IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Greit sähläKeskiviikko 28.06.2006 03:11

Aamulla huomasin sattumalta talouskoulun sitoumuslomakkeen pöydälläni. Katsahdin taas lihavoitua päivämäärää ja olin saada sydänkohtauksen.. Juuri TÄNÄÄN onkin 27.6 vaikka jotenkin luulin sen olevan heinäkuussa. (öö..?) Paha mennä selittelemäänä jotain "unohdin palauttaa sen lapun ajoissa, ottakaa mut opiskelemaan silti" kun palautuspäivämäärä on _Korostettu_ :D Onneksi lappusesta löytyi puhelinnumero johon sitten soitin ja varmistin paikan suullisesti.

Loppu hyvin muttei kaikki hyvin. Töitä reilu 4 viikkoa ja sitten kouluun..

Mikä kesäloma? Palataan asiaan ensi vuonna.

Pörrrrrr...Tiistai 27.06.2006 03:57

Oli juhannus ja Pörri -Paarma. Heppa nauroi.

Bzz.................Z
.......ZZ......Zz......z
............Z............Z
.......................z
...................Z
.................z.......Z..
.....................Z

Still redTiistai 20.06.2006 03:26

pari päivää sitten olkapäät kuoriutuivat. Alla odotti aika karmea näky... Nyt reilun viikon jälkeen tajuan että paloin ja pahasti. Otan tästä opikseni (toivottavasti?).

Sain tänään kirjeen talouskoulusta: "Sinut on hyväksytty aloittamaan opintosi Koulutuskeskus Salpauksessa TALOUSKOULUKURSSILLA." Hienoa. Keväällä oli jo niin paljon lomaa joten kai sulatan senkin että koulu alkaa jo 2.8. Harmi vaan että mulla on vain tasan 2 viikkoa yhteen laskettuna lomaa ennen sitä...

Ensi keväänä keties tavotteena olla töissä niin kauan ettei kesällä tarvitsisi mennä ollenkaan töihin.
Se tapahtui hyvin salakavalasti...

Tehtävä: Aurinkorasvan unohtaminen jonka seurauksena ihon palaminen.
Saldo: Melko punaiset olkapäät ja käsivarret, hieman punainen dekoltee.

Kaivopuiston ilmaiskonsertissa oli kivaa ja silleen mutta lähes rahattomana on kurjaa olla.. Menimme Rakkaan kanssa lähi-Siwaan vinguttamaan visaa kunhan olimme ensin jonottaneet (kyllä!) sisälle. Kaivarissa tunnelma jatkui edelleen kuuman kosteana ja hyvin tiiviinä, ei kai se muutakaan voi olla kun 60 000 ihmistä ahtautuu samaan puistoon.

Nähtiin siis Ninja, Uniklubi, Yllätysesiintyjä (joku napapaitainen en-muista-sen-nimeä ruotsalainen blondi), Kwan, Poets of the Fall, Neljä Ruusua, Don Johnson Big Band, Indica, Suurlähettiläät, Yllätysesiintyjä (Ana Johnsson).

Kiitos Matskupupu kivasta päivästä :)

Pakko kokea kerran kesässä vol 1Sunnuntai 11.06.2006 02:51

Niitä joka kesän juttujahan on monta mutta tänään suoriuduin kunnialla ensimmäisestä:

Tehtävä: Jalat rakoilla sandaaleilla tms huonoilla kengillä kävelemisestä.
Saldo: 8 rakkoa.

Sainpas tämänkin heti pois alta ;) Kenkiäni en syytä, niin nätit ne ovat.

Tästä se Elämä alkaaMaanantai 05.06.2006 01:37

Eilen oli hieno päivä sateesta huolimatta! Juhlat meni mukavasti, hyvä tunnelma ja silleen. Jatkoillekin lähdettiin tietysti Seurahuoneelle. Kantsi mennä aikasin, ei ollut portsaria eikä myöskään sisänpääsymaksua. Aika hyvin mielestäni selviydyin, hukkasin vain sateenvarjon ja sukkahousuihin tuli silmäpako. Aamulla oli hieman kaamea kapula, puuro meni kuitenkin alas eikä tullut myöhemmin samaa reittiä ylös. Tänään vielä sain pitää lakkia illalla yhtä vierasta vastaanottaessa, samoin painan huomenna valkolätsän päähän ja tepastelen kuvattavaksi.

