IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

malja maralle!Torstai 11.12.2008 00:53

"miksi martti ahtisaari ei voi mennä talvipakkasella parvekkeelle pelkkä verkkopaita päällään?
koska talitintit nokkisivat hänet kuoliaaksi."

jne. jne. jne.

muistan martti ahtisaaren peruskouluaikojeni presidenttinä. tai en edes pressana, vaan ennen kaikkea huvittavana hahmona, josta väännettiin oikein urakalla vitsiä. silloisesta näkökulmasta mara oli liian pienessä virkapuvussaan istuva läski ja mahdollisimman epäedustava pressa, josta jope ruonansuu tykkäsi tehdä paskoja huumorilevyjä.

pidin maraa myös hieman hölmönä. muistan tapauksen, jossa ahtisaari oli - ihan oikeasti siis - joillain valtiokutsuilla ryvennyt humalapäissään portaissa ja satuttanut päänsä. julkisuudessa mara väitti otsahaavan syntyneen huonosta kammasta (tai jotain muuta yhtä älytöntä), mutta krapulasta verestäneet presidentin silmät eivät onnistuneet huijaamaan ketään.

tyhmä ja läski. hikinen sika. naurettava kasa laardia.

aikamoinen, se meidän mara.

. . .

tänään oli kuitenkin maran vuoro nauraa ja kusta ruonansuun nilkoille. jäätävää duunia yk:n rauhanlähettiläänä tehnyt ex-valtionpäämies vastaanotti oslossa pidetyssä supergaalassa nobelin rauhanpalkinnon, ja siinä sivussa 10 miljoonaa kruunua. en oo ihan varma, kuinka paljon se tekee euroissa, mutta aika vitusti joka tapauksessa.

nyt mara on kaikkea muuta kun tyhmä. läski se on vieläkin, mutta fiksu ja arvostettu sellanen.

ja kelatkaa nyt. hyvänteko, toisista välittäminen ja maailman parantaminen tuottaa siis muutakin kun pelkkää lämpöä sydämeen. se tuottaa RAHAA. ahtisaaren tilille kilisee bucksia ku biittipyyntöjä kanye westille. martilla on nyt halutessaan varaa arpoa joka ilta kännissä ja sukia harvoja hiussuortuviaan vaikka puukolla, jos niin mieli tekee. kukaan ei kyseenalaista miestä, joka on ihan oikeesti onnistunut korjaamaan joitain ihmiskunnan tekemiä kardinaalimunauksia ja saamaan kaikenmaailman limanuljaskat saman sovittelupöydän ääreen. voi hyvä sylvi! kyllä maran nyt kelpaa.

hmm, mikähän muuten ahtisaaren yk:n rauhanlähettilään tuntipalkaks muodostuis, jos siihen oltais laskettu ainoastaan nobelista saadut fyffet? varmaan aika jäätävä summa. ainakin... mitähän mä nyt heittäisin... 1500 euroa. siis TUHATVIISSATAA ekiä TUNNISSA siitä että antaa jollekin slobodan milosevicille tukkapöllyä ja raahaa sen sitten ahterista haagin tuomioistuimeen? ei helvetti.

on se ahtimaha aika äijä. jumalauta, nyt juhlitaan!

MALJA MARALLE!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.