IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Mielenkiintonen päivä taasPerjantai 08.08.2008 02:27

Alko siitä kun vastasin ihme numeroon noin klo 12. Yleensä en vasta koska siellä on lehtimyyjä "tilaa nyt Me Naiset edulliseen hintaan vain 50e/2kk" yms... Mutta uskalsin vastata. Se oli Linnanmäeltä (!) ja olin kuulemma voittanu lahjakortin eli rannekkeen lintsille!! :D Ou jeeee. Kävin siellä tossa kolmisen viikkoa sitte ja annoin asiakaspalautetta hyvästä sapuskasta. Näköjään osallistuin samalla arvontaan ja nyt kysyttiin mun osoitetta johon voi lähettää lahjakortin. Valitsin että käytän rannekkeen vasta ens vuonna. Kai se silti tulee postissa tässä pian.

Töissä oli hullua, välillä jo mietin että alkaisko itkeä. Tiskikärry odottaa tiskaamista, puhtaat paikoilleen laittamista, pöytä täynnä 45 minsaa sitte tulleita pakasteita ja ne pitäis saada jossain välissä laitettua takas pakkaseen. Vesi loppuu. Miten pystyy tekemään mitään jos koko ajan lappaa asiakasta sisään? Ei mitenkään. :D Onneks sain kakkuparat sentään pakkaseen.

Sit klo 19 tuli plim plom "tärkeä kuulutus, kaikkien täytyy poistua rakennuksesta, hissiä ei saa käyttää." Olin tietysti ihan wtf, mikä tää on, muutkin myyjät ihmetteli. Vartijat juoksentelee vessaan, johonkin liikkeeseen ja kahvilasta ohi mennessään kysyi multa että onko siellä ollu mitään erikoista ja että laita se sermi kiinni ja sit ulos. Kävin nappaamassa kännyt messiin ku ei tienny koska pääsee takas sisälle. Ulos tuli pari paloautoa, ja 10 minsan päästä saiki jo mennä takasin sisään. Vartija tuli kohta kertomaan sinne kahvilaan että "penskat", eli joku oli tahalleen rikkonu sen lasin josta saa painettua hälytyksen ja palokunta tulee. Kiva lasku tulossa kyseiselle idioot(e)ille :) Onneks siitä hälytyksestä ei ollu mitään muuta haittaa.

Huomenna vika työpäivä ja vähän epäilyttää et mahtaako taas olla ryysistä ku on se Korttelit -tapahtuma... -_- Ihmiset, jääkää kotiin pliis! :D En jaksa juosta viittä tuntia putkeen taas. Noh sitte se on ohi. Ihan mukavaa oli, ei siinä mitään, mutta ei tota jaksais 5 päivänä viikossa ja 8 untia päivässä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.