IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Mikä oon valittamaan väsymyksestä samaan aikaan kun jotkut ei saa edes nukkua neljään päivään muuta kuin muutaman tunnin päikkärit? Joo olen siis hiljaa ja tyydyn niihin unenrippeisiin jotka mulle suodaan, tai siis jotka itselleni suon. 5-6 tuntia on kovin vähän mutta enemmän kuin ei mitään.

En saanut kesätöitä, sori emme valinneet sinua tällä kertaa. Näin ilmoitti Presso parisen viikkoa sitten. Ei se mit, keksin jotain muuta. Kunhan kerkiän.

En nykyään tarvi tippaakaan viinaa tullakseni sekavaksi. Vai voiko muuta väittää jos herään keskellä yötä, nousen refleksinomaisesti ylös edes sytytämättä valoja ja harhailen jotain ahdistuneena. "mis mä oon, oonko jostain myöhässä, apua haluun täältä pois" jne... En muista oikein mitään selkeesti tai tehnyt mitään tietoisesti, korvat teki havainnon että peilipöydän kansi pamahti ja sormeen tuli kipua. Miks hemmetissä paukuttelen peilipöytää keskellä yötä? Todisteeksi jäi verenpurkauma keskisormeen sitä varten että voisin aamulla huomata sekoilun olleen totta. Muuten en olis kai muistanut. Pistän sekoilun hautajaisten piikkiin (oli edell. päivänä), kai tää on mun tapa käsitellä kuolemaa. Tosin olis vähän kivempi herättää vaikka kuolleita unissa, ehkä asteen vähemmän omituista.

Never forgetSunnuntai 09.03.2008 01:52

8.3. 1948: Täti syntyy.
8.3. 2008: Tädin hautajaiset (kuoli helmikuussa).
8.3. 2008: Isoäiti (ed. mainitun äiti) kuolee.
8.3. 2008: Scandinavian Hunksien Naistenpäivän upea show.

Että helevetin hyvää naistenpäivää vaan...

Eipä ärsytä enääKeskiviikko 13.02.2008 19:10

Sain yhteyden Presson tyyppiin, ja sain kutsun työhaastatteluun! Mahtavaa, jos oon tarpeeks hyvä niin siinä on mulle kesätyöpaikka.

Mua haastateltiin vähän ja sain matskupupun kanssa viis (5) vuotta vippiä hyvitykseks. Kade? :D

Saatan myös päästä Laurea-ammattikorkeaan työharjotteluun heti hiihtoloman jälkeen, päheetä! Huomenna meen yhen open kanssa käymään siellä ja sopimaan asiasta.

EDIT 19.4.08: pääsin työssäoppimaan ja hauskaa on ollu.

Hain kesätöitäTiistai 12.02.2008 01:54

muutamasta paikasta, mm. Lahden Sokoksen Pressosta, sit pari muuta henkilöstövuokrauksen tapasta paikkaa (keittiöapulainen) ja vielä tarjoilijan hommia Teerenrannasta. Saa nähdä onnistaako ollenkaan. Yhteen pieneen kahvilaan Triossa olisin hakenu jos tiedoissa olis ollu mailiosote eikä pelkkää postiosotetta. Etanaposti on so last year etenkin työnhaussa, kun hakemus pitää saada mahd. äkkiä perille.

Ottakaa nyt joku mut töihin...! :D

Edit ti 12.2: Voi PERSE, sen kerran kun ei vastaa puhelimeen koulussa ni sieltä soittaa joku joka olis varmaan kysyny jotain työpaikkaan liittyen... Aargh! Katoin Enirosta ja sehän oli toinen Presson tyypeistä jotka hoitaa näitä juttuja. Eikä äsken vastannut kun soitin takasin. Ärsyttää.

Aivopihvejä!Keskiviikko 09.01.2008 02:22

Kattelin just pätkän ruumiinavauksesta, tulee varmaan hyvät yöunet. Viimeseks siinä videolla viipaloitiin aivot kuin mikä tahansa lihanpala, namiii.

