IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

lorun loppuMaanantai 17.11.2008 02:10

on aina hauska kelailla kaiken maailman reissuja. puhella kavereiden kanssa leikillään (useimmiten bisse kourassa), että sitten joskus tullaan kyllä toteuttamaan sitä ja tätä. että tullaan reissaamaan ja arpomaan huitsin nevadassa ilman huolen - ja järven -häivää.

valitettavan usein tällaset tahattomat löpinät jää vaan puheen tasolle, mutta ei se mitään. saahan sitä aina suunnitella.

. . .

nyt puheiden aika on kuitenkin ohi. ollaan poikien kanssa ns. kriittisessä pisteessä.

huomenaamulla tasan klo 09.40 finnairin sinivalkoinen siivekäs irrottautuu hki-vantaan kiitoradasta ja nostaa laskutelineensä ylös. sinä hetkenä tyhjänpäiväisestä hömpänpömpästä alkaneet mun, juhon & pulkkisen puheet ja naureskelut konkretisoituu todeksi.

jep, silloin alkaa jäätävä romanian explore. täysin randomi ja todennäköisesti kohtalokas reissu, joka tulee pitämään sisällään jatkuvaa ihmissusien, eläimellisten katulapsien ja vampyyrien väistelyä.

etukäteen ajateltuna yks syysvacationin huipennuksista tulee olemaan tiistainen visiitti transsylvaniaan ja draculan (kuvassa, hahhah!) kodiksi väitettyyn brannin linnaan. tätä ylihuomisen korpivaellusta lukuunottamatta arvotaan bukarestissa, maan pääkaupungissa. mestasta ei oo sen kummempaa tietoa, kuin että se on euroopan kuudenneks suurin kyläpahanen (n. 2,5 milj. asukasta) ja että kaikki on ihan vitun halpaa. internet ja matkatoimistot väittää paikallisen hintatason olevan neljä kertaa (!) suomea edullisempi.

hotelli on neljän tähden keidas, eikä sekään maksa paljon paskaakaan. bissen pitäis irrota 80 sentillä. merkkituotteet on nekin puol'ilmasia. what!

. . .

tää on liian hyvää ollakseen totta. pahoin pelkään, että valkosipulin tankkaamattomuus vielä kostautuu... :S

hui vittu apuaaaaaaaaaaaaaaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.