IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Näyttö, näyttö, näyttö, näyttöLauantai 19.04.2008 03:22

Mulla on neljä ammatillisen osaamisen näyttöä tänä keväänä! Kaks ens viikolla Laureassa eli liittyen työssäoppimiseen (henkilöstöravintolatoiminnot) ja sitten amiksessa samaten ruoanlaiton ja asiakaspalvelun. Hyvin ne varmasti menee. Oon vaan saanu kuulla että "ota heli ihan rennosti!" Siis joo joo koko ajan... :P Kai silti saa kysyä kun en oo pahemmin linjastosafkaa vääntäny 500:lle ja nyt pitäis. Ei menny ihan niin kun kuvittelin, jotenkin en vaan päässy (tai edes tajunnu pyytää ja pitää puoliani) pahemmin tekemään linjastoon ruokia vaan koko ajan a la carteen. Miks en sitte mee a la carteen tekemään pienempää määrää safkaa? Ei oo yhtään varmaa että siellä käy kovin monta asiakasta, joten näyttö voi olla hataralla pohjalla jos on vaikka 2 asiakasta.

No joo, hyvin ne kaikki menee. *Lopeta panikoiminen ja liika miettiminen!* ;D

Kiva veronalle <3Lauantai 19.04.2008 03:08

Vääksyn postilootassa mua odotti verokirje. Viime vuonna tuli mätkyjä, nyt... palautuksia 130e!! Oon aikas tyytyväinen. Palkkatyötä en tehny varmaan viikkoakaan, mutta töitä työmarkkinatuella senkin eestä. Veronalle suosii onneks pienituloisia, jeah. Enää sellaiset 229 päivää kun pääsee käyttämään noita rahoja.

Rääh!Lauantai 12.04.2008 03:22

Ai että vituttaako?


Matskupupu sanoo:
tossa just kattelin kalenteria ni mä oon aika monta viikkoa taas kiini intis :D jos tän viikonlopun oisin ollu kiinni ni oisin 5 viikkoa putkee intis :D

Cheval sanoo:
ou nouuu...:D

C:
ja voi perse samalla..

M:
että ihan naurattaa :)

C:
siis oliks toi vitsi? 4 vkloppua putkee kiinni? :D

M:
joojoo :D

C:
joojoo häh? vastaa pliis selkeesti :D

M:
siis on 4 viikonloppua kiinni


*Viiltää ranteet auki Visa Electronilla* Tää on niin väärin... SA sucks.

Nyt juhlitaan ja dokataan!Keskiviikko 02.04.2008 19:00

Siis mä juhlin mutta muut dokaa. Anniskelupassitesti meni LÄPI alustavasti pisteillä 60/70, 85% oikein. Sain siis heti testin jälkeen tietää koska olin vika ja ope ystävällisesti ehdotti että tarkistais mun testin siinä samalla (koska seuraavan kerran oon koulussa vasta kuukauden päästä). Mustaa, sinistä tai jotain muuta väriä valkosella saan tässä vähän myöhemmin kun todistus on kirjotettu ja lähetettu mulle maja(va)tuvankujalle.

Huomatkaa että aprillipäivä oli eilen, joten tää ei ollut mikään myöhäinen aprillipila. :P

Ja mikä ihana ilma ulkona!
Mikä oon valittamaan väsymyksestä samaan aikaan kun jotkut ei saa edes nukkua neljään päivään muuta kuin muutaman tunnin päikkärit? Joo olen siis hiljaa ja tyydyn niihin unenrippeisiin jotka mulle suodaan, tai siis jotka itselleni suon. 5-6 tuntia on kovin vähän mutta enemmän kuin ei mitään.

En saanut kesätöitä, sori emme valinneet sinua tällä kertaa. Näin ilmoitti Presso parisen viikkoa sitten. Ei se mit, keksin jotain muuta. Kunhan kerkiän.