VAROITUS / WARNING, pätkä on todellakin raaka, yksityiskohtainen ja kaunistelematon. Ei missään nimessä heikkohermoisille. Ei sisällä aiheesta huolimatta verta juuri nimeksikään.

http://www.veoh.com/videos/e176608S4r7zsNN?confirmed=1

LaivalleeTorstai 27.12.2007 02:14

Huomenna! Siis perjantaina. Reilun vuorokauden päästä pitääki jo herätä ja lähteä koska paatti alottaa lähtöselvityksen jo 6:30 ja aiotaan olla siellä heti. Ei jaksais odottaa. Nukkumaanki vois ehkä mennä ni tulis ees torstai ja alennusmyynnit nopeemmin.

Voihan paskaTorstai 13.12.2007 23:13

Jostain syystä maha meni ihan totaalisen sekasin aiemmin illalla, oli pakko maata sängyllä koska sattu kunnolla. Alko jo melkein tuntua siltä että on taas joku virus tms ku oli samantapasia oireita kun aiemmin. Onneks olo alko helpottaa ku olin tyhjentäny suolen muutaman kerran... :D

OuchPerjantai 30.11.2007 01:30

Jotenki onnistuin hommaamaan rakon jalkapohjaani. Noista talvikengistä ei oo ennen tullut mitään, mut nyt oli tuskaa kävellä pysäkiltä kotiin... Onneks helpotti kun sain rakon puhkastua.

Huomenna treffaan talouskoulukamuja taas pitkästä aikaa! Kiva nähä. Alkoon olis myös tarkotus mennä. Pitää olla varastot täynnä lakon todennäkösesti alkaessa... Siis mähän vain kokeilen tehdä drinkkejä, en ryppää. :D Harjotus tekee (baari)mestarin joten ahkerasti vaan harjottelemaan, keväällä saan anniskelupassinkin toivottavasti. Sit on hyvät mahdollisuudet mennä johonkin anniskelupaikkaan kesätöihin kun osaa palvella asiakasta muutenkin kuin myymällä kaljan tai siiderin.

Should I keep my mouth shutLauantai 17.11.2007 02:30

Ensin väitän ettei uudessa Triossa ole Seppälää, matskupupu keksi sen päästään vaikka luuli juuri nähneensä jossain Seppälä-tekstin tms. Sitten sanon että niitä viinapullon kaatonokkia ei varmaan tavikset saa kovin helposti vaan ovat lähinnä ammattilaiskamaa.

Lähden yksin kiertämään taas Trioa ja mitäs sieltä löytyykään, Seppälä ylimmästä kerroksesta jossa ei käyty. Ja sit löytyy Cookista niitä viinapullon kaatonokkia.

***

Tein tossa mutakakkuakin, se meni pilalle, voi KYYNEL! Kakkuna se on tosi onnistunutta ja mehevää, tekis vielä mokkapalojen kuorrutuksen päälle niin nams. Mutta mutakakkuna se on täys floppi. Oisin niin halunnu jotain tuhtia ja mutaisaa mutta ei sit tällä kertaa.

Sekin vähän jyrsii että yläkerran vessassa on paha tehdä mitään koska valo vilkkuu hulluna. Sitä vois luulla ettei se häiritse jos valoa kuitenki on ajoittain mut kyllä, todellakin häiritsee. Saa epilepsian pelkästään siitä vilkkumisesta ja tulee vaan vihaseks ja ärtyneeks. Tarttis hommata uus sytytin siihen, Heeemppiss.... Ja miks se valo vidduilee just illalla ku on pimeetä, ei tietenkään päivällä kun näkis muutenkin ilman valoa! *menee alakertaan ja kiroaa yläkerran vessan*

Yhteenvetona: Ehkä tungen suuni täyteen mutakakkua jotten voi puhua lööperiä, ja sitten kun oon syöny sitä kakkua niin paljon että oksettaa, menen alakerran vessaan helpottamaan oloa.

HuomentaLauantai 10.11.2007 09:13

Cheval IRC-galleriassa lauantai-aamuna seitsemältä, mitä ihmettä...? Ei, en oo tulossa jatkoilta vaan oon vasta herännyt. Ollaan menossa Summerin kaa Muoti Kauneusmessuille Hesan messukeskukseen. Meitähän ei mikään muu kiinnosta siellä kuin messujen aihe, krhm...;D Toivottavasti miespuolisilla karkeilla on jälleen hyvä show.

Sarjula kuvassa äärivasemmalla takana.