IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Iski kiva nenänvuoto päälle töissä torstaina. Kiva lipoa omaa räkää... Ei oikeen voinu koko aikaa pyyhkiäkään nenän alustaa koska piti tehdä aamupalasämpylät loppuun. Olin helpottunu ku pääsin lähtemään veke! Tai niin helpottunu ku nenä tukkosena pärskiessä vaan voi olla. Oli vähän kuumeinen olokin sit illalla Matskupupulla, sanoin että varmasti lähetään Nummelaan vaikka oisin aamulla kipee.

En onneks ollu, ja mentiin Nummelakeikan jälkeen lintsille. Mukavasti muljahteli mahassa kaikki laitteet ku oli muutenki vähän heikko olo :D Enkä nynnynä suostunu menemään kirnuun enkä kieppiin/kieputtimeen (se hurjempi +120cm versio). Yggh. Ois ehkä tuntunu asteen liian pahalta ku heikko-olosena tuntemukset korostu muutenkin.

Käytiin Jarrumiehessä syömässä, huvitti pikkasen Matskupupun säälittävä pizzanpala ja meikän "mega-annos" muusia, lihapullia ja salaattia :'D Määrällisesti se pizzanpala olis täyttäny mun mahan sopivammin ja pullamuusit M-pupun mahan. Mutta kun halusin muusia ja pullia niin piti saada. Sit kun aloin tutkia lihapullia ja löysin niiden sisältä sipulinpalasia ja muusista pieniä kökköjä niin Riemastuin! AITOA KOTIRUOKAA! Oi nam. Arvostus nous ihan kattoon. Jotenkin luulis että tollasessa paikassa ois jotain jauhomummonmuusia, valmiskastiketta ja jtn täydellisen muotosia tasakokoisia lihapullia. Noi oli niin isoja ja epämääräsiä ettei voinu olla tehtaalta. Vai kuinka monesta tehdaspullasta voi löytää sippenpalasia? Muusissakin oli selkeesti pieniä perunakökköjä. Yleensä ne vähän ällöttää mutta nyt ne oli vaan plussaa, koska niistä tunnistin itse tehdyn soseen.

*Ravintolakokki kiittää, kumartaa ja röyhtäisee*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.