IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

this is the seasonTiistai 03.10.2006 13:16

eilen oli kotipäivä. nukuin pitkään, ja herättyäni keittelin kahvit. aamupalalla soitin anttilan top teniin ja tiedustelin, olisiko jalkapalopeli jo saapunut heille myyntiin. kuulemma oli. pistin varauksen. sitten väänsin lehtihommia koneella ja surffailin netissä. lopulta kampesin itseni kolmen bussiin ja köröttelin lahteen.
hain hetimmiten pelin anttilasta, waude. fifa 07. ei ollut kovin kallis, ainakaan sisällön laadukkuuteen suhteutettuna. ja kansikin oli hieno. wou.
tämän jälkeen kävelin torille, jossa hastattelin ihmisiä keskiviikon lehteen. gallupin aihe oli "syksy ja sienet". ainoastaan yksi tyyppi kieltäytyi, yleensähän ihmiset kaikkoavat viimeistään siinä vaiheessa, kun kuulevat että pitää ottaa kuva. nyt meni kuitenkin tosi hyvin ja sain hommat nopeasti hoidettua. porukat pääsivät samoihin aikoihin töistä ja parkkeerasivat torin kulmalle, josta hyppäsin kyytiin ja lähdettiin kotiin paimelaan.
matkalla kotiin äiti tarjoili karkkia ja isä alkoi kertoilemaan juttuja musta kun olin pieni. ne oli nähneet äsken äidin kanssa kun tein haastiksia torilla, ja olivat alkaneet muistelemaan ja naureskelemaan mun hölmöilyille pikkupoikana.
olin kuulemma ihan ylipuhelias. kassajonossakin käännyin aina takana olevien juttusille, ja jossei ne jutelleet niin ihmettelin äidille että onko ne tyhmiä vai muuten vaan vihasia. ja kassaneitiä piti aina jututtaa. kerran, kun en ollut jaksanut seistä kassajonossa vaan menin istuskelemaan etäämmälle penkille, niin olin kuulemma huudellut että "täällä vaan yksi paimelan mies istuu yksinään kun kukaan ei tule juttelemaan!" siis mitä ihmettä, joskus viis vuotiaana. vähänkö noloa.
ja kerrankin jossain kylpylässä olin taasen jutellut saunassa ihmisille, ja ilmoittanut siellä kovaan ääneen että kaikki saisivat tulla löylyjen jälkeen meille kotiin, kun äiti tekee voileipiä ja muutenkin jääkaappi on täynnä makkaraa. huhhuh.
kiusallinen automatka päättyi ja pääsin omaan huoneeseeni jonne vili saapui härnäämään. heitettiin toisistamme vähän löylyä ja käytiin fifan kimppuun. ihan sikahyvä. piti kokeilla vaan vähän, mutta kokeilu venyikin nelituntiseksi. hups.
pelien jälkeen taas työjuttuja, ja uppouduinkin niihin niin että missasin puolet big brotherista.
illalla ei uni tullut silmään, ja kun vihdoin nukahdin, näin karmeita painajaisia. herätessäni olin hiestä märkä ja menin samantien suihkuun.
nyt oon koulussa ja tunti alkaa kohta. illalla on treenit, mutta sitä ennen pitää mennä laittamaan mummin ja papan digiboksi kuntoon.

moikka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.