IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Paistoin tänään 5+3kg silakkapihvejä. Jouduin hakee ton 3 vielä kaupasta ku meinas loppua kesken. Unohdin ajokortin eli henkkarit työpaikalle, hyvä minä. Noh mut ei se kai oo niin justiinsa, tosin olis ituttanu jos kassalla ois kysytty henkkarit ku ostin kans mäyräkoiran :D "henkkarit jäi töihin"... Mut ihan totta se ois ollu. Enkä mä sitä mäyristä itelleni ostanu, ihan tosi.

TheetäSunnuntai 23.11.2008 19:44

Ostin 10 pakettia teetä Prisma Sikupillistä Virosta, makso jotain vajaa 20e koko satsi. Ai tykkäänkö teestä? Ehen.. :D Juotavaa on aika pirusti mut kohta on joululoma ja voi urakoida muutaman kupin päivässä.

293 tällä hetkellä luullakseni, maaginen 300 pussin raja lähenee. Menee varmaan ennen vuodenvaihdetta rikki ja jos ei mee ni ostan prkl lisää teetä niin että varmasti menee :'D
Miltä ihminen näyttäis jos mikään haava ja ruhje ei parantuis itestään vaan jäis loppuelämäks ihoon/minne ikinä onkaan tullut? Miltä näyttäis rajusta auto-onnettomuudesta, tulipalosta, pahoinpitelystä tms. selvinneet? Tai ihan tavallinen ihminen jolle "ei koskaan satu mitään isoa". Miljoonia hyönteisen pistoja, auringon polttamia nahkoja, kuhmuja, mustelmia, naarmuja, viiltohaavoja, rakkoja, finniarpia, paleltumia, verenpurkaumia, murtuneita varpaita ja sormia, nyrjähtäneitä nilkkoja. Hurjaa, eikö?

Voin paljastaa että mulla olis mm. naama täynnä verisiä jälkiä finnien puristamisesta, kuhmu ja verijälki kulmakarvojen välissä, auringossa palaneet nenänpää, olkapäät, selkä, korvalehdet, kädenselät, lukusia mustelmia, toinen polvi verellä + pari "reikää" siinä, alaselässä luomenpoistojälki + tikit, verenpurkauma peukalossa, käsissä tsiljoonasti palovammoja, pieniä naarmuja, etusormessa syv haaja ja tikit, viimesimpänä pala pikkurilliä pois :D, pystysuuntanen naarmu ranteessa... Enempää ei jaksa muistaa. Itse kukin olis taatusti aika hehkeä joskus kasikymppisenä kaikkine vammoineen.

Voi elämä :DKeskiviikko 05.11.2008 01:16

Otin tänään illalla kielikorusta strassipallon pois ja käänsin korun toisin päin niin että alhaalla ollu pallo oli yläpuolella, eikä alhaalla ollu mitään koska ajattelin lepuuttaa alaleuan sisäpuolen ikeniä (pallo aiheuttaa joskus aristusta). Siinä se pysy ihan hyvin kun ei liikutellu kieltä.

Hain syömistä ja mussuttelin onnessani melkein kaikki sapuskat, kun sit huomasin että hei missä on tappi ja pallo...? Oon sitte menny syömään pallon JA tapin :D Njamss. Pökälettä odotellessa... Ja onneks mulla on varaosia tarpeeksi ettei mene reikä umpeen.

Piece of meMaanantai 03.11.2008 22:53

Kävi sellanen källi että leikkelin töissä kaalia, ja siinä samassa meni 0,5cm x 0,5cm pala pikkusormestakin. Karun näköstä kun kokkiveitseen jää sormiläpyskä ja pikkurillissä on melkein kuoppa. Äkkiä siihen jotain sideharsoa ja terveyskeskukseen tsekkaamaan tilanne. Ei kuulemma voi enää ommella takasin sitä palasta, koska oli niin pieni... Eli jään lommosormeks (?). Mut onneks kipuja ei oo ollu, ei vieläkään vaikka mua vähän peloteltiin että odota vaan iltaan, yöhön ja huomiseen. Varauduin jo Para-tabsilla, saas nähdä onko niille kumminkaan käyttöä.

