IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

hyisssssaatana mikä darudePerjantai 26.09.2008 02:50

päivän saldo:

- pitkälle päivään nukkuminen
- jatkuva tärinä
- ainakin viis litraa kylmää hikeä
- puuskutusta ja sydämentykytyksiä

...ja is:n keissi pelicansin matsissa. tosin kirjottamisestakaan ei meinannut tulla mitään, kun tää sitkeä susidarra on pitänyt otteessaan.

hui sentään miten paljon tuli eilen kurlattua alkoholia! olin stokkan jäljiltä kuoleman väsynyt, mutta skarppasin ja kävin lenkillä. siitä pirityneenä vastasin hölmöyksissäni myöntävästi, kun pulkkinen pyysi "yksille" ja pelailemaan änäriä. loput onkin jo helppo arvata.

vielä puoli neljän aikaan aamuyöllä nojailin tiskiin hirveissä sumuissa ja kuuntelin jostain haudan takaa kuulunutta jumputusta. sitten rojahdin random-seurueessa taksiin, joka huristeli mun suureksi yllätyksekseni kruununhakaan, aivan meikäläisen naapuriin! eikä siitäkään keissistä selvinnyt ihan heti, arvoin siellä kämpillä monen monta promillea liikaa.

mitä tästä kauhujen päivästä sitten opin? ainakin sen, etten vähään aikaan dokaa viikolla. yömyöhään lenkkeily ja nhl:n pelaaminen on sen sijaan täysin sallittua, kuten seuraavat, arvioidut kolme tuntia (heh) tulee jälleen kerran todistamaan.

rrrrrun forrest, run!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.