IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.01.2008 00:50

hyvä perhetuttumme järjesti kovemman luokan 50-vuotis juhlat eilen järvenpäässä. ajattelin olla kiltti poika ja osallistua suvun touhuihin, pistin oikein kauluspaidan päälle ja menin ryystämään kahvia mummojen kanssa. kiltteys kannatti, sillä pippalot poiki kyydin helsinkiin. keski-ikäisten mehukestit vaihtuikin nopeasti astetta mielenkiintoisemmaksi juhlinnaksi pääkaupunkimme yössä - ja mun kun piti alunperin vaan nauttia se kuppi kahvia... voivoi.

heräsin tänään kamppiin muuttaneen pulkkisen lattialta. ehdin kuolata siinä ilmapatjan päällä tyynylle vaan muutaman tunnin, kunnes foo fightersin 'no way back' aloitti kailotuksen. mainion herätysäänen saattelemana pakotin itseni ylös, ja kelasin onnistunutta edellisiltaa. neonvalojen loisteessa oli ollut hiton hauskaa, vaikkei rahaa palanutkaan paljoa. unihiekat vielä silmissä ja paska maku suussa raahauduin pian ulos kadulle ja aina nilsonin kenkäpuotiin asti, josta poistettuani yhdet niket lähdin oikoradalla takaisin lahteen.

aamu- ja iltapäivä sujui pappani verstaan muuttopuuhissa. sitten söin aurarullakebabin ja ostin xbox 360:n.

äsken meinasin nukahtaa lauteille, vaikka vili heitti löylyä niin perkeleesti.

väsymys painaa päälle. olin jo äsken vähällä kömpiä sänkyyn ja alkaa deletoimaan univelkaa, mutta suunnitelmiin tulikin pienoinen muutos. pulkkinen nimittäin pirautteli ja ilmoitti tulevansa pistämään nachot uuniin. texmexin tiristessä pellillä on kuulemma hyvää peliaikaa testata vähän uutta NHL:ää, ja jonkun leffankin se urpo sanoi tuovansa mukanaan.

melkoinen velmu, vaan eipä meillä täällä vilin kanssa oo mitään sitä vastaan. kahvia koneeseen ja uunin namiskat kohtaan 225c!

8)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.