IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

So girlishSunnuntai 20.05.2007 16:56

Mistä tunnistaa true tytön/naisen? Työtuolin ruuvit väännetään kireämmälle kulmakarvapinseteillä. Ei, ei jaksa hakea autotallista meisseliä... Meikkivälineet on mun työkaluja. ;D
Verokarhu lätkäisi mua poskelle, tahtoo 20e rahaa. Kela ei maksa tukia vaikka mitään pahaa en oo tehny ja ihan kiltisti oon käyny harjottelussa. Lisäks mulle ollaan velkaa, toinen ok mutta maksais nyt se prkl:n laiska mutsi.

Pieniäpieniä asioita, mutta alkaa vee ituttaa kun kaikki ilmaantuu yhtäaikaa. Sitten vielä mokona pääsykoekirja ei edelleenkään suostu avautumaan, se p*ska on kai jumittanu lopullisesti. Ei sillä että olisin yrittäny sitä vielä lukea mutta olisin halunnu kirjoittaa sen loppuun omaksi ilokseni. Vihaan tekniikkaa, sinne meni sekin 20e...

Odottaen päivää jolloin aurinko paistaa paskakasaankin

Wnb kosmetologiPerjantai 20.04.2007 02:07

Kiitos paljon matskupupu kun viittit kyyditä mua aamulla aikasin SKY-opistolle! Päivä oli yhtä venaamista mutta selviydyin haastatteluista aika hyvin enkä vaan tokassu jotain epävarmaa tapani mukaan. Itse soveltuvuuskoe meni vaihtelevasti mutta silti ihan ok. Meinas käydä lievästi vituttaan kun paperi viedään kädestä kun ei ole ehtinyt täyttää kuin puoliksi... No se ei ollutkaan mikään huipputärkeä onneks. Sit taas matikan tehtävät meni hyvin mutta kai voi oottaakin mun matikan osaamistasolla :P

Nyt jännätään melkein 2kk tuloksia. Taidan sittenkin haluta tonne kosmetologikoulutukseen mieluummin kuin estenomiksi, koska kemia ym. teoria ei nappaa järin paljon. Oon toiminnan mi-nainen.

Voi yrjöLauantai 14.04.2007 14:55

Niinhän siinä kävi että kun olin menossa nukkumaan, niin piti mennä vessan kautta tyhjentämässä maha. Äiti tuli kurkkimaan oven taakse mitä mä yökkäilen ja keitti lämmintä vettä. Sit uusi nukkumisyritys. Ei siitäkään tulut mitään kun täytyi taas mennä yökille toisen, kolmannen ja neljännen kerran. Koko yö siis meni pyöriessä sängyssä puoliunessa ja välillä oli pakko nousta ylös että oksu tulee. Puoli neljän jälkeen sain unta.

Aamulla oli vähän kuumettakin mutta muuten jees olo. Laattailin kyllä ku joku hemmetin känniläinen... :D Kaunis päivä ulkona, harmi että täytyy maata sisällä. Verkkopiuha sentään yletti sänkyyn \m/

:o~Perjantai 13.04.2007 23:22

Hyi mikä olo... Mahaa vääntää ja oksettaa. Just nousin torkuiltakin, ei viitsis mennä takas kun seuraavaks voi mennä jo nukkumaan illemmalla. Se selittäis jotain jos olisin raskaana tai krapulassa mutta enpäs ole kumpaakaan :P Tukkakin pitäis pestä muttei nyt pysty.

Kappas, perjantai the 13th. Mun virallinen epäonnenpäivä on 11.3.

11.3.2004: liukastun kaupungissa naamalleni kun ylitän suojatietä, hampaita ei lähde mutta huuli turpoaa. Kännykkä hävisi (sain takaisin).

11.3.2005: menen hyppimään järven jäällä olevan pilkkireiän päälle koska haluan kokeilla kestääkö se. Ei kestä - jalat humahtaa puoliksi avantoon, pääsen omin avuin ylös (kaveri oli mukana).

