IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.08.2008 03:11

Mua ei väsytä. Unirytmi on päin jotain, koko tän viikon on menty 4 - 5h+ unilla. Perjantaina olo lähenteli jo känniä silkasta väsymyksestä. Viime yönä sain asiaa vähän korjattua, mutta tuleva yö on samanlainen eli n. 10-11h unet = ei väsytä hippustakaan sunnuntai-iltana. Oonko jotenki friikki ku mulle maanantai-aamut on yleensä helppoja? Ei oo univelkaa joten ei väsytä. Loppuviikkoa kohti alkaa usein väsyttää enemmän ku niitä vähäunisia öitä kertyy liikaa peräkkäin.

Valitus 2. Mun tukka on ihan himorasvanen, öljyset etuhiukset tunkee naamalle, yök... Ja se naamakin on niin rasvanen että siitä vois kaapia öljyt paistinpannulle ja paistaa vaikka kananmunan. Ihan tosi, noin tunnin-parin päästä naaman pesusta etenkin nenän ihohuokosista alkaa tihkua öljyä... (Tän kaikki halus lukeakin :D) Että en mä huvikseni naamaa pese.

Pirun kallista, elämä on!!Tiistai 26.08.2008 01:54

Todistin lauantaina Matskupupun kanssa kuinka joku vanha ukko maksoi kahvimukillisesta 20e. Jep, ei 2e vaan 20e. :D Ja vieläpä ihan vapaaehtosesti. Kassaneiti tarjosi pariin kertaan vaihtorahoja ukolle, joka ei ollut huomavinaankaan tai sitten ei oikeasti tajunnut. Mut mikäs siinä jos on rahaa eikä jaksa ottaa vaihtorahoja takas.. :D Saipahan kassaneiti hyvät tipit.

Kahvi, kahvi, kahvi, latteTiistai 19.08.2008 20:38

= maha on melkei kuralla ja melkei on paskat housussa.. :D En oo tottunu juomaan kahvia näin paljon yhen päivän aikana. Maha ei taida tykätä. Laktoosi-intoleranssia tuskin on, pystyn kyllä juomaan maitoa ihan normaalisti. Sen sijaan huomaa heti jos juo 2 vähintään 2 isoa mukia/4 pienempää kuppia kahvia ni menee ihan plörinäks.

Yhy-hyyMaanantai 18.08.2008 22:07

Mulla on
*digiboksi antenniverkkoon
*kaukosäädin

Mulla ei ole
*kaukosäätimeen pattereita
*scart-johtoa

Katonko salkkareita tänä iltana? No en! :D Prkl. Kannattais ehkä avata boksi ja tsekata sisältö ennen ku lähtee kotoa sunnuntaina. Patterit joutuu ostamaan joka tapauksessa mutta en tod lähde ulos märkään ostamaan scarttia siks että saisin nähdä 4 salkkarijaksoa. Kotona sattuu olemaan ylimääränen/ylimääräsiä scartteja.

I saved my kämppisMaanantai 18.08.2008 21:29

Mulla oli ovi raollaan ja kuulin ku keittiössä kämppis 1 laitto ruokaa ja kämppis 2 meni parvekkeelle röökille. Kohta kuulu "mun avaimet jäi tonne sisälle!" ja k2 tarkotti siis omaa huonettaan. Oli sit pakko mennä kanssa ihmetteleen tilannetta. K2:n känny oli siellä huoneessa tietysti ja k1:llä ei ollu puheaikaa luurissa. Onneks mun kännykällä pysty soittamaan niille joilla oli huoneen vara-avaimet (ettei ois tarvinu maksaa oven avauksesta), mutta ei vastannu. Pakko oli sitte soittaa huoltomiehelle että tulepas avaamaan ovi. Maksu piti tapahtua tietenki käteisellä, ja kummallakaan kämppiksellä ei ollu käteistä. Pelastavalla Cheval-enkelilläpä oli! Olis ollu jopa se tähän kellonaikaan vaadittavat 30e (ihme kyllä, yleensä ei oo noin paljoo paperirahaa) mutta kiltti huoltomies otti vaan kympin "koska olin tässä niin lähellä". Kaikki hyvin.

Mitä tästä opittiin? Pidä avaimet _aina_ mukana ja tee se mitä haluat itelleskin tehtävän. Tuskin kukaan haluaa että jäis ite pulaan jos kukaan ei viitsis auttaa.