En nykyään tarvi tippaakaan viinaa tullakseni sekavaksi. Vai voiko muuta väittää jos herään keskellä yötä, nousen refleksinomaisesti ylös edes sytytämättä valoja ja harhailen jotain ahdistuneena. "mis mä oon, oonko jostain myöhässä, apua haluun täältä pois" jne... En muista oikein mitään selkeesti tai tehnyt mitään tietoisesti, korvat teki havainnon että peilipöydän kansi pamahti ja sormeen tuli kipua. Miks hemmetissä paukuttelen peilipöytää keskellä yötä? Todisteeksi jäi verenpurkauma keskisormeen sitä varten että voisin aamulla huomata sekoilun olleen totta. Muuten en olis kai muistanut. Pistän sekoilun hautajaisten piikkiin (oli edell. päivänä), kai tää on mun tapa käsitellä kuolemaa. Tosin olis vähän kivempi herättää vaikka kuolleita unissa, ehkä asteen vähemmän omituista.

Never forgetSunnuntai 09.03.2008 01:52

8.3. 1948: Täti syntyy.
8.3. 2008: Tädin hautajaiset (kuoli helmikuussa).
8.3. 2008: Isoäiti (ed. mainitun äiti) kuolee.
8.3. 2008: Scandinavian Hunksien Naistenpäivän upea show.

Että helevetin hyvää naistenpäivää vaan...

Eipä ärsytä enääKeskiviikko 13.02.2008 19:10

Sain yhteyden Presson tyyppiin, ja sain kutsun työhaastatteluun! Mahtavaa, jos oon tarpeeks hyvä niin siinä on mulle kesätyöpaikka.

Mua haastateltiin vähän ja sain matskupupun kanssa viis (5) vuotta vippiä hyvitykseks. Kade? :D

Saatan myös päästä Laurea-ammattikorkeaan työharjotteluun heti hiihtoloman jälkeen, päheetä! Huomenna meen yhen open kanssa käymään siellä ja sopimaan asiasta.

EDIT 19.4.08: pääsin työssäoppimaan ja hauskaa on ollu.

Hain kesätöitäTiistai 12.02.2008 01:54

muutamasta paikasta, mm. Lahden Sokoksen Pressosta, sit pari muuta henkilöstövuokrauksen tapasta paikkaa (keittiöapulainen) ja vielä tarjoilijan hommia Teerenrannasta. Saa nähdä onnistaako ollenkaan. Yhteen pieneen kahvilaan Triossa olisin hakenu jos tiedoissa olis ollu mailiosote eikä pelkkää postiosotetta. Etanaposti on so last year etenkin työnhaussa, kun hakemus pitää saada mahd. äkkiä perille.

Ottakaa nyt joku mut töihin...! :D

Edit ti 12.2: Voi PERSE, sen kerran kun ei vastaa puhelimeen koulussa ni sieltä soittaa joku joka olis varmaan kysyny jotain työpaikkaan liittyen... Aargh! Katoin Enirosta ja sehän oli toinen Presson tyypeistä jotka hoitaa näitä juttuja. Eikä äsken vastannut kun soitin takasin. Ärsyttää.

Aivopihvejä!Keskiviikko 09.01.2008 02:22

Kattelin just pätkän ruumiinavauksesta, tulee varmaan hyvät yöunet. Viimeseks siinä videolla viipaloitiin aivot kuin mikä tahansa lihanpala, namiii.

VAROITUS / WARNING, pätkä on todellakin raaka, yksityiskohtainen ja kaunistelematon. Ei missään nimessä heikkohermoisille. Ei sisällä aiheesta huolimatta verta juuri nimeksikään.

http://www.veoh.com/videos/e176608S4r7zsNN?confirmed=1

LaivalleeTorstai 27.12.2007 02:14

Huomenna! Siis perjantaina. Reilun vuorokauden päästä pitääki jo herätä ja lähteä koska paatti alottaa lähtöselvityksen jo 6:30 ja aiotaan olla siellä heti. Ei jaksais odottaa. Nukkumaanki vois ehkä mennä ni tulis ees torstai ja alennusmyynnit nopeemmin.