IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

huh... nyt asun stadissaMaanantai 03.03.2008 01:57

pitkältä tuntunu sunnuntai on kulunu kokonaan muuttohommissa. aamusta asti pakkailin kamoja lahessa ja roudasin niitä peräkärryyn, jolla hirmulasti heivattiin lopulta tänne merenrannan tuntumaan helsinkiin.

aikamoista mälväämistähän se oli, mut nyt on systeemit kunnossa ja tavarat paikoillaan. eniten hikipisaroita aiheutti kolmen istuttava sohva, joka ei mahtunu hissiin. siinä riitti sitte roudaamista kaikkien neljän kerroksen verran, seinät kolisi ja kollit puhisi. tosin, onneks me ollaan vilin kanssa sellasia voimamiehiä ettei veljesmuskeleilla mokomaan kantamiseen kulunut kauaa aikaa, vaikka aika veemäinen suoritus olikin.

pientä sumplimista vaati myös ison peräkärryn kanssa, joka tukki hetkeks koko asfaltinpätkän. koska kulmakatu on yksisuuntanen tie, sai joku olla koko ajan kerrostalojen välissä näyttämässä muille autoilijoille että sori, tää kadunpätkä on nyt suljettu. onneks ei tullu kytät paikalle...

22 neliöön mahtuu ihmeen paljon tavaraa. täällä oli äsken melkonen härdelli käynnissä, kun rakenneltiin ikea-tilbehööriä, siivoiltiin mestoja ja asenneltiin vähän sitä sun tätä. nyt muuttolaatikot, kassit ja huonekaluista aiheutuneet pahvinpalaset on kuitenkin kadonneet - samoin muutossa jeesanneet porukat ja sisarukset. jäljelle jäi vaan meikämanne, kamat, lautalattiat ja isot kiviseinät. aika ihmeellinen tunne.

join äsken ensimmäisen kaffen omassa kämpässä. oli aika vitun hyvää.

. . .

oolraide, tästä se lähtee. kyllä mä pärjään! (jjjust....)

täällä eetu aaa,
kruununhaka a.k.a. krunikka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.