IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

HOU HOU HOU!Tiistai 25.12.2007 03:54

lahjapaperit on revitty riekaleiksi ja possua pilkottu niin että yököttää. olin vissiinkin ollut kiltti poika, kun paketeista paljastui risujen sijaan kaikkea kivaa. sain 500 gigasen ulkoisen kovalevyn, ja muuta semmosta - mitä ne tontut nyt yleensäkin korvatunturilla nikkaroi.

omat pukin hommat meni myös hyvin. puku oli niin vakuuttava etten meinannut tunnistaa itseäni peilistä, ja kun kaasuttelin lahjanjakopaikalle, onnistuin yllättämään koiraansa kävelyttäneen vanhahkon, täysin tuntemattoman naishenkilön.
hiljensin rouvan kohdalla merkittävästi vauhtia, avasin ikkunan ja toivottelin säikähtäneen näköiselle mummelille hyvät joulut. iloista joulutervehdystäni ryyditti taustalla kovaa soinut opeth, jonka biisissä sattui juuri sopivasti sillä hetkellä jyrisemään armoton tuplabasari. owned!
perillä laulatutin tipetipetiptapit ja joulupuuonrakennetut. tunnelmaa yritin kohottaa tamppaamalla tahdissa jalkaa ja keppiä vasten lattiaa, mutta se ei tainnut onnistua koska joona 2v. ei enää sen jälkeen uskaltautunut ollenkaan pukin syliin. höh!

. . .

wallander loppui äsken. kesäisen etelä-skoonen maisemat eivät oikein sopineet joulutunnelmaan, mutta eipä tuo mitään. samanlaista juhannustahan toi keli tuolla ulkona on, lumesta ei tietoakaan.

nyt ei jaksa muuta kuin datailla vaan ja hakea välillä joulutorttuja kyytipojaksi. on se vaan mukavaa kun ei tarvitse tehdä yhtään mitään.

joulurauhaa!

ps. siskot näyttivät kuulemma kuvassa rumilta (pah!), joten naamat on sensuroitu. silti, vasemmalta alkaen: tonttu torvelo, inna urvelo, emmi epatuu ja PUKKI!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.