IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

OuchPerjantai 30.11.2007 01:30

Jotenki onnistuin hommaamaan rakon jalkapohjaani. Noista talvikengistä ei oo ennen tullut mitään, mut nyt oli tuskaa kävellä pysäkiltä kotiin... Onneks helpotti kun sain rakon puhkastua.

Huomenna treffaan talouskoulukamuja taas pitkästä aikaa! Kiva nähä. Alkoon olis myös tarkotus mennä. Pitää olla varastot täynnä lakon todennäkösesti alkaessa... Siis mähän vain kokeilen tehdä drinkkejä, en ryppää. :D Harjotus tekee (baari)mestarin joten ahkerasti vaan harjottelemaan, keväällä saan anniskelupassinkin toivottavasti. Sit on hyvät mahdollisuudet mennä johonkin anniskelupaikkaan kesätöihin kun osaa palvella asiakasta muutenkin kuin myymällä kaljan tai siiderin.

Should I keep my mouth shutLauantai 17.11.2007 02:30

Ensin väitän ettei uudessa Triossa ole Seppälää, matskupupu keksi sen päästään vaikka luuli juuri nähneensä jossain Seppälä-tekstin tms. Sitten sanon että niitä viinapullon kaatonokkia ei varmaan tavikset saa kovin helposti vaan ovat lähinnä ammattilaiskamaa.

Lähden yksin kiertämään taas Trioa ja mitäs sieltä löytyykään, Seppälä ylimmästä kerroksesta jossa ei käyty. Ja sit löytyy Cookista niitä viinapullon kaatonokkia.

***

Tein tossa mutakakkuakin, se meni pilalle, voi KYYNEL! Kakkuna se on tosi onnistunutta ja mehevää, tekis vielä mokkapalojen kuorrutuksen päälle niin nams. Mutta mutakakkuna se on täys floppi. Oisin niin halunnu jotain tuhtia ja mutaisaa mutta ei sit tällä kertaa.

Sekin vähän jyrsii että yläkerran vessassa on paha tehdä mitään koska valo vilkkuu hulluna. Sitä vois luulla ettei se häiritse jos valoa kuitenki on ajoittain mut kyllä, todellakin häiritsee. Saa epilepsian pelkästään siitä vilkkumisesta ja tulee vaan vihaseks ja ärtyneeks. Tarttis hommata uus sytytin siihen, Heeemppiss.... Ja miks se valo vidduilee just illalla ku on pimeetä, ei tietenkään päivällä kun näkis muutenkin ilman valoa! *menee alakertaan ja kiroaa yläkerran vessan*

Yhteenvetona: Ehkä tungen suuni täyteen mutakakkua jotten voi puhua lööperiä, ja sitten kun oon syöny sitä kakkua niin paljon että oksettaa, menen alakerran vessaan helpottamaan oloa.

HuomentaLauantai 10.11.2007 09:13

Cheval IRC-galleriassa lauantai-aamuna seitsemältä, mitä ihmettä...? Ei, en oo tulossa jatkoilta vaan oon vasta herännyt. Ollaan menossa Summerin kaa Muoti Kauneusmessuille Hesan messukeskukseen. Meitähän ei mikään muu kiinnosta siellä kuin messujen aihe, krhm...;D Toivottavasti miespuolisilla karkeilla on jälleen hyvä show.

Sarjula kuvassa äärivasemmalla takana.

Anna mulle avaimet sun kiesiisMaanantai 05.11.2007 00:01

Cheval ja matskupupu kävi katsomassa Cheekkiä perjantaina Divassa (mähän en muuta tee kuin biletä, haha), oli aika jees meno. Lauantaina ei sit melkein mitään ehtiny tekemään koska pöhistiin tyytyväisinä melkein kahteen iltapäivällä. Se mitä kerittiin tekemään oli leffakäynti illalla, valkokankaalla pyöri SawIV. En voi suositella kenellekään... :D Mahassa muljahteli ja teki mieli sulkea silmät vaikken oo kovin herkkä kauhuleffojen verikohtauksille. Mutta plussaa leffalle siitä että se ei ollut vaan päämäärätöntä tappamista ja siinä oli selkeä sanoma, eli ei voi aina pelastaa kaikkia.

