IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

minulla on tänään valkoinen partaMaanantai 24.12.2007 15:02

alright, man!

joulu.

menikö viime yö valvomisen puolelle? menihän se, tosin ei enää samasta syystä kuin joskus pikku-pilttinä. silmät eivät siis pysyneet sepposen selällään joululahjojen ja/tai -pukin aiheuttaman jännityksen, vaan television takia.

me ollaan tässä vilin kanssa katseltu viime viikon aikana lähes joka ilta canal+:aa. ne on lähettäneet sieltä NHL:n lisäksi yllättävän hyvää ruotsalaista rikosviihdettä, wallanderia. eilenkin siis öisen omakotitalomme ainoa valonlähde oli televisiosta hohkanut murhatrileri. niin ja uunin valo, jossa paistui 7-kiloinen viipale possua.

yhdysvalloissa lapsoset saavat jännittää vielä huomiseen - siellähän pukki tukehtuu savupiippuun aaton ja päivän välisenä yönä. toisaalta amerikkalaisten tapa välttyä joulupukkipuvun ostamiselta on kätevä: punanutusta ei tarvitse huolehtia tuon taivaallista, vaan valkoparran voi kuitata käyneen yön aikana.

kolikon kääntöpuolena jenkit saavat kuitenkin tyytyä tylsempään jouluun. eihän se ole mistään kotoisin, että lahjat on jätetty joihinkin tyhmiin takan reunuksella roikkuviin sukkiin! ei, pitää olla oikeaa verta ja lihaa sisältävä pukki ja perkeleenmoinen kontti selässä. sitäpaitsi valkoparran leikkiminen voi olla ihan hauskaakin, ja tuohan se kuuden maissa alkava nurkista kuuluva ripinä ja rapina oman höysteensä aaton viettoon.

loppujen lopuksi ei ole edes väliä, millainen pukki on, kunhan vaan on. eli siis vaikka mystinen joulumies ei noudattaisi sitä ihan perinteisintä valtava vatsa ja vanha naama -linjaa, niin onhan se kuitenkin parempi kuin ei mitään? vaikka tällainen nuorempi kaveri tulisi jakamaan lahjoja? onhan?

voi perse.

niin ja hyvää joulua vaan kaikille! :S

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.