IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

h&m +/-Maanantai 17.12.2007 00:33

miinukset:

- ei perkele niitä teinejä, jotka hyökkää heti koulun jälkeen sovituskoppiin kokeilemaan miljoonaa vaatetta ja jotka ei kuitenkaan osta mitään. on kiva kuunnella siinä vieressä vaatteita hälyttämässä niiden juttuja, kun arvon pissikset mukakokeilee kuteita ja jauhaa samalla paskaa salkkareista, viereisen pulpetin ihku-iirosta ja yleisestä vitutuksesta.
kun sellainen teinilauma ravaa kauppaan sisään, arvaa jo että siivoamista on tiedossa. siis ei jumalauta.

- jos kuulen vielä yhdenkin anna abreun, jlo:n tai sean kingstonin biisin, niin revin perseeni ja syötän ne ceedeet edellämainituille teinihoroille.

- hello kitty -tuotteet. kuka urpo (sori vaan, haha!) oikeasti ostaa niitä? voi jeskamandeeri.

- hei sinä kiva setä/täti joka tykkäät hypistellä jok'ikistä näkemääsi vaatekappaletta! tiedoksesi vain, että myymälässämme pätevät tarkkaan määrätyt esillepanosäädökset, ja joka kerta kun kaltaisesi mulkvisti turhanpäiten sotkee kaikki pinot vituilleen, joutuu iloinen myyjämme siivoamaan jälkesi.
mutta mitäpäs tuosta, eihän meillä henkilökunnalla ole mikään kiirus tai yleensäkään mitään parempaakaan tekemistä kuin järjestellä osastoja. niin että tervetuloa toki uudelleenkin!

- eläköön itänaapurit! ryssällä on lupa saada ostoksistaan aletta, mikäli veli venäläinen ehdoin tahdoin tahtoo ostoksensa pakattavan tax free -muotoon.
mikäpäs siinä, mutta silloin täytyy printata erikseen TX-kuitit (kestää vitusti) ja kaikki ostokset on myös pakattava erikseen sinettimuotoon (kestää iii-han vitun kauan).
takananne jo ennestään ärsyyntynyt jono sekä kasvaa että käy yhä vain kuumempana, mutta se on ihan ok. kyllähän se aina lämmittää mieltä, kun putinin pojat säästää pari ruplaa.

plussat:

- kaikki muu.___________

älkää siis toki käsittäkö väärin, tykkään työstäni todella paljon. 8)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.