Haluun kultalonkeroaTiistai 12.08.2008 01:29

Mutta mulla on vain 11 Twix Cappuccino-patukkaa. Yritin ettiä sitä lonkeroa Prismasta mutta en löytäny :( Huomenna uus yritys Cittarista. Jos ei löydy niin vaihdetaan kultalonkerotölkki 3-5 Twixiin.

Kotiuduin tänään taas Nummelaan, sain jopa suurimman osan kamoista purettua. Yhet vaaleenpunaset verhot on tosin liian lyhyet ja nyt mulla on vaan 3/4 ikkunasta peittävät superkapeet riekaleverhot.. :D Jos niillä nyt ainaki huomiseen kestäis. Tukkaki on juuresta kuselkeltanen, sillä pitäis myös kestää vielä huominen.

Mikä mua vaivaaMaanantai 11.08.2008 02:17

Olin eilen erään kanssa juhlimassa Onnelassa (;D) ja oli hauskaa ainaki niin kauan kun aloin hengittää raskaasti ja melkein huohottaa. Tuntu että pitää päästä johonki vähän viileempään paikkaan. Ulos ei viittiny mennä, koska takas jonottaminen ois kestäny turhan kauan. Mentii sitte alakertaan vessojen luo vähän jäähtymään, mietin että kehtaanko laittaa pään alas että kattooks joku mua silleen "onks toi sammunu jo tähän aikaan" :D Vähän aikaa istuskelin nurkassa ja kyl se helpotti. Mentii takas ylös ja jonki aikaa kestin olla siellä ku alko taas vähän sumeta ja krampata käsiä... Sit oliki mentävä jo äkkiä pois siitä tungoksesta jäähtymään. En muista ihan selvästi että kuinka monta kertaa käytiin siellä alhaalla, mut sen muistan että ainakin 2 kertaa alko krampata käsissä ja joutu lähtee nopeeta pois ihmisjoukosta. Istuttiin jossain vaiheessa siinä isossa tuolissa, mä roikuin pää alas päin ja ku nousin ylös ni valittelin H:lle että nyt tuntuu vielä kauheemmalta, huippas kunnolla :D Joku ohi menevä muija kai kysy jotain mutta en kuullu että mitä. Näytinköhä ihan känniseltä ja siltä että laattaisin kohta :D Niin ja huom huom join vikan alkoholipitosen juoman 12 mennessä ja heikotukset tuli sen jälkeen yöllä, ei heikottanu viinan takia. Sitä paitsi alkoholista tulee erilainen olo ku mitä mulla oli.

Mitenköhän tässä enää uskaltaa mennä mihinkään kuumiin paikkoihin (väentungos jne)... Tuolla Onnelassa oli nimittäin aika stnsti ihmisiä ja siis helvetin kuuma.
Heti kun kollega lähtee aamuvuorosta himaan, alkaa kauhea ryysis. Cappuccinoa menee cappuccinon perään ja lattea latten perään. Kun meen keräämään astioita, astianpalautuskärry on TYHJÄ ja suunnilleen joka ikinen asiakas on jättäny tarjottimensa pöydälle, ja siitä mä joudun ne keräämään. Kiitti vitusti!! :) Ykski kun jättää tarjottimensa pöydälle niin jättää muutkin. Raah. Sit on helvetisti tiskiä eikä kerkii tiskaamaan koska lappaa uutta asiakasta sisään. No okei kerkii siinä vähän jotain sählätä. Puhtaita astioia ei tosin meinaa ehtiä viedä paikoilleen. Sit kun iltavuoro tulee töihin, koko härdelli rauhottuu. :D Melkein jo kerkes toivoa että ois rauhallista mutta vilkastu taas ku mun vuoro oli loppumaisillaan. Lähin kuitenki suht ajallaan veks.

Nyt on vielä 3 päivää lomaa, aikaa pakata ja sit Nummelaan.