TyöheppaTiistai 30.05.2006 22:23

Heräsin seitsemän aikaan ja sen jälkeen kävimme äipän kanssa 4 kertaa pyörällä ostamassa kukkia puutarhalta, viidennen kerran haimme kävellen jo maksamamme amppelikukat.. Ja kerran kävimme keskustassa ruokakaupassa. Mä istutin suurimman osan n. 30 kukasta, tein ruokaa.. Nyt en jaksa mitään, sain viimeiset rehut istutettua puoli kuuteen mennessä.

Vieläkin nälkä! Pitäisi varmaan syödä hevonen.. Löhöilypäivän ruokavalio ei oikeen toimi action-päivänä.

Virallisesti liian oppinutKeskiviikko 24.05.2006 01:03

Kävin hakemassa tulokset eilen ja tässä päivitystä 10.4. merkintään:

Äikkä 88p: E
Enkku(A) 222p: C
Ruotsi(A) 199.: C
Matikka 43p: E
Psyka 18p: C

Psyka nousi ratkaisevalla 2 pisteellä, enkkukin nousi 6 pisteellä mutta ei herunut arvosanan nousua.

Ruosin tseestä yritän edelleen päästä eroon syksyllä.


Niin ja rakkaalla Pattihauvalla on tänään kymppisynttärit! Paljon onnea ja halauksia <3

Lord Of The EurovisionSunnuntai 21.05.2006 23:21

Onnea vaan Suomen monstereille voitosta! Aikomuksestani poiketen katsoin viisut loppuun asti, eihän siinä enää voinut mennä nukkumaan kun Suomi oli selvässä pistejohdossa. Yhdeltä ei sitten väsyttänytkään enää...

Viikonloppuna tuli ajettua aika paljon, pääsin perjantaina ratin taakse köröttelemään Vääksy-Lahti-Joutsa -reitin ja ihan kivasti meni sekin.

Lauantain istuin sohvalla, no comments.

Sunnuntaina ajoin taas himaan, matkan kohokohta oli ohitustilanne jossa mulla ainakin sydän pomppasi jonnekin korkealle. Iskä melkein huutaa "vauhtia!", mä painan kaasua ja syke nousee samalla kun nopeusmittarin lukemakin... Mutta "hyvinhän se meni" iskän mukaan, ei oltu liian lähellä vastaantulevaa autoa.
Pian Hemppis: "En haluis syyllistää Heliä, mutta..."
V***uDaa, olisit sitten vain pitänyt suusi kiinni. -_- Jätän vielä tässä vaiheessa hätäiset ohittamiset niille jotka hallitsevat tilanteen. Kyllä mäkin sitten joskus, siihen asti tyydyn harjoittamaan kärsivällisyyttäni ajamalla kilometritolkulla traktorin perässä... Tai no, mitä "harjoittamaan", mähän olen jo erittäin kärsivällinen ;D

Huh hellettäMaanantai 08.05.2006 02:56

Olikohan tänään vai eilen kun oltiin lähdössä ajamaan jonnekin Joutsassa ja katsahdin kauhuissani auton sisälämpötilaa: ~47c... Tai sitten oltiin tulossa jostain. Joka tapauksessa järkyttävä sauna!
Tänään kotiin päin ajellessa ei sentään niin kuuma ollut mutta hikistä kuitenkin. Asikkalan kirkon kohdalla meni useampi auto ohi, makein niistä oli tummanpunainen Qpla! (meninkö tosiaan niin hitaasti..?) Kärsivällisyyttä nyt vaan, hätähousut, kun on tälläinen valkoinen kolmio liikkeellä ;)


Oman huoneen remppa on vihdoin VALMIS! Nyt tää on paljon kivempi. Ikkunaseinä vaaleanpunainen, muut seinät valkoisella joka taittuu hieman vaaleanpunaiseen. Järjestys on epäkäytännöllinen mutta menkööt. Mummolan kätköistä löytynyt 70-luvun Pink Panther-juliste pääsi tietysti kunniapaikalle seinälle :) Loppusilaus eli 3 neliönmuotoista taulua (joissa iskän vanhalla kameralla itse otetut kuvat) pitäisi vielä laittaa seinälle. Vaikeaa tuppaa olemaan mussa piilevän pikku perfektionistin takia... Toisia tauluja varten mittailin hartaasti viivottimella oikeat kiinnityskohdat ;D

En aina itsekään jaksa itseäni. Hu0h...

Tervetuloa vain
valkoiseen,
vaaleanpunaiseen,
punaiseen,
mustaan ja
kukalliseen
huoneeseeni!