 08.02.2009 23:19

Cheval: mul on sit kohta taas loma
MAtskupupu: *katsoo kummeksuen* miten sulla voi TAAS olla loma? mikä loma muka?
Cheval: *räkästä kröhänaurua* no mietipä vähän, oisko talviloma.. :D

Joillaki vaan on koko ajan LOMAA. Joululoma 19.12 - 6.1, eimikäänloma 13.1 - 3.2, sairasloma 4.2 - 6.2 :P Eimikäänlomalla oli tosin 2 vk 1 pv töitä koulussa etten kumminkaa hengaillu toimettomana.

Huomenna täytys mennä pitkästä aikaa (viimeks ollu öö 1.10?) kouluun, sitä riemua kestää 5 päivää ja sitte onki se talviloma. :P

Uus lemmikkiPerjantai 06.02.2009 20:22

Sain toissapäivänä uuden lemmikin itelleni. Se on sarvikuono ja se on sininen.

Muna vai kanaSunnuntai 01.02.2009 01:51

Kumpi tuli ensin, muna vai kana? Vaihtelee, joskus kana kerkiää ensin ja toisinaan muna on nopeampi. Helpompaa olisi jos kana tulisi ensin, sillä jos muna tulee eka niin se on otettava äkkiä pois kanasta, ja kana ei jää tyytyväiseksi. Muna ja kana on molemmat tyytyväsiä jos kana saa tulla ensin.

Power of 10 eiku 12Lauantai 24.01.2009 22:57

- Matsku: otin perhepizzan.
- Cheval: maksoko paljon? eiku älä sano, arvaan...12e?
- Matsku: joo. just tasan 12e :D

Telkassa pyörii Power of 10. Piti arvata tyyliin kuinka monta prosenttia Suomen kansalaisista pälä pälä sitä ja tätä.

- Cheval: arvaan että 10%. eiku 12% sittenki.
- Juontaja: oikea vastaus on 12%!

Päivän luku oli siis 12.

Töitä tulee nukkumallaTorstai 15.01.2009 16:08

Heräsin matskupupun soittoon vähän yli 10 tänä aamuna. Se tarjos mulle huomiseks ja ens viikoks töitä kouluavustajan tuuraajana (hähää, taitaa kohta koko Lahti city olla kipeenä yrjöömässä mahalaukkunsa pihalle :P) faijansa koululla. Mikäs siinä, ei mulla muutakaan tekemistä oo ja rahaa tosta tulee sen verran ettei tarvi perua tai palauttaa opintotukea.

Mikä siinä on että onnistuin taas hommaamaan töitä ihan viime hetkellä? :D Sama juttu oli kesätöiden kanssa viime vuonna. Hain töitä ku viimesiä koulupäiviä vietiin, pääsin haastatteluun ja sain paikan. Täytyskö tehä samalla tavalla tänä vuonna että laittaa kesätyöhakemuksen jossain 28.5 ja toivoo vaan parasta.

Ai nii, mikä parasta ni pääsen koko ens viikoks yöpyilee pupun luo <3

EDIT la 24.1:
Ei nää työt loppunukaa vielä! Oon toisen viikon koska avustajista on pulaa. Piti soittaa Kelaan että miten opintotuki, ei kuulemma tarvi tehä mitään koska vuositulot merkkaa enemmän ku se mitä nyt tienaan poikkeuksellisesti tässä kuussa (menee vähän yli rajan). Eli saan useemman satkun plus opintotuet, jee. Palkka tosin tulee vasta joskus yli kuukauden päästä koska vein verokorttini Nummelaan... En kyllä tajuu että miks, en mä siellä töitä tee. :D Pääasia että rahaa on tulossa.

TJ 1!!Tiistai 13.01.2009 01:01

Huomenna loppuu mun työssäoppiminen, sit on tietääkseni kaikki tähän tutkintoo kuuluvat topit (10 + 10 ov + hotellijakso 4 ov) suoritettu! Jee :D Mutta tulee vähän tyhjä olo että mitäs NYT... Pidin just 2,5 viikon joululoman ja olin niin kypsä sen jälkeen menemään taas töihin, koska oli melko tylsää lomailla. Ois tiedossa taas 3 viikon loma (koulu jatkuu 4.2) jos en keksi mitään! Aaargh! Pitäkää vaan hulluna, mut mä en just nyt haluu lomailla. Unirytmi käänty myöhemmäks loman aikana, eli mua alkaa nukuttaa siinä 2-4 aikaan vähän vaihdellen. Viime perjantaina nukahdin joskus klo 6 AAMULLA valvottuani eka melkein koko yön sängyssä! Herätys oli 7:30, v***n jee. Alkaa kohta tosissaan ahistaa sänkyyn meneminen jos tietää ettei saa unta ja herätys on vaikka puol 7 (niinku varmaan sit onki ku koulu alkaa). Sellasilla 3-5h unilla kun vetää hetken niin ei oo kohtaus kaukana. Jotain pitäs tehä, esimerkiks laittaa kone tarpeeks aikasin kiinni. Joojoo kohta ;D

Ladies NightLauantai 10.01.2009 21:44

Thanks Summer tyttöjen illasta ;D Pääsin mm. Hunks-Samulin kanssa samaan kuvaan (se vaan tuli siihen viereen jostain takavasemmalta ja Summeri näppäs kuvan koska sillä oli kamera valmiina kädessä)! Toiset kerjää Hunkseja yhteiskuvaan, mun ei tarvi ees pyytää ku yks on jo käsi olkapäällä suu hymyssä valmiina kuvattavaks. Ähhähhää ;D

Sit joku tuntematon anto selän takaa läpyskät joilla saa ilmasen kaljan/ siiderin/ valkkaria/ punkkua. En ees ehtiny kääntyä ja kattoa että kuka se oli, ois voinu myös kysyä että mistä hyvästä just meille :P Nimittäin siinä vieressä oli muitaki ihmisiä, ni miks ne muut sitte ei saanu. Kai meillä oli vaan hyvä tuuri. Pitihän se ilmanen sidu käydä hakemassa.

Jossain vaiheessa katoin jostain syystä lattialle ja huomasin kolikon, katoin että ei näytä suomen rahalta mutta olihan se. Saman tien huomasin lisää kolikoita ihan parin metrin säteellä ja niistä tuli yhteensä 1e. :D Hyvin oli vaihtorahat tipuskellu just siihen baaritiskin viereen. Baarissakin voi siis "rikastua".

Narikkajonossa pari epätoivosta heeboa yrittää vielä kai iskeä: "siinähän on kaks kaunista naista". Ne sanoo epäilevänsä että saisivat nyrkistä jos yrittäisivät jotain, mutta sanoin etten oo väkivaltanen enkä löis. Sit Summer "muistuttaa" mua, ja heebot miettii että meillä olis joku salanen koodi josta puhutaan. Sanoin sit heeboille että se koodi on vaikka mun kihlasormus. Siihen jäi se yritys :D

Et joo hauskaa oli.

Ei nukutaKeskiviikko 07.01.2009 03:27

Ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta, ei nukuta... :D

Eikä varmaan tuu uni vielä tuntiin. Tuntuu ihan illalta, oon päin vastoin piristyny yötä kohti kun vielä 18 maissa väsytti. Parempi onni sit vuorokauden päästä kun oon ollu keskiviikon huonoilla unilla.