IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Haistan...Tiistai 24.01.2006 02:10

...palaneen käryä.
Eilen viimeksi äiskä poltti kukkakaalin kunnolla pohjaan, täyteläiset aromit lehahti siitäkin ilmaan. Laittanut ruokaa varmaan nelkyt vuotta, koska se oikein oppii..?

Tosin koko elämän ajan oppii jotain, jatkuvasti. Ehkä äitillä menee koko elämä siihen että se oppii tekemään ruokaa polttamatta sitä pohjaan. Perunoiden polttaminen pohjaan on taitolaji - ja sen meidän äippä osaa! Jätä levy tarpeeksi kuumalle ja poistu hellan äärestä riittävän pitkäksi aikaa.

Tsädää!

Sillä välin kaikki vesi on haihtunut ja jäljelle on jäänyt kattilaan kittaantuneita perunoita. En voi olla ihailematta mutsin keittotaitoja. Jos hyvin käy niin mustakin tule joskus superkokki jos olen perinyt äidin kokkigeenejä! <3

Tänään haistoin lisää palaneen käryä päivällä (tarkoitan siis maanantaita). Isukki oli tällä kertaa vuorossa. Leivinuuni oli kuulemma liian kuuma siinä vaiheessa kaalilaatikon paistamiseen. Meille lapsille sanottiin aina ettei saa olla liian hätäinen mutta aijai, mitä iskä itse menikään tekemään.. Selitteli että oli liian hätäinen.

Ehkä aikuisten kannattaisi ottaa itseensä kaikki opetukset kärsivällisyydestä mitä ne aina lapsilleen opettaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.