IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Please Do Not Call MeSunnuntai 30.04.2006 03:50

Tai ainakin mieti hetki ennen kuin painat sitä vihreää luuria. Perjantai-iltana puheli alkoi soida S-marketin kassajonossa, paikoista kaikkein otollisimmassa. Kaiken lisäksi se oli Tuutikki-täti. Yritin siinä selittää toisen pään kuurolle räpätädille että olen kaupassa kassajonossa ja haluaisin nyt pakata jotten jää vapunalusruuhkan alle... Onneksi ostoksia oli tarpeeksi vähän ja ehdin juosta pois tieltä.

Lauantaina taas olin tiskaamassa ja puhelin soi. Mamma ringer, javisst. Sillekin jouduin sanomaan että haluaisin jatkaa hommiani, kivaan aikaan taas soitit.


Soitellaan...

Neiti Ahkera loisti jälleenPerjantai 28.04.2006 00:39

Jatkuva lomailu ja tekemättömyys ajaa tekemään melkein mitä tahansa, tämä päivä siitä todiste...

Aloitin tiskaamalla muutamia astioita jotka eivät mahtuneet koneeseen, sen jälkeen pitikin lähteä kauppaan koiran kanssa kävellen. Tää pisti taas hanttiin :) Mutta kohtuullisessa ajassa selvisin kuitenkin takaisin eikä hutera ostoskassikaan levähtänyt tielle. Mieleeni tuli vielä ajatus josko imuroisin, siivoaisin pesuhuoneen tai tekisin pihatöitä, mutta hylkäsin kaksi viimeistä koska tuntui liian aikaiselta yo-juhlia ajatellen. Matskupupu kuitenkin suostutteli mut siihen paskaisimpaan hommaan...

Piku, olet melkoinen kakkapylly, paskiainen, paskis, sontakone, paskamylly! Siivosin varmaankin useita kiloja kaikenkarvaisia, suklaisia, valkosuklaisia ja vaikka mitä jätöksiäsi...

Mutta nyt piha on siisti, pitää vielä haravoida heti kun jaksaa.

Huomenna töihin, kolmen päivän putki ja sitten pääsee viettämään vappuiltaa :) Mihin nyt sitten päädynkään...

Afrikkalainen lammas?Maanantai 24.04.2006 03:10

Unohdinkin vielä mainita koiranäyttelystä sen että näimme äipän kanssa pari koiraa, joiden mä sanoin olevan afrikkalaisen näköisiä (kiharaisen turkin perusteella) kun taas mamman mielestä ne näytivät lampailta. Mä siinä sitten vähän hekottelin huvittuneena ja toljotin afrikkalaisia lampaita, en tiedä mitä niin hauskaa siinä muka oli..=D

Mul on ihan kaamee kapulaLauantai 22.04.2006 20:37

Tai no ehkei, en mä vielä siihen ole kyllästynyt. Olisin kyllä mieluummin jatkanut unia kuin herännyt kahdeksan aikaan promillelukemat todennäköisesti liian korkeina... Olo ei kuitenkaan ollut ylitsepääsemättömän kamala, jaksoin hyvin lähteä mamman kanssa Lahteen kiertelemään. Ehdotin, että näyttäisin mitä lakkiaisasua ja laukkua olen ajatellut kerta yhdessä oltiin liikkeellä. Mutta koska elämä tuppaa olemaan, niin ehdotuksien kustannuksiksi tuli useita kymmeniä euroja. Eihän tästä puutu enää kuin kengät, lakki ja lyyrat.

Koiranäyttelyynhän meidän piti alunperin mennä, sinne siis käveltiin tulisen thai-aterian jälkeen. Vastaan tuli melkoisia pölyhuiskuja! Sisältä messuhallista niitä löytyi lisää. Näin ensimmäistä kertaa ruskeapilkkuisia dalmatialaisia ja sain yhdeltä jopa pusun <3 se tuli istumaan penkille viereen :D Söpöä. Oli siellä muutenkin romantiikkaa ilmassa, jotkut haukut oikein pusuttelivat ja kiehnäsivät suloisesti. Oi sitä koirarakkautta.. <3

ViihteelläLauantai 22.04.2006 06:38

Olipas haukskaa Bambinen kanssa Onnelassa ja Divassa ;) nyt pitäisi selviätyä nukkumaan apuaaaa....yritän tädsä vielä löytää toppini :D Ja huomenna koiranäöyttelyyn :) Kiits tuhannesti Rakas kyydistä! <3 Kovin hauskaa ja hikistä oli :)

Neiti AhkeraPerjantai 21.04.2006 00:06

Päivän aherrus alkoi siitä kun pääsin puoli kymmenen aikaan Unelmiin sisään ja sain tehtäväkseni pestä kuraiset mainoskyltit. Kolme tuntia istuin pihalla ja kuurasin ikivanhoja puisia ja metallisia.. Jotain. Onneksi välissä oli käsienlämmittelytauko: teehetki.

