IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

vittu mitä paskaaKeskiviikko 24.09.2008 15:57

11 kuollutta on aika vitusti. silti huomasin eilen, ettei kauhajoen massacre enää pysähdyttänyt ihan jokelan malliin. sen huomasi aamulla sporassakin, kun jengi luki ilta-sanomien ja metron kauhuotsikoita. ihmiset vilkuili lehteä ja käänteli täysin tyynenä sivuja, koko juttu näytettiin kuittaavan lähes olankohautuksella. vähän niinku pommi-iskut baghdadissa: "jaahas, taas siellä lähi-idässä on räjähtänyt 40 ihmistä tuhannen kappaleeksi. jaa. entä mitäs päivän sää sanoo?"

median rummutus veritöistä ja niiden tekijöistä jok'ikisessä tiedostuvälineessä ylenpaattisella revityksellä kuorrutettuna nostaa massamurhaajat ikoneiksi. väitän auvisen ja saaren olevan tällä hetkellä tunnettavuudessaan samaa tasoa stubbin, matin ja mervin, kimin, sarasvuon ja vanhasen kanssa.

ei sillä; onhan se uutinen, kun joku sekopää naulaa kymmenen raatoa. mutta liiallinen näkyvyys tuottaa myös ikäviä sivuoireita. valloillaan oleva tartu aseeseen, palstatila on taattu-politismi on ihan perseestä. mitähän lisäarvoa se tuo, kun lehdessä kirjoitetaan, että matti juhani saaren lempimusiikkia oli mm. turmion kätilöt? tai millähän lailla tällainen oleellinen info mahtaa vaikuttaa tän kyseisen orkesterin levymyyntiin (olkoonkin, että se oli jo varmaan ennestään ihan pohjalukemissa)?

on aika paha yhtälö, kun yhteiskunnassa riittää pahoinvoivia ja samaan aikaan jengi on valmis tekemään mitä tahansa pinnalle päästäkseen. jos idols, bb tai talentti ei natsaa, no problemo: kaverille luoti kaaliin, ja palstatila on taattu! aivan varmasti.

vähän niinkuin tää auvisen paska, minkäs sloganin se lanseeraskaan? "humanity is overrated." hah, vitut. sekin kusipää halusi vaan miljoona latausta youtube sivustolleen - ja taatusti sai sen.

oheisesta linkistä käy ilmi, että jenkkilänkin sekopäät on jo äkänneet kauhajoen murhenäytelmän:

http://uutiset.msn.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Pieni%20amerikkalaislahko%20iloitsee%20Kauhajoen%20koulusurmista/1135239670883?ref=msn

huhhuh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.