IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Ja minähän osaan ajaa!Lauantai 31.12.2005 00:00

Lähdimme Hemppiksen ja iskän kanssa Joutsaan maalle yhdeksän maissa. Vaikka matkaa on vain 100km niin oltiin perillä vasta melkein puoli 12.

Matkaa hidasti se että käytiin Heinolassa valokuvausliikkeessä; muistin alkumatkasta että mun piti katsoa lahdesta iskän vanhuskameraan filmiä mutta tietenkin unohdin. Lähdettiin kävelemään keskustaan ja onneksi eteen tupsahti yksi valokuvausliike. Kysyttiin antiikkista filmiä, jolla saa 6x6cm kuvia ja selvisi, että se on ammattilaiskäyttöön ja maksaa 20€/rulla. Eipä uskallettu ostaa, olin fiksuna tietenkin jättänyt kameran kotiin enkä edes ollut tutkinut koko vekotinta. Mutta kokeilun halu on niin kova että sitä filmiä on saatava! :D Huomenna siis kyselemään täältä Vääksystä.

Maalle päästyämme Hemppis laittoi autonsa ajokuntoon, ihan vain mua varten. Oli niin loistavat talviajokelit että ajoin lumipenkkaan 3 kertaa niin että Hemppis sai auton pois ilman apuvälineitä, 3 kertaa jouduttiin hakemaan traktori apuun..
Eipä ollut yhtään liukasta! Kun yksin ajellessani ajoin viimeisen kerran penkkaan (tarvittiin traktoria) niin aloin jo väsyä enkä jaksanut enää ajaa, penkassa se kaara olisi ollut kuitenkin.

Sähläsi se Hemppiskin <3
Ajoi kuplan lumikinokseen koska se ei kääntynyt tarpeeksi. Pieno lommo tuli ja maalia lähti pinnasta. Onneksi ei sattunut pahemmin, mä nimittäin aion ajaa kuppelilla ensi kesänä! (Jos käy niin hyvin että saan kortin)

Varokaa siis ensi kesänä liikenteessä sinistä pörisevää kuplaa ja heppaa sen ratissa! *Jiihaa*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.