Että sellaista epäonnea :P Ja noi oli varmasti samana päivänä, olen laittanut päivän ylös ja jossain vaiheessa tokan epäonnenpäivän mentyä tajusin että tapahtui samana päivänä kuin kaatuminen.

KutsuTiistai 10.04.2007 02:18

Mut on kutsuttu Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opiston soveltuvuuskokeeseen 19.4 koko päiväksi. Ens viikolla jo, apuah... Onneks Matskupupu tulee mukaan kyytsäämään mua. Tätä ennen pitää lähettää itsestään henkilötietolomake, jossa kysellään vähän kaikkea harrastuksista taustatietoihin. Fiksuna laitoin harrastuksiin "kosmetiikka". Tervetuloa mun mukaan shoppailukierrokselle niin selviää mitä on kosmetiikan harrastaminen :P Ei pysty itekään älyämään miks jokainen hylly pitää koluta joka kerta läpi vaikka on jo nähnyt kaiken moneen kertaan. Höperö mikä höperö.

Pääsiäisenä töitä,Tiistai 27.03.2007 19:50

JES! Sitä toivoinkin. Olis muuten menny taas 2 päivää lorvailuksi eikä tulis tukia. Mä mitään pääsiäislomia tarvi, lomailen kuukauden päästä.

Oon käyny tänään tyhjentämässä rakon ainakin IIIII IIII kertaa, ei ole vielä tullu housuun. Asteikolla 0-100 pahin hätä oli 98 (liioittelematta, for real), satasella olis jo lorahtanut. Naisen elämä on sitte ihanaa. Mähän oon kuin meidän pissiskoira viimesillä päivillään... :P

Pissaan_housuunMaanantai 26.03.2007 03:17

Nyt kusettaa, pitää syödä paljon puolukoita ja juoda vettä. Pirun tulehdus nostaa taas päätään.

TomorrowLauantai 24.03.2007 00:58

Klo 19 mennään äippäliinin kanssa Sibeliustalolle Johann Straussin wieniläiseen gaalakonserttiin. Toivottavasti on huikean hintansa arvoinen!

Tän jälkeen viihteelle matskupupun kanssa.
*popittaa Dallas Superstars - Fast driving*

Niin ja uusin harrastukseni: teepussien kääreiden kerääminen. Piti oikein kansioida ne merkeittäin muovitraskuihin. Viitisenkymmentä erilaista löytyy jo ja kohta tulee lisää :P

VäsyLauantai 10.03.2007 02:25

Kumma että tällä viikolla on väsyttäny ekstrapaljon, on ollu jopa vaikeeta avata silmiä vaikka yleensä oon saanu itteni helposti ylös sängystä ja silmätkin on auenneet kevyesti 5-6h unien jälkeen. Alan kai tulla vanhaksi näin myöhäisteini-iässä. Viimeistään silloin, kun pyörryn maahan silkasta väsymyksestä, täytyy tehdä asialle jotain. Pöörn-autti tai joku sellainen tulee vielä tätä menoa. Mahakin turpoaa tosta vaan.

En oo raskaana, heh... :D Pitäis vaan liikkua enemmän. Äiti anna mun ottaa koira niin jaksaisinkin liikkua. Kurjaa nähdä suunnilleen joka päivä iloisia hauvoja kävelyllä omistajansa kanssa kun tietää että kotona ei odota lenkkikamu vaan pelkät haalenneet kusiläikät matolla ja kynnenjäljet ovella.. Oon niille omistajille kateellinen. En halveksivalla tai negatiivisella vaan surumielisellä tavalla. En tahdo rääkyvää kersaa, tahdon joka paikkaan pissaavan ja kakkaavan koiravauvan! Asia vaivaa niin paljon että yksin ollessani tulisin varmaan pöpiksi kun ei olis muuta ajateltavaa.

Btw väsäsin harjoituskakun Hemppiksen valmistujaisia varten, mikäs muukaan kuin jännitemittari! Saattaa jäädä kenraalileivokseksi jos en enää keväällä tee toista harjoitusta.