IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Päivän omituinenPerjantai 31.03.2006 02:06

Ytimekkäästi:
Piku oli syömässä kupillaan, minä ja Hemppis siinä lähellä. Yhtäkkiä se haukahti kerran ja jatkoi syömistään.
Öh.. Kyllä mä siis ymmärtäisin jos se tuolissaan vähän vuhkuu mutta syödessään? :D Eikä kukaan tehnyt mitään erikoista mikä olisi häirinnyt sen syöminkejä. Tämä on tätä ihmeellistä luontoa...

Jou enkkuMaanantai 27.03.2006 20:50

Tänään selvisin finaaliin enkun kirjoituksista ajalla 5.52.00 noin suurin piirtein (sekunteja en viitsi nussia). Jäi kaiken lisäksi hyvä fiilis koska tuntui että viimeinen koettelemus meni ihan hyvin. Tästä on hyvä aloittaa kevätloma.


Lopuksi pitää kommentoida vielä keittäjien palvelua kirjoitusten aikana. Pullat sun muut olivat kyllä ihan hyviä ja mahtavan kokoisia, tosin ei tainnut mielikuvitus kenties riittää keksimään jotain muuta edes yhden voisilmäpullan tilalle kolmesta. Sitten se tee... Vesi on halvempaa kuin pulla joten miksi siinä säästeltiin? Olisin voinut ottaa sen minimaalisen pahvikupperon aivan täyteen, teepussihan imi ennestään vähästä vedestä itseensä vielä lisää.
Mutta ehkei kanslisti juo teetä ;o


Kun tänään lähden
En taakse aio vilkaistakaan

o00
(__)
)_(
(_.)__00o
_____(__)
_____.)_(
_____(_.)

Tere!Sunnuntai 26.03.2006 16:06

Perjantain ja lauantain välisen yön vietin Matskupupun luona, sillä aamulla oli herätys puoli viiden aikaan ja lähtö kohti Suomenlahden toista puolta perhe Lahden kanssa. Oli ihan kivaa mennä autolla, vähän jotain vaihtelua perinteiseen laukkujen raahaamiseen ja hyteissä maleksimiseen (enkä sitäkään ole kovin montaa kertaa kokenut). Hieman pelästyin kun emme meinanneet päästä autolla laivaan jyrkän ylämäen takia! Piti mennä takaisin alas ja ottaa kunnon vauhti, sitten vasta onnistui (ja mennessähän ei edes ollut vielä noin kymmentä olutlaatikkoa sun muuta sälää peräkontissa...).

Vasta yhden aikoihin pääsimme ensimmäiseen kohteeseen. En muista paikan nimeä mutta lisäksi kävimme kahdessa muussa isossa tavaratalossa tai marketissa, muualla ei olisi ehtinytkään käydä.

Tuntuu että ennen yhtä perilläolo oli melko myöhään siihen verrattuna että heräsimme siis puoli viisi... Mutta elämä on, odottamista. Niin ja onhan se myös odottamista... Mainitsinko jo odottamisen? Kahdeksan tuntia matkantekoon ja odottamiseen, perillä aikaa neljä tuntia kierrellä, jälleen odottamista 7 tuntia kunnes pääsen kotiin ainoastaan(!) hieman väsyneenä reilun 4 tunnin yöunien ja sen jälkeisen 22 tunnin valvomisen jälkeen.Kiitoksia Rakas matkaseurasta ja siitä että jaksoit kunnella mun juttuja (u know, money)..<3 ;D

Jou matskuPerjantai 24.03.2006 19:18

Nyt sekin on ohi. Meni aika.. jakautuneesti, sanoisin. Toisista tehtävistä olin noin 98% että menivät oikein kun taas jotkut menivät lähes täysin lottoamiseksi. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen, odotin että olisi eilisillan epäuskoisten fiilisten takia mennyt huonosti.

Nostan hattua itselleni.

Enkku vielä, sitten olen VAPAA ja pääsen tuunaamaan huonettani vaikka 24/7!!1 Olen sen ansainnut tämän kolmen vuoden puurtamisen jälkeen.

4 päivääTorstai 23.03.2006 21:34

niin kirjoitukset ovat lopullisesti ohi mun osaltani. Jes!

Tänään kävin viemässä laskimen ja taulukkokirjan tarkastettavaksi huomista varten ja samalla kyselin psykan tuloksia Jykältä. Tiukasti oli kuulemma arvostellut. Jännitys tiivistyi kun Jyrki vielä lisäsi ettei hyvin mennyt. En lähtenyt hakemaan arvosanaa gaussin käyrän paremmasta päästä joten sinä mielessä olen tyytyväinen että pisteitä tuli 5*3+84:4-4^2-2*2.

Huomenna olen kyllä übertyytyväinen heti kun matikka on ohi ja pääsen rakkaan luo käymään pitkästä aikaa. <3

KaputsiinoTorstai 23.03.2006 02:32

Iltakahvi taisi piristää kun ei vieläkään väsytä kunnolla *haukottelee* tai siis.. ;D Nukkumaan.
En kyllä enää kokeile capuccinon valvottamiskykyä.

Jou äikkäMaanantai 20.03.2006 20:35

Kyllähän mä taisin vielä osata kirjottaa kuten mietinkin tuossa perjantain kohdalla. Luulin että olin jotenkin ajoissa kirjoittanut ensimmäisen kappaleen - ainakin olin nopeampi kuin viimeksi - mutta silti olin liian hidas jälleen. Samuli oli jäänyt yksikseen vahtimaan mua, ainoaa jäljelle jäänyttä kokelasta, etten vain lunttaa keneltäkään. Viimeisen virkkeen rustasin paperiin paria minuuttia vaille 15, niin tehokkaasti käytin koko ajan. Samppakin sanoi lopuksi että kannattaa käyttää kaikki aika hyväkseen. Pakko oli kun enhän muuten olisi saanut valmiiksi..

Nyt sekin on ohi! Matikkaa pukkaa seuraavaksi.

Jou svensskaPerjantai 17.03.2006 18:13

No v* de gick intt så braa. De va lite svåårt, lång lärokurs nämligen. En kyllä paljoa lukenutkaan mutta nyt tiedän ettei olisi edes auttanut. Liikaa sellaisia sanoja joihin en varmasti olisi törmännyt ainakaan kurssikirjoissa. Kiirekin tuli - jälleen. Panostin varmaan kaikkein vähiten siihen mihin olisi pitänyt panostaa eniten. Mut mitään ei voi enää tehdä, sinne meni koe. Tästä on hyvä jatkaa maanantaina äikällä joka menee varmasti paremmin. Sitä ainakin osaan (vielä).

Elämä on!Keskiviikko 15.03.2006 23:02

Huuto.net:

"lukion kirjoja,älyttömästi erilaisia,käyvät vielä ensivuonna"
Lähtöhinta 11111.00 € (66063.01 mk)
Hinta nyt 11111.00 € (66063.01 mk)

Bling Bling vitun köyhät

Jou reaKeskiviikko 15.03.2006 18:30

Eli siis psykan reaali. Kun kanslisti oli jakanut paperin pulpetille ja meidän piti pitää näppimme poissa sen kimpusta, vilkuilin jo hieman kysymyksiä. Pelastus, tunsin osaavani edes jotain. Ei ollut mikään mahdoton koe, poistuin 14.57 hyvillä mielin mutta ennen kaikkea Helpottuneena. Nyt se mitä eniten pelkäsin on ohi.

Huomenna kiusaan aivojani ruotsilla (toivottavasti).