Syötyäni kotona päätin tehdä jotain loputtomasti kasvavalle tiskivuorelle. Astiat koneeseen, kattilat käsitiskillä, pöytien pyyhkiminen ja kuuraaminen, pääsiäiskoristeet pois, koko kämpän kevyt imurointi. Kaiken kruunasi tiikerikakku. Kyllä mamma oli yllättynyt tullessaan kotiin! Sietääkin olla monen tunnin ahertamisen jälkeen. Ihmettelen vain mistä ihmeestä tähän kaikkeen riitti energiaa tai motivaatiota..?

Huomenna voisin vaikka laiskotella.

Varokee Valkoista KolmiotaMaanantai 17.04.2006 20:59

Sain torstaina vihdoin luvan kilteiltä poliisisediltä istua ratin taakse. Hetihän me aloitettiin iskän kanssa perjantaina, joskin epäröin aluksi: "En oo ajanu pitkään aikaan, pitäsköhän eka harjotella lisää täällä piha-alueella.." Iskä siihen: "Koskas sitten jos ei nyt?" Niinpä istuin rattiin hyvin epävarmana itsestäni. Ei se kuitenkaan ollut niin kamalaa..;D Itseluottamus vain liikaa miinuksella sillä hetkellä.

Koko pääsiäisen ajan sain tilaisuuden ajaa aina kun oli asiaa mökille tai kirkonkylälle. Kaikki sujui pääosin hyvin, enhän mä unohtanut turvavyön itseltäni kuin pari kertaa ja Valkoinen Kolmiokin jäi laittamatta kerran taakse ja kerran se jäi sinne kun iskä ajoi..

Huomenna pääsen taas toivottavasti ajamaan ja ajokertoja vaan ropisee, sitä se matskupupu sanoi että mullahan on kohta jo kortti... Eipäs mennä asioiden edelle :D Sitä ennen vaihdan vielä monta kertaa vitoselle tarkoituksenani vaihtaa kolmoselle, ajan kenties penkkaan liian kovasta vauhdista tai sitten tankkiin pääsee kenguru-bensaa...

Po-joing.

Yo vielä kerranMaanantai 10.04.2006 20:30

Kävin kyselemässä vihdoin loputkin yo-kokeiden tulokset. Siinä kaikki:

Äikkä 88 = E
Enkku(A) 215 = C
Matikka 43 = E
Psyka 16 = A/B?
Ruotsi(A) = C

Yllätyin todella tosta matikasta. Luulin että sieltä tulisi joku C.. Nyt on kyllä pakko olla ylpeä itsestään :D Päästötokarissa 8 ja yo-kokeessa menee paremmin, näin ne kaikki kokeet saisivat mennä :)

Im' so happy.

Riitta sanoi ruotsista että kirjallinen osa oli vaikeampi kuin koskaan. Thx YTL... Niinpä Riitta ehdotti että uusisin B-tasona syksyllä. Niin taidan tehdä. C ei kerro mun oikeasta osaamisesta ja on alakanttiin Riitan mukaan. -_-


En nyt kuitenkaan murehdi tota vaan olen tyytyväinen että pääsen ylioppilaaksi. :)

Yo-juhlien suunnitteluaTorstai 06.04.2006 20:48

Cheval: Sun pitää sitte laittaa se Vaaleenpunanen kauluspaita tai Vaaleenpunanen solmio yo-juhlii!

Hemppis: No kai mun sit pitää..

Kiitos <3


Nyt tässä vielä pohdiskelen miten voi välttää liian Vaaleanpunaisuuden kattauksessa sun muussa. Asiaa saattaa auttaa se että en Vaaleanpunaista väriä kohtaan tuntemastani rakkaudesta huolimatta pukeudu täysin Vaaleanpunaiseen. Vaaleanpunainen lakki olisi aika style! Ehkä modaan tänne galleriaan sellaisen kuvan jossa kyseinen lätsä päässäni on.. Vaaleanpunainen.

Glad påskTiistai 04.04.2006 20:41

Toivottelin tänään pääsiäistä tervetulleeksi kylvötöiden, tipu- & pupukoristeiden sekä ruskean herkun kera.