IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

hiphuraa för svenska möblerSunnuntai 02.03.2008 02:28

en olisi vielä 12 tuntia sitten uskonut, että olo voisi nyt olla näin hyvä. kun siivooja aluksi koputteli oveen ja lopulta marssi hyttiin sisään, suljin vaan silmät ja huusin joojoota. yö laivalla oli vauhdikas, meri myrsykisä ja mielikuvat osin sumuisat. rodella on paska laiva, mutta discopallon alla ja hyttijumituksilla riitti silti hauskaa yllinkyllin.

fiilis oli melkoinen kun päästiin poikien kanssa takaisin tukevalle maankamaralle. porukka jakaantui terminaalin edustalla miltei samantien kukin omalle tahollensa; julle jyväskylään, juho espooseen, juuso lahteen, seve vierumäelle ja itse painelin krunikkaan. päässä jyskytti hirveä hedari ja pistin pastellin suuhun, kun astelin asunnolleni tapaamaan vuokraemäntää ja vastaanottamaan avaimia.

selviydyin tilanteesta ihan ok, hyppäsin lahdesta ajelleiden porukoiden kyytiin ja sitten huristeltiin ikealle josta nyt illaksi kotiin. vantaan kauppalaskusta muodotui hirmuinen, mutta siitä huolimatta suihkuverho unohtui. muuten taisin kyllä muistaa kaiken. nyt tuolla ulkona peräkärryssä huomista muuttoa odottaa pakkauksissaan sänky, hylly, kenkähylly, pari lamppua, olohuoneen pöytä... ja siihen päälle vielä sohva, keittiökamat, matto ja muuta sälää. kannettavaa riittää.

. . .

datailen tässä olohuoneen pöydällä, ja sivusilmällä tsiigailemani lätkämatsi käy koko ajan jännemmäksi. miten on mahdollista, että ottawa johtaa marian hossalla vahvistettua pittsburghia? tämä vääntö on nyt pakko katsoa huolella loppuun.

-->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.