IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

ah!Maanantai 10.07.2006 23:01

perjantaina koitti se pitkään odotettu päivä. vapauduin armeijasta.

fiilis oli sanoinkuvaamaton! myös illan pirskeet oli aika mahoton sanoin kuvailla, kun en oikein muista kaikkea itsekään. ainakin dj rokkas aivan törkeesti, paikkana messilän vuokramökit mitä parhaat yltiöpäiselle remuamiselle ja porukkaahan riitti. tais olla viimenen kerta kun porukalla heitettiin inttiläppää...

lauantaina sitten piti rauhottua. se hoitu mukavasti pronssipelin merkeissä (schweinsteiger..!! poika on uskomaton), ja sunnuntaina pulikoitiin katjan kanssa rannalla. ja vaikka tyttö niin kovasti pelkäskin, ei paarma purru. vesi oli lämmintä ja aurinko oli meidän puolella. : )

illan finaalia jännitin nii et vesilasi kädessä täris ja olin ihan hermona. finaalijoukkueet oli molemmat mun mieleisiä, mut pidin peukkuja kuitenkin ranskalle: zidanen, aikamme messiaan, jäähyväisottelu. upea ura ansaitsisi arvoisensa päätöksen. lisäks ransa oli kaatanu järkyttäviä suurmaita siinä missä italia oli päässyt välillä helpolla (australia-matsi oli oikeusmurha ja ukraina lähinnä huono vitsi). illasta oli tuleva ikimuistoinen.

ja sitä siitä tulikin. azzurri vei mestaruuden, vaikka ranska oli niukasti parempi joukkue. italian voitto ei kuitenkaan jättänyt pahaa makua suuhun (forza lazio! :D ) mutta zizoun jäähyväiset jätti. SE OLI KÄSITTÄMÄTÖN TEMPPU. miten olisikaan voinut käydä, jos valkopaitojen nro 10 olisi pelannut matsin loppuun saakka? se jää ikuiseksi arvoitukseksi.

tähän päivään oli kiva herätä. oli kuuma ja en ollu nukkunu erityisen hyvin, mutta enpä ollut intissä. vaan täällä, siviilissä, normaalin elämän parissa.

täytyy myöntää että olo on kieltämättä aika hyvä nyt. : )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.