IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

forza inter!Maanantai 09.06.2008 17:20

porukat tuli myöhään eilen illalla takasin suomeen. ne oli reissannu ystäväpariskuntansa kanssa pitkin pohjois-italiaa, ja tänään oonki saanu katella kyllästymiseen asti äidin nappaamia kuvia milanosta ja monzasta.

voi sitä aikaa kun äippä ei vielä osannut käyttää nykyajan vempeleitä. oli oikeastaa aika hauskaa olla aina höösäämässä ja neuvomassa, miten sähköpostiin lisätään liitetiedosto tai kuinka digikamera pistetään päälle. nyt se osaa kaiken ite. äiskähäiskä surffailee ihan kybällä pitkin netin bittiviidakoita (aika noloa, että alunperin oma äiti kutsu mut facebookiin) ja tykittää digipokkarinsa muistikortin täytee kuvamateriaalia, jota se sitten ihan innoissaan esittelee lapsilleen. pahus.

anyway, tässä on nyt ihmetelty oikein urakalla sekä kuva- että videomateriaalia sieltä italiaanojen muodin mekasta. mutta siinä missä milanon maisemat jesuiittojen rakentamine katedraaleineen ja ostosparatiisien merkkiliikkeet louis vuittonin näyteikkunoineen alkaa jo pursuta ulos korvista, tuliaisia kohtaan löytyy vielä mielenkiintoa. saatiin nimittäin vilin kanssa aimo läjä jalkapalloseura interin fanikamaa, yeahh!! foo-ooorza inter, foo-oo-ooorza inteee-eeer.

iskän hankkiman sinimusta-väritteisen fanikaman lisäks pokattiin vielä kuteita, jotka äiti oli kaikessa kiltteydessään valinnu paikallisen nuorison pukeutuimiskoodia myötäillen. äidin mukaan italialaisjäpät käyttää paljon värikkäitä housuja.

"meinasin ostaa teillekin sellaset kirkkaan vihreet pöksyt, ne oli niin ilosen näkösiä. eiks ois ollu kivat!", äiskä naureskeli.

mua ei paljon naurattanu.

tai mistäs sitä tietää, ehkä vielä jonain päivänä ymmärrän "hyvän päälle", kun etelä-euroopan uudet tuulet puhaltelee suomen perämetsiin. siihen asti tyydyn kuitenki vaatimattomana pohjolan poikana perinteisempiin farkkuihin ja länsinaapurin cheap mondayhin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.