IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

[Ei aihetta]Tiistai 11.03.2008 00:09

kattelin tänään isoa sänkyäni.

sellasen minuutin verran.

lopulta päätin olla nukkumatta päiväunia.

vaikka lähellä se oli. jouduin heräämään aamulla aivan hitsin aikasin, tai sanotaan nyt vaikka että aivan saatanan aikasin. tai vastaavaa. no kumminkin niin aikasin että oli vaikea avata silmiä. nukuin nimittäin jostain syystä huonosti. vaikka hyvin levätyllä viikonloppureissulla oli rentoa ku lil waynen musavideon kuvauksissa, pyörin silti ees taas vieraspatjalla joka oli viritetty vilin huoneen lattialle. onneks tuuli tuli samalla junalla helsinkiin; muuten olisin nuokkunut koko matkan ja kuolannut nahkatakin liepeille.

sängylle ryömimisen sijasta otin pari askelta sivuun ja tadaa! olinkin kahvinkeittimen äärellä. sitte vääntelin jäätävät sumpit ja asetuin koneen ääreen tekemään töitä. kirjotin kolme tuntia putkeen lehteen ja nettisaitille ennakkoa keskiviikkona alkavasta jokerit - pelicans pudotuspeliparista. vitun mielenkiintosta siis (on oikeesti!).

illalla juho päästi mut pälkähästä, kun se oli tossa nurkan takana psykologian laitoksella jossain kokeissa ja poikkesi käymään kotimatkalla matalassa majassani. juho kertoi menevänsä huomenna kertausharjoituksiin. tiesin myös herran täyttäneen viime perjantaina 22. siinä oli kaks hyvää syytä pukea takit niskaan ja astella lähimpään pizzeriaan vetämään kaloreita vyötärölle.

nyt on kaikki hommat tehty ja dataan vaan. sivusilmällä verkkokalvolle piirtyy pimp my ride, ja taustalla soi air. kai olosuhteet on aika hyvät alkaa nukkumaan, eikö?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.