Let's Paaaarty with Scandinavian HunksKeskiviikko 31.10.2007 02:26

Perjantai 26.10 ja Summer sekä Sheppa suuntaa Lahden Divaan Hunksien kuvat silmissä kiiluen. Vedän halpaa sidukkaa vaikka drinkit maistuis paremmin, pihi kun oon. Sit vihdoin Hunks boys alottaa show'n. Meikätytöt rantautuu tietysti ihan lavan sivuun turvakerjun viereen jossa ollaan itse asiassa kosketusetäisyydellä Mr. Lihaksista. Ei tää vielä mitään... Yhdessä vaiheessa show'ta Hunk-Pete tulee pyytämään mut lavalle. Oon vähän että whaat ;D No menin tietysti. Se istutti mut penkille ja **Sensuroitu k-18**... No okei, jotain se siinä heilui, levitti mun jalat haaralleen, heilutti kroppaansa melkein mussa kiinni, varmaan nuolas poskeakin ja lopuksi veti mut vyöllä ylös penkistä. Jos olisin ollu täysin selvin päin niin oisin varmaan punastunu mutta olin vaan hämmentyny. Vessassa pari muijaa kommentoi jotain että mä olin lavalla, juu niin tein. ;D Voi niitä lukuisia sinkkuja jotka olis halunneet olla sillä tuolilla mun sijasta. En kuiteskaan ängennyt väkisin stagelle vaan ihan pyydettiin. Nunna olis kieltäytynyt mutta mä en :D
Kun kaikki oli riisuttu moneen kertaan niin mentiin vielä Summerin kanssa yhteiskuvaan poikien kanssa. Otsikosta vielä mainitakseni niin ne hunksit todellakin jäi sinne hengailemaan muiden bilettäjien kanssa eikä piiloutuneet privatilaansa.

Ai että muistanko tän illan jatkossakin? Hell yeah ;D Uudestaan uudestaan.

Vuosi kuolemastasiSunnuntai 14.10.2007 03:19

Ja vieläkin tulee joskus tunne että enkö voisi kaivaa Pikulia pois sieltä kylmästä maasta. Raukka on ollut siellä yksin jo vuoden.

20Lauantai 06.10.2007 02:04

Cheval syntyi tasan 20 vuotta sitten, 5.10 1987 klo 23:05!

Edit. Huom siis aika jolloin kirjotin tän merkinnän

Vanha ämmä!Lauantai 29.09.2007 02:54

Menin ja ostin Alkosta De Kuyperin Sour Applea. Olin ihan varma että rouva pyytää vaaleanpunaista läpyskää mutta ei pyytänyt. Heti mun perässä tulee nuori tyttö/nainen, jolta myyjä kysyy paprut. Pistää mietityttämään miksei multa kysytty. Kai mä sitten näytin vanhalta ja kulahtaneelta ettei todellakaan tarvi kysyä? :'D Ehhh. *Linkkaa vanhainkotiin*

Tajusin jotainTorstai 27.09.2007 02:40

mikä saattaa johtaa siihen että vauvakuume voi iskeä koska tahansa. Miksen tajunnut aiemmin... Paineet suvunjatkamisesta pieneni kun alko sietää ajatusta omasta/meidän yhteisestä kersasta.

Onkohan tää joku kahenkympin kriisi? Tai ainakin osuu just sopivasti ajankohtaan. Onks pakko kasvaa vauvakuumeiseks aikuiseks jos ei taho... :D

Voi v*n v*n vittuSunnuntai 16.09.2007 20:21

Matskupupu: varo ettei avain katkea kun avaat sitä pyörän lukkoa.
Sheppa soittaa 2 minsan päästä: avain katkes...

Joo ei kukaan ainakaan varasta pyörää siitä telineestä. Eikä pääse kouluun tai kauppaan nopeasti. Vituttaa. Antakaa mulle jotkut kunnon pihdit ni näytän sille lukolle...

Jotain hyvääkin sentään, avain ei katkennut vasta huomenna aamulla kouluun lähtiessä.

EDIT: lukko saatu järeillä pihdeillä katki ja uus tilalle.