IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

BooringMaanantai 23.07.2007 03:30

Lomaa on ollu jo 2 viikkoa mutta mitä oon saanu aikaseks? Hmm... Ollaan käyty Keskisillä, Ideaparkissa, oon ratkonu sudokuja ja lukenu Potterin viidettä osaa sekä istunu sohvalla tai koneella. Ja syöny "pikkasen" jätskiä. Ei mitään hajua mitä tekis tänään päivällä. Jos rohkaistuisin niin kävisin vähän rei'ittämässä itseäni, kattoo nyt...

Pari viikkoa sitten hommasin koneelleni viruksen, minkä takia nettiin ei päässy. Piti ettiä koneen asennuslevyt jostain hemmetin vaatehuoneen perältä, olin oikeesti hieman epätoivonen ja mietin jo mistä saisin vastaavan levyn, varauduin henkisesti siihen ettei vaatehuoneesta löydy. Löytyipäs! Nyt on konekin pystyssä. Samoihin aikoihin mehustin mp3-soittimeni eli laitoin laukkuun mehupullon jonka korkki ei ollu kunnolla kiinni. Tän kun huomasin niin ei voinu muuta kun manata ja KAATAA mehut laukusta pois ihan kirjaimellisesti... Onneks, onneks soittimesta oli ainoastaan purkautunu virta ja se toimi taas kun olin ladannu akun täyteen.

Eilen puolestaan onnistuin hajottamaan espressokeittimen tosta vain. Laite alkoi pukata savua ja lakkasi toimimasta... Ei enää itkettänyt vaan raivostutti. Hemppis sähkökirurgina avasi keittimen ja totesi että sieltä on sulanut osa. Onneks sen voi vaihtaa, eli toivottavasti toimii sitten taas.

Khyyl mä osaan... ;D Huoh.

Edit: Miksi rahaa on niin helppo tuhlata jopa yöllä kun kaupat ei ole auki? Pirun nettiputiikit... *menee tekemään nettiorderin* Hassua että rahoistaan voi päästä eroon vain istumalla koneen ääressä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.