Enpä muuten tiedä mihin se sormenpala jäi, töissä otettiin se talteen pussiin mut en tidä missä pussi on. :D Nyt on saikkua 11.11 asti, mut eiköhän aiemmin jo pääse töihin.

Kirottu kasiTorstai 23.10.2008 03:10

Pesin äsken hampaat ja huomasin inhottavan jutun. Ihmettelin ku vasemmalla puolella alaleuan takahampaassa jossain kohtaa aristaa ja tiirailin sit että mitä siellä on. Jotain valkosta kurkisti ikenestä. Hammasta... Kolmas "kasi" on sit tulossa :( Kauhulla jään odottelemaan neljännen puhkeamista, saati sitten mahdollisia kipuja ja sitä että täytyy poistaa kaseja.

4 vuottaTorstai 23.10.2008 02:55

Onnee mulle ja matskupupulle <3

Keinuu keinuuTorstai 16.10.2008 02:00

ihan kun oisin vielä laivalla :D Ma-ti yönä paatti keinu hulluna, enkä kaiken lisäks nukkunu koko yönä yhtään. Olin vaan kevyessä horroksessa ja odotin herätyskellon soimista. Enkä nukkunu oikeen ti-ke yönäkään hyvin, joten nyt olis syytä nukuttaa paremmin.

Hälsningar frÅn Stokis Torstai 16.10.2008 00:17

Kävin äitin kanssa Ruotsin puolella eilen. Ostin 200 pussia teetä ja tuhlasin liikaa rahaa meikkeihin laivalla. Mut ei se mitään, sain meikkituhlauksesta bonuskortin uudelle risteilylle! Laivamatkat on ilmasia mutta ite tarvii kustantaa kyytinsä Vikingin satamaan, eikä Tukholmaassakaan oo järjestettyä kyytiä keskustaan. Pitää pinnistää aivosolut äärimmilleen että keksii miten selviäis reissusta mahdollisimman halvalla :P Kai tässä jotain keksii. Viking Line nimittäin vaatii varaamaan ja maksamaan päivälliset kaikille matkustaville että saa C- tai B-hytin ilmaiseksi. Päivällinen maksaa 28e/nenä. Jos ei varaa päivällisiä, joutuu joka tapauksessa maksamaan 12-60e riippuen missä hyttiluokassa haluu matkustaa.

...Vai antaisko/myiskö ton bonuskortin eteenpäin ja menis Silja Linelle. Hmm.

HähTiistai 07.10.2008 04:19

Tilille on ilmestyny 400e poikineen mutta se ei näy tilitapahtumissa. :D Opintotukihan toi könttä on mutta mielenkiintosta että sitä ei näy tulleen mun tilille. Koko maanantain on pitäny olla nostettavissa eli luulis että päivittyis muutkin tiedot. Noh, toisaalta ihan sama koska raha on kumminki käytettävissä.

Viikon päästä oon jo botskilla ja virallisesti syyslomalla! Tukholmaan äiskän kanssa. Mun syysloma on oikeestaan jo alkanu koska ei oo koulua. Ku saan työssäoppimispaikan hommattua ni voi kadota taas Vägeen.

Ai nii ja oli ne synttäritki... Kiva herätä pienessä krapulassa sunnuntaiaamuna :) Sen siitä saa ku juhlii päivän etukäteen ja innostuu vetämään omaa "viinaa" :D Tässä tapauksessa triple secciä, joka on prosenteissa (40) lähempänä viinaa ku varsinaista likööriä.
En enää ikinä juo...

...noin paljon ku lauantaina. Valehtelisin jos sanoisin etten ikinä enää juo, mut osaan kyllä ottaa vähän vähemmän.