IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.03.2008 23:59

vittu mua vituttaa toi paska sää. aamulla näytti vielä siltä että kyseessä ois joku rento talvipäivä. kunnolla lunta ja sellasta. tällanen helee mielikuva kuitenki haihtu savuna paskaa ku astuin ovesta ulos, vitunmoinen myräkkä! tai haihtu se oikeestaa jo aiemmin, vitutuskäyrä alko kohoomaa siinä vaiheessa ku keitin aamukahvii ja ulkoota kuulu helvetinmoinen urutus. joku kyrpä yritti saada autoaan lumikasasta liikkeelle ja teki mieli heittää sitä pannulla päähä.

ovesta ku astu ulos ni keli oli ku kosovon sodassa. ja on edelleen. ratikatki vittu poikittain tiellä ja mummot kyntää jalkakäytävällä nii ettei kunnon ihmiset pääse kunnolla liikkumaa. ilmeisesti lumi oli tuhonnu liikennevalotki kerta ne vaa vilkku omiaa ja autot heitteli lokarit kaarella paskaa mun niskaa. meinasin myöhästyy kaiken ton takia töistä, vittu mite perseestä.

tein äske jäätävää nuudelivääntöö johon survoin tomaattimurskaa, soijaa ja basilikaa, mut vähä liikaa suolaa. ja silloin ku vedän oikee suolasta mättöö ni haluun syyä jotai makeeta. karkkia, perkele! oon karkkihiiri. mut hiiri ei jaksa lähtee arpoo tohon paskasäähän joten rahat säästyy ja siwan/k-kaupan/makuunin ovi pysyy tältä rotalta kiinni. vittu.

ohhoh ku väsyttää ei perkele.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.