IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

ihme että oon hengissäSunnuntai 25.05.2008 21:20

ei jumalauta.

pirskeet lähti aivan totaalisen käsistä. jos raivohullun rotan löis ferrarin rattiin, laittais siteen sen silmille ja betoniporsaan kaasupolkimelle, olis paketti huomattavasti helpompi pitää kasassa ku meidän koko viikonlopun kestäneet arpajaiset. himoksen levoton huvilamökki lens tuhannen vitun voltin kautta alas vuoren rinnettä nii että kuusikossa rytisi.

aivan jäätävät juhlat. kymmenen sälliä, sauna ja grilli oli koko ajan päällä, munat tiskissä ja NHL pyöri screenillä. välillä oli pakko vilkasta teräsbetonin viisukipale, mut sitte palattii taas ison kipon ääreen ja löylyä heittämää.

himos-areenalla olis eile esiintyny anna eriksson, mut eihän siitä kukaa kehannu maksaa 20e. siis virta päälle. siks mentii dokaa sinne vasta sitte ku kiljukaula oli lopettanu. ja putkeeha se meni, vaikkaki muistikuvat on erittäin hämärät.

mökissä oli älytön ralli päällä. pojat paini kypärät yrjössä, heilu munasilteen talossa & puutarhassa ja detroit voitti änäri-mestaruuden (julle ja pada oli jäätäviä!). lauantain vierailu jämsän s-marketissa oli myös aika nöyrä: viis hieltä ja vanhalta viinalta haisevaa selännettä arpo pelipaidat päällä hyllyjen välissä ja pisti lihaa ostoskoriin. haha.

mitäs muuta vielä kävi? jaa-a, jotain luulis selviävän muistikortilta - konican linssi tallenteli nimittäin ikävän paljon tapahtumia...

. . .

nyt on nii kauhee olo et on pakko mennä nukkumaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.