IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Stokis kutsuuTorstai 01.03.2007 01:51

Laiva lähtee huomenna illalla, sitten koko perjantai @ Stockholm! Vastahan tähän reissuun oli reilu kuukausi. Aika menee nopeesti.

Me so oldSunnuntai 18.02.2007 01:26

Jos tuut lähemmäksi, näät ehkä mun brand new "rypyt" otsassa. Vaikka kuinka kiristäis ihoa, siinä ne on ja pysyy. Sama juttu silmien ympärillä. Ekat juonteet alle kakskybäsenä, jeesh... :D Enkä nyt kuvittele mitään, oon mä ryppyjä ennenkin nähnyt ja tunnistan sellaset omassa naamassani. Itsekriittinen? Kyllä, ehdottomasti. Ihan ikäloppu? Not really.

Sairaat sormetTiistai 13.02.2007 01:54

Nyt on iskeny joku sormitauti. Toinen pikkurilli on turvonnu, arka ja hohkaa ihan lämpösenä, muut sormet on jäässä... Nimettömässä on jotain kuivaa itsekseen tullutta halkeamaa. Keski- ja etusormessa on muuten vaan arat paukamat. Viikko sitten töissä hajotin peukalon kynnen laatikoita hajoittaessa, meni repeämään vaaleanpunaisesta kasvavasta osasta ja jouduin laittamaan laastaripakettiin.

Mutsin diagnoosi: reuma.
A) ei pidä tehdä hätiköityjä päätelmiä B) ilman minkäänlaista lääkärinkoulutusta.

Kauniit kädet? Ainakin melkein.

P.P.S. Todennäköisesti tällä viikolla saan oman espressokeittimen, jonka voitin huutonetistä sopuhintaan! Ei pysty enää juomaan cappuccinojauhetta, on niin kuraa. Kohta lähden jo espressojauhekauppaan.

Helteinen kesäpäiväKeskiviikko 07.02.2007 16:51

29 taisi olla kun lähdin töihin. Tietysti just tänään, kesän heteisimpänä päivänä, Kanavan Kahvilan auto tekee tenän eikä lähde käyntiin. Lähdettiin sit Hemppiksen autolla (ei sekään meinannut lähteä käyntiin mutta eipä ihme, mittarissa oli hellettä tosiaan 30 ja piti yrittää pakottaa autoparka lyhyellä varotusajalla, eli ilman lämmitystä, käyntiin) jakamaan vanhuksille sapuskat, mä ajoin. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiouoii Noniin nyt toimii taas i-kirjain! :D Eli ruoat saatiin jaettua mutta hieman myöhässä. Oli oikeestaan ihan jees päästä ajelemaan muuallekin kuin töihin ja kotiin.

RuunebergTiistai 06.02.2007 01:15

Onnea vaan, äiskä.

Tahdon edelleen pienen hauvan. Mikä siinä on niin vaikeeta... Koskaan ei oo "sopiva" hetki eli joskus se on otettava jos oikeasti haluu.

Voihan kemiaTorstai 01.02.2007 01:34

Tilasin tänään pääsykoekirjan netistä. 10 min kuluttua tilauksen aloittamisesta pystyin jo lukemaan sitä. Mielenkiintonen tapaus tää e-book. Nyt vaan lukemaan kemiaa ahkerasti! Ja ala oli... Kauneudenhoitoalan koulutusohjelma. Ei olis heti uskonut. Mut kaikki liittyy kaikkeen...

Ei väsytäSunnuntai 21.01.2007 02:42

Nukuin viime yönä jotain 11h vaikka en ollu mitenkään väsyny työviikon takia. Nukkumaan vois mennä että herää ennen kun matskupupu tulee kylään :P

Nyt on 2 viikkoa kahvilatyöharjottelua takana. Edelleen siellä on kyllä kivaa! Ja päivät menee tosi nopeesti, ei kerkeä tylsistymään, mikä on plussaa. Voishan tuolla jatkaakin, mutta mutta... Kova hinku päästä kokeilemaan jotain muutakin nyt kun ei ole opiskeluja tiellä.

Ajokortti!Torstai 11.01.2007 03:13

Keskiviikkona eli eilen sain viimein muovisen ajokorttiläpyskän. Nyt on hyvä fiilis.

Päivemmällä hain postista Briteistä tilatun paketin, aika nopeaa toimintaa kun lauantaina tilasin. Voisin syödä ne purkelot...:D Tai viimeistään syön tukkani kun laitan niitä hiuksiin ja sit ne tuoksuu niin nannalta.

Nyt nukkumaan, aamulla taas työharjoitteluun kanavan kahvilaan ysiksi. über-reilu Dirk varmaan passittaa mut välittömästi aamuteelle :P Meininki on melkein päin vastoin kuin Unelmissa. Kaffilassa saa pitää tauon just sillon kun haluaa, välillä hoputetaankin tauolle. Unelmissa pidetään tauko jos sattuu muistamaan tai ehtimään.

Happy New Year 2007Maanantai 01.01.2007 19:07

Olin matskupupun mökillä koko miespainotteisen perheen kanssa ja oli hauskaa. Taannuin johonkin pikkupojan tasolle kun innoissani pamauttelin pommeja sun muuta pikkusälää :P Ehdottomasti küüleinta oli uiva roomalainen kynttilä! :D Se sukelsi veden alle pienestä avantoreiästä, pösötteli eteenpäin rauhallista vauhtia ja ampui samalla himmeitä valopalloja (pari kertaa tuli pari isompaakin välähdystä).

Nuorta paria rupesi väsyttämään jo 11 jälkeen, joten jäätiin sisälle lorvailemaan ja tyydyttiin katselemaan keskiyön pommitusta vain ikkunasta.

"Kyllä se läpi meni"Torstai 28.12.2006 01:59

Cheval on uusi onnellinen ajokortin omistaja! Onnellinen siksi että meni kerrasta läpi (ja jopa ihan kivasti, ei paljoa virheitä tullut tai oikeestaan vain yksi kun tarkemmin katoin :P) ja että 9kk kestänyt ajoharjoittelu on ohi. Tosin tästähän se tosiharjoittelu vasta alkaa...