IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

velhot arpoo kaivokadulla? TÄHPerjantai 07.03.2008 15:09

eilinen ilta vähän venähti, kun menin heti töiden jälkeen pulkkiselle arpoo. ite keisari oli duunissa, mutta tämän tyttöystävä ja sisko kyllä löytyi neljän seinän sisältä. väsättii vähä pastahärdelliä, juotii valkkaria ja kateltii telkkaria.

make mohikaani saapu paikalle vasta klo 23 jälkeen. ei jaksettu jäädä pulkkisen kaa neitien kanssa jutustelee, vaa jatkettii matkaa sport's academyy jonka isoilta screeneiltä tuli jälleen kerran suorana NHL:ää. meidän piti kattoa vaa eka erä matsista NY Islanders - Rangers, mut sitte se vaan venyi ja venyi...

loppujen lopuksi taiteilin kämpille vasta joskus kolmen jälkeen. kotimatkalla törmäsin rautatieaseman kulmalla tummakaapuisiin hiippareihin, joilla oli velhon lakit päässään. huvittava joukkio tallusteli kirjat kainaloissa akateemiselta kirjakaupalta päin, joten ei tarvinnut olla kummoinenkaan einstein tajutakseen minkä opuksen julkaisemispäivästä olikaan kyse.

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

tänää puksutan junalla suoraan duunien jälkee lahteen, josta matka jatkuu edelleen keski-suomeen päijänteen rannalle. siellä on tiedossa suvun sankareiden kesken koko viikonlopun kestävät pippalot ensi viikon tiistain kunniaksi.

11.3. on päivämäärä, jolloin sekä ite estebanos että pari muuta sukulaisveijaria on putkahtanu maailmaan. näinollen ilonpitoa varten vuokratuissa viidessä hirsimökissä puhallellaan monen monta kynttilää ja syyään niin helvetisti kakkua. mussutuksen lisäks tiedossa on pulikointia lämmitetyssä ulkopaljussa, saunomista, hyvää safkaa, huhupuheiden mukaa jonkin sortin yllätysohjelmaa (hah!) ja tietenki sitä tärkeintä, eli dok... yhdessäoloa rakkaiden sukulaisten kesken. krhm.

juuso lupas ottaa xbox kolmekuuskybäsen ja änärin mukaa, joten ainaki meillä nuorilla sälleillä tulee olee tosi viilee viikonvaihde. vois ehkä matkalla käydä arpoo jollai huoltsikalla ja ostaa snadisti keppanaa beesii... ettei vaa pääse nestetasapaino järkkymää.

keep on rollin' hombres.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.