Mielenkiintonen päivä taasPerjantai 08.08.2008 02:27

Alko siitä kun vastasin ihme numeroon noin klo 12. Yleensä en vasta koska siellä on lehtimyyjä "tilaa nyt Me Naiset edulliseen hintaan vain 50e/2kk" yms... Mutta uskalsin vastata. Se oli Linnanmäeltä (!) ja olin kuulemma voittanu lahjakortin eli rannekkeen lintsille!! :D Ou jeeee. Kävin siellä tossa kolmisen viikkoa sitte ja annoin asiakaspalautetta hyvästä sapuskasta. Näköjään osallistuin samalla arvontaan ja nyt kysyttiin mun osoitetta johon voi lähettää lahjakortin. Valitsin että käytän rannekkeen vasta ens vuonna. Kai se silti tulee postissa tässä pian.

Töissä oli hullua, välillä jo mietin että alkaisko itkeä. Tiskikärry odottaa tiskaamista, puhtaat paikoilleen laittamista, pöytä täynnä 45 minsaa sitte tulleita pakasteita ja ne pitäis saada jossain välissä laitettua takas pakkaseen. Vesi loppuu. Miten pystyy tekemään mitään jos koko ajan lappaa asiakasta sisään? Ei mitenkään. :D Onneks sain kakkuparat sentään pakkaseen.

Sit klo 19 tuli plim plom "tärkeä kuulutus, kaikkien täytyy poistua rakennuksesta, hissiä ei saa käyttää." Olin tietysti ihan wtf, mikä tää on, muutkin myyjät ihmetteli. Vartijat juoksentelee vessaan, johonkin liikkeeseen ja kahvilasta ohi mennessään kysyi multa että onko siellä ollu mitään erikoista ja että laita se sermi kiinni ja sit ulos. Kävin nappaamassa kännyt messiin ku ei tienny koska pääsee takas sisälle. Ulos tuli pari paloautoa, ja 10 minsan päästä saiki jo mennä takasin sisään. Vartija tuli kohta kertomaan sinne kahvilaan että "penskat", eli joku oli tahalleen rikkonu sen lasin josta saa painettua hälytyksen ja palokunta tulee. Kiva lasku tulossa kyseiselle idioot(e)ille :) Onneks siitä hälytyksestä ei ollu mitään muuta haittaa.

Huomenna vika työpäivä ja vähän epäilyttää et mahtaako taas olla ryysistä ku on se Korttelit -tapahtuma... -_- Ihmiset, jääkää kotiin pliis! :D En jaksa juosta viittä tuntia putkeen taas. Noh sitte se on ohi. Ihan mukavaa oli, ei siinä mitään, mutta ei tota jaksais 5 päivänä viikossa ja 8 untia päivässä.

Piikki suonessaTorstai 07.08.2008 03:10

Menin nyt toista kertaa luovuttamaan verta ja matskupupukin tuli ihan vapaaehtosesti mukaan. Hemoglobiinihuoneessa vaikutti ihan lupavalta eli ei ollu liian alhanen hb. Sit vaan pötköttämään m-pupun viereen ja venaamaan että pussi täyttyy. Ei kerenny kauaa täyttyä :( Sormenpäissä alko tuntua epämiellyttävää painetta, ei ihan kipuakaan. Sit paine levis/vahvistu sormiin ja käsivarsiin eikä olokaan parantunu yhtään, päin vastoin. Tuntu siltä kun kädessä ois ollu jättisuonenveto (paitsi että suonenveto sattuu enemmän) ja sit alko tulla lumisadetta näkökenttään ja muutenki ihmeellinen olo, ihan hiki. Hoitaja kysyi että lopetetaanko ja pakko oli sanoa joo. Sain kosteen rätin otsalle ja m-pupu sano että olin ihan valkonen, en tienny että voisin tästä vielä valkosemmaks mennä :D Olo alko helpottua ku päätä laskettiin alas ja jalkoja ylös, 5-10 minsan päästä uskals jo nousta hörppimään kahvia, mehua, keksiä ym. Otettiin mukaan vesiputelit, mä jätskin ja molemmat vielä ruusut.

Jäi vähän pettyny fiilis. A -ryhmän verta olis just tarvittu ja mun ryhmä on se A. Hoitaja sano ku kysyin et mistä toi heikotus johtuu, niin verenpaine kai laski jostain syystä (huono ilmanvaihto, jännitys). Mittasin äsken kotilaitteella ja se on keskimäärin 117/76. Ihmekös jos pökerryttää :D Muutenki ollu kohiseva olo viime viikkoina ja heikottanu helposti. Jotain pitäs keksiä ennen seuraavaa kertaa että tulis vähän lisää painetta eikä sitte heikottas.