IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

coming up: the eerola-event!Torstai 24.07.2008 03:26

so far 21.912 people has been invited. or so.

no ei ehkä ihan, mutta lähestulkoon.

meillä on sellanen helvetin vanha, eerola-niminen sukutila kuhmoisten kunnassa tuolla keski-suomen perämetsien suojissa. 1800-luvulta asti ampujien ja niiden kutsumien vesseleiden bilepaikkana toiminu eerolan discokeidas on vuosisatojen saatossa vaihtunu maatiluksesta rennoks kesänviettopaikaks. normaalisti siellä arpoo suvun vanhempi väki - eri puolille suomea levittäytyny nuoriso kun rilluttelee omilla tahoillaan.

tulevana viikonloppuna uusi sukupolvi kavereineen aikoo kuitenkin ottaa tilan haltuun! eerolan päärakennus, aidon savusaunan kattava sivutalo, pihapiirin aitat, vanhan navetan tiloihin väsätty grillimesta ja tietty ite pihapiiri täyttyy nuoresta väestä, jonka häpeilemättömänä tarkoituksena on vain ja ainoastaan pitää hauskaa. siis vitusti safkaa, vielä enemmän keittoa ja muuten vaan hauskaa yhteisarvontaa. rocks!

tätä meininkiä silmälläpitäen ostin tänää duunista samsungin videokameran. sen laajakuvalinssi tulee tallentamaan kerrassaan uskomatonta materiaalia! eihitsi, en malta enää venaa.

oh man enää pari yötä. B)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.